Įkraunama...
Įkraunama...

Reikia patarimo. Kaip pasielgti?

QUOTE(Lapkritinė aušra @ 2014 10 23, 13:08)
na tarkim jos atlyginimas yra minimalus. Ir visi atsakymai tame atlyginime. Manot taip lengva provicijoj gerą darbą su gera alga rasti?
Anyta kokius ji visus reikalus turi daryti? čipsus ir limonadą pirkti, ai dar sąmoningai lėkt į mokyklą, kai tas vaikas mokomas pats parvažiuot. Tegu mažiau laksto- mažiau pavargs.

O kur parašyta kad autorė gyvena tik iš savo minimalaus atlyginimo g.gif Aš kažkaip supratau kad vyras dirba fūristu ir finansiškai savo šeimą remia g.gif Plius marti turi nemokamą auklę ir namo nuomos mokėti nereikia nei buto paskolų g.gif Ir neaišku ar tėvai/mama gyvendami užsienyje dar neparemia "skriaudžiamos" dukters g.gif Tai kaip ir visai nebloga situacija šiaip žiūrint g.gif O visa kita ką parašėt tai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(muminukas @ 2014 10 23, 13:42)
būtų neakiplėša marti, nereiktų mokėti močiutei  rolleyes.gif

ji pats normaliausias žmogus. su privalumais ir trūkumais. Ji gi kaip vieniša mama. Tas vaikas , kaivaizdu, kad tik jos. Daugiau niekieno.
Papildyta:
QUOTE(Rūta Mėta @ 2014 10 23, 15:37)
O kur parašyta kad autorė gyvena tik iš savo minimalaus atlyginimo g.gif Aš kažkaip supratau kad vyras dirba fūristu ir finansiškai savo šeimą remia g.gif Plius marti turi nemokamą auklę ir namo nuomos mokėti nereikia nei buto paskolų g.gif Ir neaišku ar tėvai/mama gyvendami užsienyje dar neparemia "skriaudžiamos" dukters g.gif Tai kaip ir visai nebloga situacija šiaip žiūrint g.gif O visa kita ką parašėt tai  doh.gif

dirba. O va kurią šeimą remia- mamos ar savo klausimas lieka atviru. O jeigu tėvai paremia savo dukrą- tai ką teisėss tokios neturi?
Žodžiu pagal jus tai sėdėk moterėle po puodu, ir nedrįsk nei ko norėti, nei nuomonės turėt, nei pavark, nei supyk, nei suklįsk.
Atsakyti
QUOTE(Lapkritinė aušra @ 2014 10 23, 15:53)
ji pats normaliausias žmogus. su privalumais ir trūkumais. Ji gi kaip vieniša mama. Tas vaikas , kaivaizdu, kad tik jos. Daugiau niekieno.
Papildyta:
dirba. O va kurią šeimą remia- mamos ar savo klausimas lieka atviru. O jeigu tėvai paremia savo dukrą- tai ką teisėss tokios neturi?
  Žodžiu pagal jus  tai sėdėk moterėle po puodu, ir nedrįsk nei ko norėti, nei nuomonės turėt, nei pavark, nei supyk, nei suklįsk.

O Jus nenorite to vaiko jos jai priziureti(uz dyka, 8-iu metu), pagal jos nuoroidas. Tik rankinej neduokdie saldaini turesite, o tai busite apsaukta, kad vaikas apsivalgo, o pasakui nieko nevalgo ax.gif .
O jei rimtai, man uzkliuvo akiplesiskumas, kazkoks paslaptingumas ir noras begti su vaiku nuo busimo vyro ir vaiko tevo, dar uzkliuvo ta ale mociutes ''nemeile'', kuri pasireiskia guminuku ir limonado pirkimu(ir cia nepastoviai, nes kaip suprantu mociute retkarciais su tuo vaiku pabuna). Ar nedaeina autorei, kad tie saldainiai yra perkami palepinimui, o ne kad blogo kazka padaryti? Gal tam vaikui jau skersai gerkles tas provincijos maistas, tie kiausinai, pienas, bulves ir lasinai su vista. Tai vargse mociute, suprasdama, kad tai vaikas, nupereka tu skanesiu ir lieka bloga doh.gif .
Jau anksciau esu rasiusi, kad savo tevui vaika palikdavau, jis eidavo su anuku i parduotuve ir jam ten pirkdavo saldainiu ar dar kazko. Irgi visi buvom uz sveika maista ir jam sakydavau nepirkti. Bet pirkdavo, ir pirkdavo ne todel, kad tycia su manim susipyk t(nors as ir nereiskiau pretenziju del to ir nesaukdavau), o todel, kad jis pats kai buvo mazas, buvo naslaitis ir augo vaiku namuose, kuriuose tikrai saldainis buvo kazkas tokio... Tai, kad niekas ''specialiai, kad susikivircint su marcia'' neperka saldainiu ar limonado vaikams.
Atsakyti
  Žodžiu pagal jus  tai sėdėk moterėle po puodu, ir nedrįsk nei ko norėti, nei nuomonės turėt, nei pavark, nei supyk, nei suklįsk.

