QUOTE(Lapkritinė aušra @ 2014 10 23, 17:44)
šito aš nežinau, kodėl taip žmonės gyvena. Dešimtmečiais taip gyvena ir ką dabar padarysi. Ne viena autorė tokia ant svieto yr.
Va sito nezinote, bet zinote, kad jos vyras nemyli ir kad jos vaiko anyta nemyli ir kad skyrybos neisvengiamos... .
Papildyta:
QUOTE(Ašaka @ 2014 10 23, 17:44)
Sakot? Panašu, kad greičiau priešingai...
Autore, jei dar lankysitės šioje temoje - net negalvoju Jūsų smerkti, tiesiog pati pasižiūrėkite į ankstesnius savo postus ir suprasite, kad esate nelengvo charakterio žmogus. Todėl džiaukitės, kad artimieji tai toleruoja. Matyt, turite ir kitų, gerų savybių, dėl kurių Jūsų vyras vis dar su Jumis, ir uošviai iš namų neveja (čia aš gal per daug grubiai parašiau, bet, tikiuosi, suprasite, ką norėjau pasakyti).
Autore, jei dar lankysitės šioje temoje - net negalvoju Jūsų smerkti, tiesiog pati pasižiūrėkite į ankstesnius savo postus ir suprasite, kad esate nelengvo charakterio žmogus. Todėl džiaukitės, kad artimieji tai toleruoja. Matyt, turite ir kitų, gerų savybių, dėl kurių Jūsų vyras vis dar su Jumis, ir uošviai iš namų neveja (čia aš gal per daug grubiai parašiau, bet, tikiuosi, suprasite, ką norėjau pasakyti).
. Ir pirmiausia nuo saves reikia pradeti tvarkytis, jei dar kazko nori .