Įkraunama...
Įkraunama...

Reikia patarimo. Kaip pasielgti?

QUOTE(Lapkritinė aušra @ 2014 10 23, 17:44)
šito aš nežinau, kodėl taip žmonės gyvena. Dešimtmečiais taip gyvena ir ką dabar padarysi. Ne viena autorė tokia ant svieto yr.

Va sito nezinote, bet zinote, kad jos vyras nemyli ir kad jos vaiko anyta nemyli ir kad skyrybos neisvengiamos... bigsmile.gif . lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Ašaka @ 2014 10 23, 17:44)
Sakot? Panašu, kad greičiau priešingai...
Autore, jei dar lankysitės šioje temoje - net negalvoju Jūsų smerkti, tiesiog pati pasižiūrėkite į ankstesnius savo postus ir suprasite, kad esate nelengvo charakterio žmogus. Todėl džiaukitės, kad artimieji tai toleruoja. Matyt, turite ir kitų, gerų savybių, dėl kurių Jūsų vyras vis dar su Jumis, ir uošviai iš namų neveja (čia aš gal per daug grubiai parašiau, bet, tikiuosi, suprasite, ką norėjau pasakyti).

drinks_cheers.gif . Ir pirmiausia nuo saves reikia pradeti tvarkytis, jei dar kazko nori cool.gif .
Atsakyti

quote=Lapkritinė aušra,2014 10 22, 17:14]
O ir reikalavimai koookie- limonadu negirdyt ir čipsais nešert? Čia tokie neįveikiami šešurams reikalavimai, jie niekaip negali kitaip?
[/quote]

Jūs visur pabrėžiate, kokia bloga anyta ir kaip nemyli anūko, nes vaišina jį čipsais ir limonadu.

Tai kas gi taip nekenčia jūsų vaikų, kad irgi tuo pačiu vaišina g.gif . Tik jūs nedarote iš to didžiūūlės problemos ir negalvojate, kad tyčia jūsų vaikams kenkia g.gif

Jūs atitempėt žinutę iš kitos temos. Aš irgi jūsiškę įkeliu iš temos apie nesveiką maistą:
QUOTE(Lapkritinė aušra @ 2014 10 23, 14:01)
pati neperku čipsų, bet iš rankų neplėšiu jei kas pavaišina. Guminukus perku. Ir limonado nuperku.

Čia tik pavyzdys, kaip dėl tų pačių dalykų vieni jau problemą lipdo, o kiti nedaro iš musės dramblio mirksiukas.gif
Papildyta:

Ar kuo kitu dar pasireiškia ta didžiulė nemeilė anūkui g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ašaka @ 2014 10 23, 17:44)
Sakot? Panašu, kad greičiau priešingai...

mačiau aš tokių gyvenimų iš arti. Ką ji aprašo apie savo jausmus- tai yra na depresija, nerimas. Man taip girdisi. Nuo kažko visa tai atsirado, ar ne?
Papildyta:
[quote=Pienė_,2014 10 23, 18:02]
quote=Lapkritinė aušra,2014 10 22, 17:14]
O ir reikalavimai koookie- limonadu negirdyt ir čipsais nešert? Čia tokie neįveikiami šešurams reikalavimai, jie niekaip negali kitaip?
[/quote]

Jūs visur pabrėžiate, kokia bloga anyta ir kaip nemyli anūko, nes vaišina jį čipsais ir limonadu.

