[quote=DOMINUKE,2014 10 20, 11:34]
[quote=Hmmm...,2014 10 20, 11:31]
O jei du vaikai, vienas tėvus vežioja, vaistus perka, eikvoja savo laiką, sveikatą, pastangas, daro viską, kiek gali, o kitas vaikas tik protą knisa - ne tuos vaistus nupirkai, ne tuo laiku nuvežei, ne tas sauskelnes naudoji, ne taip pakeli, ne taip nuleidi. Nei padėkos, nei pagalbos (materialiai), tik daug kritikos apie tai, ką tu ir vėl ne taip padarei. Ką siūlytumėt? Aš tai sakyčiau - nepatinka, kaip darau, pasiimk pas save ir padaryk geriau.
mergaites,as nekaltinu vien uosves,as pati ir esu sunkaus charakterio.ir anyta tikrai neziuri mano vaiko 8metus,ilgai uzsieny gyvenom,antri metai kaip gryze,nuo balandzio iki rugsejo pati vaika zjurejausi,tik rugseji isejau I darba ir prasidejo.dirbau pamainom,tai tikrai to vaiko nereikejo istisai ziureti,tok retsykiais paimti is mokyklos ir namuose valgyt paduoti
.As sakiau uosviams, kas senatvej jus priziures jei ne as,sunus tikrai nesokines aplink jus.Karta pasakiau anytai,butu cia dukros vaikas but kitaip,o dabar cia marcios vaikas.Ji sako tai aisku.Man tas daug ka pasake.tvarkiau uosviu namus kiek isgalejau,rupsemes ten ir gyventi.Karta susipykom ir buvom su vyru nutare buta pirkti,tai uosviai pasake,jei iseisit,jusu cia nei kojos daugiau nebus,ir vaiko, man nevezkit.Tai ar cia pasakymas?as izvelgiu santaza.
Anyta taip pat slaugo savo anyta,bet as matau kaip daznai ji bumba kad tai ta tai ana ji blogai padare,kad jei jos neslaugytu tai galetu I uzsieny isvaziuoti ar pan. As taip pat darau daug klaidu,ir pasakau ko kartais nederetu,bet trynimasi tuose paciuose namuose diena is dienos tiesiog jau nervai issitampe.
[/quote]
Dominuke, ko taip kisate savo anytos senatve, tiksliau kas ja priziures... Gyvenkit sia diena, rytojus gali buti visai kitoks, nei jus mastote. Jus galite tureti dar penkias anytas, tai kad prie ko cia prieziura senatveje?
Ir dar: ar isivaizduojate ka reiskia priziureti sena zmogu(cia as apie jusu anyta priziurincia savo anyta). Tikrai neisivaizduojate kiek kainuoja nervu ir sveikatos su senu ligotu zmogum. Ir jums dar uztenka proto kaltinti kad neziuri jusu vaiko
. O vaikas tai jau tikras bernas, turetu buti savarankiskesnis. Ko savo vaiko savarankiskumo nemokinat?
Ir aplamai jus metotes. Tai buna vyras, tai nebuna, tai skambineja vaikas vos ne kas pusvalandi jums, tai uzpykes pas mociute bega, kad kazka gautu...