QUOTE(cambala @ 2014 10 23, 16:04)
O Jus nenorite to vaiko jos jai priziureti(uz dyka, 8-iu metu), pagal jos nuoroidas. Tik rankinej neduokdie saldaini turesite, o tai busite apsaukta, kad vaikas apsivalgo, o pasakui nieko nevalgo
.
O jei rimtai, man uzkliuvo akiplesiskumas, kazkoks paslaptingumas ir noras begti su vaiku nuo busimo vyro ir vaiko tevo, dar uzkliuvo ta ale mociutes ''nemeile'', kuri pasireiskia guminuku ir limonado pirkimu(ir cia nepastoviai, nes kaip suprantu mociute retkarciais su tuo vaiku pabuna). Ar nedaeina autorei, kad tie saldainiai yra perkami palepinimui, o ne kad blogo kazka padaryti? Gal tam vaikui jau skersai gerkles tas provincijos maistas, tie kiausinai, pienas, bulves ir lasinai su vista. Tai vargse mociute, suprasdama, kad tai vaikas, nupereka tu skanesiu ir lieka bloga
.
Jau anksciau esu rasiusi, kad savo tevui vaika palikdavau, jis eidavo su anuku i parduotuve ir jam ten pirkdavo saldainiu ar dar kazko. Irgi visi buvom uz sveika maista ir jam sakydavau nepirkti. Bet pirkdavo, ir pirkdavo ne todel, kad tycia su manim susipyk t(nors as ir nereiskiau pretenziju del to ir nesaukdavau), o todel, kad jis pats kai buvo mazas, buvo naslaitis ir augo vaiku namuose, kuriuose tikrai saldainis buvo kazkas tokio... Tai, kad niekas ''specialiai, kad susikivircint su marcia'' neperka saldainiu ar limonado vaikams.
galiu ir pažiūrėt, jei tik ji mano mieste mokosi. Ir žinoma žiūrėčiau pagal jos pageidavimą- vaikas jos, jos ir atsakomybė. Vienodai dėl kokių paskatų perkama tai, kas mamos netoleruojama. Mama pasakė ne- reiškia ne. Močiutė ten ne vargšė o eilinė buitinė psichologinė smurtautoja.
Papildyta:
QUOTE(DOMINUKE @ 2007 05 21, 21:02)
Sveikutes.cia esu naujoke.jau vos perskaicius tema,negalejau neisikisti.Atrodo kd rasoma apie mano gyvenima(tik mes vaiklei turim)Nezinau is tikruju ar as savo busimaji myliu ar ne,bet zinau tik tiek kad kazin ar be jo gyventi galeciau.Jis taip pat siunta kai plaukus dazau ne
taip kaip jis nori,kad veikiu ne ta ka jis noretu kad veikciau,rengiuosi ne taip,nenoriu myletis kasdien ir begale kitu nesamoniu.mano tevai jo nekencia,todel ir musu vestuvese nedalyvaus.Gyvenam su uosviais kurie isivaizduoja esantys pasaulio bamba,turi dukra kuri manes nekencia(as jos taip pat).Jauciuosi taip lyg buciau papuoplusi liutui i nasrus.busimas vyrelis visuomet dejuoja kaip nusivylusi gyvenimu senmerge,kartais ir paverkia kaip vaikas.Jam svarbiausia masina,i kuria gali sukisti visas santaupas ir alga,ir nesvarbu kad jo drauge kazko nori,kad vaikui jau 8men.o as neturejau nei vienos laisvos dieneles kazkur atitrukti,atsipalaiduoti nuo visko.Visa laika su vaiku buvau tik as.jauciu kad man reikia kazkur trumpam istrukti,pamastyti,atsipalaiduoti,o ne kasdien matyti tik puodus kambariu tvarkyma,ir vaikeli.zinoma,vaikas vienas malonumas,bet reikia ir poilsio.kad ir ka bedaryciau viskas blogai.draugas geras tik tada kai nori ant manes uzlipti
kai gyvenom anglijoj ten kur ir mano tevai,buvo siek tiek kitoks,nes buvo tevai kuriems galejau pasiguosti,o dabar esu viena,ir visa seimynele daro ka nori.
uosve jauciasi taip lyg mano sunelis butu jos,del to labai pergyvenu,nes jis mano ir tik mano.beje,siuo metu ji taip pat anglijoj bet kt.men.gris.Noreciau su maziuku pabegti,viska palikti,bet kur jau dingsi kai vaikas turi tevo pavarde,busiu kaip pagrobeja.jau per daug isijauciau,pirma karta issilieju.butu malonu sulaukti nuomoniu.
na va kaip jis, tas gyvenimas, ir tas brangus išrinktasis atrodė. Nemanau jog pasikeitė.