Tai kas gi taip nekenčia jūsų vaikų, kad irgi tuo pačiu vaišina g.gif . Tik jūs nedarote iš to didžiūūlės problemos ir negalvojate, kad tyčia jūsų vaikams kenkia g.gif

Jūs atitempėt žinutę iš kitos temos. Aš irgi jūsiškę įkeliu iš temos apie nesveiką maistą:
Čia tik pavyzdys, kaip dėl tų pačių dalykų vieni jau problemą lipdo, o kiti nedaro iš musės dramblio mirksiukas.gif
Papildyta:

[/quote]

tai jūs taip perskaitot, kad aš pabrėžiu. Nieko aš nebraižau. Tiesiog esu įsitikinus, kad kai aš jau turėsiu marčią, tai ji bus mano sūnaus išrinktoji, ir jei ją myli ir girdi mano sūnus, tai ir aš mylėsiu ją ir girdėsiu.
Tai aš savo vaikams leidžiu vaišintis, bet labai gerai suprantu kurie neleidžia. Tiems ir nekišu. Nei kai jie būna pas mane, nei kai mes einam.
Atsakyti
[quote=Lapkritinė aušra,2014 10 23, 18:07]
mačiau aš tokių gyvenimų iš arti. Ką ji aprašo apie savo jausmus- tai yra na depresija, nerimas. Man taip girdisi. Nuo kažko visa tai atsirado, ar ne?
Papildyta:

Papildyta:

[/quote]

tai jūs taip perskaitot, kad aš pabrėžiu. Nieko aš nebraižau. Tiesiog esu įsitikinus, kad kai aš jau turėsiu marčią, tai ji bus mano sūnaus išrinktoji, ir jei ją myli ir girdi mano sūnus, tai ir aš mylėsiu ją ir girdėsiu.
Tai aš savo vaikams leidžiu vaišintis, bet labai gerai suprantu kurie neleidžia. Tiems ir nekišu. Nei kai jie būna pas mane, nei kai mes einam.
[/quote]
O jeigu jusu sunaus isrinktoji jums senatves prieziura bilsnos (na kai busit apie 50-ies) arba kupron jums duos? Irgi girdesit? Juk sunaus pasirinkimas gali visiskai neitakoti meiles tarp anytos ir marcios.
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2014 10 23, 18:16)

O jeigu jusu sunaus isrinktoji jums senatves prieziura bilsnos (na kai busit apie 50-ies) arba kupron jums duos? Irgi girdesit? Juk sunaus pasirinkimas gali visiskai neitakoti meiles tarp anytos ir marcios.

žinot, sakysiu jaunystė- kvailystė. Ir dėmesio į tokias kalbas nekreipsiu. O šiaip, prisimenant save, tai taip iki 30 metų- 50 virš, man vis dar atrodė senukais. Po trisdešimt penkių pradėjau suvokt, kad 50 tai dar ne senatvė.
Atsakyti
Tiesiog esu įsitikinus, kad kai aš jau turėsiu marčią, tai ji bus mano sūnaus išrinktoji, ir jei ją myli ir girdi mano sūnus, tai ir aš mylėsiu ją ir girdėsiu.
[/quote]
O aš kai turėsiu marčią, tai pirmiausia žiūrėsiu ar ji myli mano sūnų, ar neteka iš kokio nors išskaičiavimo ar vien dėl to, kad vaikų prisidirbo. Šiuo atveju martelė nekenčia ir savo vyro , stumia ant jo ir uošvių, vyro sesers, "bėga" kažkur nuo pimos dienos ir niekaip nepabėga, rėkauja, drąskosi. Gal naudinga tuomet taip gyvent g.gif Juk ir Anglijoj neužsibuvo prie tėvų, pati pas tą anytą parlėkė g.gif Kaip anytai reiktų jaustis jei visa tai ką ji čia rašo perskaitytų g.gif g.gif O kaip jaustųsi pats vyras g.gif Kaip jūs jaustumėtės/elgtumėtės jei martelė jūsų namuose va tokia būtų g.gif Jei mano tokia būtų, tai mano namuose jos nebūtų blush2.gif Sūnaus žmona lai pats ir tvarkosi su savo moterim, kuria savo namus ir gyvena/rėkauja/drąskosi kiek nori, bet kad aš nematyčiau ir negirdėčiau blush2.gif Nors nelabai žinau kaip ištikrųjų būtų g.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Lapkritinė aušra @ 2014 10 23, 18:07)
tai jūs taip perskaitot, kad aš pabrėžiu. Nieko aš nebraižau.

Tai aš savo vaikams leidžiu vaišintis, bet labai gerai suprantu kurie neleidžia. Tiems ir nekišu.

lotuliukas.gif "pabrėžiu" kalboje - tai nereiškia braižyti.

O dėl čipsų aš irgi suprantu tuos, kurie neduoda. Aš irgi vaikui iš parduotuvės nenešu pripirkusi čipsų... bet ir neįtariu turint blogų kėslų ir neįžiūriu nemeilės, jeigu kas vaiką pavaišina čipsais.

Ir šiuo autorės vaiko atveju. Na prižiūri, augina ta močiutė anūką, kartais palepina (gal ir galėtų susilaikyti, bet tai nereiškia, kad blogo linki, nemyli...). Tiesiog autorė galėtų nedaryti iš to dramos. Gal svarbiau įžiūrėti teigiamus dalykus, ką gauna iš močiutės, nes be jos pagalbos neišsiverčia. Tai ir ačiū tai anytai už priežiūrą, kad ir netobulą smile.gif

Atsakyti
QUOTE(Pienė_ @ 2014 10 23, 19:01)
lotuliukas.gif "pabrėžiu" kalboje - tai nereiškia braižyti.
O dėl čipsų aš irgi suprantu tuos, kurie neduoda. Aš irgi vaikui iš parduotuvės nenešu pripirkusi čipsų... bet ir neįtariu turint blogų kėslų ir neįžiūriu nemeilės, jeigu kas vaiką pavaišina čipsais.

Ir šiuo autorės vaiko atveju. Na prižiūri, augina ta močiutė anūką, kartais palepina (gal ir galėtų susilaikyti, bet tai nereiškia, kad blogo linki, nemyli...). Tiesiog autorė galėtų nedaryti iš to dramos. Gal svarbiau įžiūrėti teigiamus dalykus, ką gauna iš močiutės, nes be jos pagalbos neišsiverčia. Tai ir ačiū tai anytai už priežiūrą, kad ir netobulą  smile.gif

aš supratau ką jūs sakėt. Tai ir atsakiau- nieko nebraižau. Tai yra nepapbrėžiu. A ar aiškiau?

Papildyta:
[quote=Rūta Mėta,2014 10 23, 18:51]
Tiesiog esu įsitikinus, kad kai aš jau turėsiu marčią, tai ji bus mano sūnaus išrinktoji, ir jei ją myli ir girdi mano sūnus, tai ir aš mylėsiu ją ir girdėsiu.
[/quote]
O aš kai turėsiu marčią, tai pirmiausia žiūrėsiu ar ji myli mano sūnų, ar neteka iš kokio nors išskaičiavimo ar vien dėl to, kad vaikų prisidirbo. Šiuo atveju martelė nekenčia ir savo vyro , stumia ant jo ir uošvių, vyro sesers, "bėga" kažkur nuo pimos dienos ir niekaip nepabėga, rėkauja, drąskosi. Gal naudinga tuomet taip gyvent g.gif Juk ir Anglijoj neužsibuvo prie tėvų, pati pas tą anytą parlėkė g.gif Kaip anytai reiktų jaustis jei visa tai ką ji čia rašo perskaitytų g.gif g.gif O kaip jaustųsi pats vyras g.gif Kaip jūs jaustumėtės/elgtumėtės jei martelė jūsų namuose va tokia būtų g.gif Jei mano tokia būtų, tai mano namuose jos nebūtų blush2.gif Sūnaus žmona lai pats ir tvarkosi su savo moterim, kuria savo namus ir gyvena/rėkauja/drąskosi kiek nori, bet kad aš nematyčiau ir negirdėčiau blush2.gif Nors nelabai žinau kaip ištikrųjų būtų g.gif biggrin.gif
[/quote]

o aš iš viso nesikišiu į tokius klausimus kaip kas ką renkasi. Ir nieko nežiūrėsiu. Man visaip bus gerai. Na nekenčia, gal ir manęs nekęs mano marti ir ką dabar? Na bus niekur nepritampanti iš visur bėganti tai reiškia mano bus tokia marti. Normaliai aš savo namuose jaučiausi jei mano namuose bus tokia marti, o pas mane marti jau labai greit bus, jei nebus kur tai marčiai daugiau būti tai ir tokia marti pas mane bus. Idealiausia žinoma, jei atskirai, bet jei ne tai ką gyvenime pakeisi.
Atsakyti
QUOTE(Lapkritinė aušra @ 2014 10 23, 19:13)
o aš iš viso nesikišiu į tokius klausimus kaip kas ką renkasi. Ir nieko nežiūrėsiu. Man visaip bus gerai. Na nekenčia, gal ir manęs nekęs mano marti ir ką dabar? Na bus niekur nepritampanti iš visur bėganti tai reiškia mano bus tokia marti. Normaliai aš savo namuose jaučiausi jei mano namuose bus tokia marti, o pas mane marti jau labai greit bus, jei nebus kur tai marčiai daugiau būti tai ir tokia marti pas mane bus. Idealiausia žinoma, jei atskirai, bet jei ne tai ką gyvenime pakeisi.

Labai tikiuosi kad tokia ir nebus 4u.gif Beje, kištis ir turėti savo nuomonę- du skirtingi dalykai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Lapkritinė aušra @ 2014 10 23, 19:13)
aš supratau ką jūs sakėt.

Ištraukiat žodį iš konteksto, pavartot, aptariat ir galvojat, kad jau suprantat bigsmile.gif

Įrodinėjate, kokie visi blogi (anyta, vyras), kaip skriaudžia ją, jos vaiką (čipsais maitina biggrin.gif ). Į temos esmę net nesigilinate. Juk tikslas ne įrodyti kas kaltas, o kas teisus. O duoti kažkokį patarimą autorei, kaip elgtis, ką daryti. Patarimo ji ir atėjo. Bandom jai patarti. Jau parašytas ne vienas patarimas. Gal išsirinks kurį. O iš jūsų pasisakymų kokia nauda g.gif viso labo įrodinėjat ji auka, ji nelaiminga, kiti blogi, nesupranta, netinkamai elgiasi, skriauxžia... net jeigu tai ir tiesa - tai viso labo faktų konstatavimas, o ne patarimas ar pagalba priimti tinkamą sprendimą susidariusioj situacijoj. Nuo dejavimų gyvenimas nepagerės, reikia problemas spręsti.
Atsakyti
QUOTE(Lapkritinė aušra @ 2014 10 23, 19:07)

Norėčiau, kad mano dukra kada sutiktų vaikiną, kurio mama taip mąsto 4u.gif

Mano požiūris lygiai toks pats. Aš dabar skaitydama kt.moterų žinutes suprantu, kad turiu nuostabią anytą. Ir kokius košmarus čia savo vaikams žada kitos..oho, kaip reikia nekęst savo vaikų, kad taip reguliuot jų gyvenimą g.gif

QUOTE(Rūta Mėta @ 2014 10 23, 19:51)
O aš kai turėsiu marčią, tai pirmiausia žiūrėsiu ar ji myli mano sūnų, ar neteka iš kokio nors išskaičiavimo ar  vien dėl to, kad vaikų prisidirbo.

Na taip, viena su pagaliu matyt būtų pasimakalavusi, jūsų sūnus ne prie ko būtų vaikų prisidirbime biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasma @ 2014 10 23, 22:30)
Na taip, viena su pagaliu matyt būtų pasimakalavusi, jūsų sūnus ne prie ko būtų vaikų prisidirbime  biggrin.gif

biggrin.gif Geras pastebėjimas. Nors, gal Rūtos Mėtos sūnus nevaisingas, yra ar bus? Tada suprantama, kad anūkai neplanuojami, nebent marti kur iš pašonės jų "prisidirbs".
Antrą kartą dideliausia užuojauta Rūtai Mėtai 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo flight: 23 spalio 2014 - 23:40