Pagal mane kaip tik atrodo viskas priešingai, sėdi ne po puodu o ant sprando, ir norai dideli ir nuomonę savo per drąsiai reiškia žmonėms, kurie jai labai daug padeda ir dar intrigų kelt nevengia (istorija su rožėm). Visi pavargsta ir maži ir jauni ir seni ir vieniši ir visokie kitokie, bet supratingumo savo artimui ir lankstumo truputį tikrai nepakenktų. Pavargimas ne priežastis metų metais temas kurti kokie artimieji yra baisūs ir jos nemyli.
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2014 10 23, 16:04)
O Jus nenorite to vaiko jos jai priziureti(uz dyka, 8-iu metu), pagal jos nuoroidas. Tik rankinej neduokdie saldaini turesite, o tai busite apsaukta, kad vaikas apsivalgo, o pasakui nieko nevalgo ax.gif .
O jei rimtai, man uzkliuvo akiplesiskumas, kazkoks paslaptingumas ir noras begti su vaiku nuo busimo vyro ir vaiko tevo, dar uzkliuvo ta ale mociutes ''nemeile'', kuri pasireiskia guminuku ir limonado pirkimu(ir cia nepastoviai, nes kaip suprantu mociute retkarciais su tuo vaiku pabuna). Ar nedaeina autorei, kad tie saldainiai yra perkami palepinimui, o ne kad blogo kazka padaryti? Gal tam vaikui jau skersai gerkles tas provincijos maistas, tie kiausinai, pienas, bulves ir lasinai su vista. Tai vargse mociute, suprasdama, kad tai vaikas, nupereka tu skanesiu ir lieka bloga doh.gif .
Jau anksciau esu rasiusi, kad savo tevui vaika palikdavau, jis eidavo su anuku i parduotuve ir jam ten pirkdavo saldainiu ar dar kazko. Irgi visi buvom uz sveika maista ir jam sakydavau nepirkti. Bet pirkdavo, ir pirkdavo ne todel, kad tycia su manim susipyk t(nors as ir nereiskiau pretenziju del to ir nesaukdavau), o todel, kad jis pats kai buvo mazas, buvo naslaitis ir augo vaiku namuose, kuriuose tikrai saldainis buvo kazkas tokio... Tai, kad niekas ''specialiai, kad susikivircint su marcia'' neperka saldainiu ar limonado vaikams.

galiu ir pažiūrėt, jei tik ji mano mieste mokosi. Ir žinoma žiūrėčiau pagal jos pageidavimą- vaikas jos, jos ir atsakomybė. Vienodai dėl kokių paskatų perkama tai, kas mamos netoleruojama. Mama pasakė ne- reiškia ne. Močiutė ten ne vargšė o eilinė buitinė psichologinė smurtautoja.
Papildyta:
QUOTE(DOMINUKE @ 2007 05 21, 21:02)
Sveikutes.cia esu naujoke.jau vos perskaicius tema,negalejau neisikisti.Atrodo kd rasoma apie mano gyvenima(tik mes vaiklei turim)Nezinau is tikruju ar as savo busimaji myliu ar ne,bet zinau tik tiek kad kazin ar be jo gyventi galeciau.Jis taip pat siunta kai plaukus dazau ne
taip kaip jis nori,kad veikiu ne ta ka jis noretu kad veikciau,rengiuosi ne taip,nenoriu myletis kasdien ir begale kitu nesamoniu.mano tevai jo nekencia,todel ir musu vestuvese nedalyvaus.Gyvenam su uosviais kurie isivaizduoja esantys pasaulio bamba,turi dukra kuri manes nekencia(as jos taip pat).Jauciuosi taip lyg buciau papuoplusi liutui i nasrus.busimas vyrelis visuomet dejuoja kaip nusivylusi gyvenimu senmerge,kartais ir paverkia kaip vaikas.Jam svarbiausia masina,i kuria gali sukisti visas santaupas ir alga,ir nesvarbu kad jo drauge kazko nori,kad vaikui jau 8men.o as neturejau nei vienos laisvos dieneles kazkur atitrukti,atsipalaiduoti nuo visko.Visa laika su vaiku buvau tik as.jauciu kad man reikia kazkur trumpam istrukti,pamastyti,atsipalaiduoti,o ne kasdien matyti tik puodus kambariu tvarkyma,ir vaikeli.zinoma,vaikas vienas malonumas,bet reikia ir poilsio.kad ir ka bedaryciau viskas blogai.draugas geras tik tada kai nori ant manes uzlipti 4u.gif kai gyvenom anglijoj ten kur ir mano tevai,buvo siek tiek kitoks,nes buvo tevai kuriems galejau pasiguosti,o dabar esu viena,ir visa seimynele daro ka nori.
uosve jauciasi taip lyg mano sunelis butu jos,del to labai pergyvenu,nes jis mano ir tik mano.beje,siuo metu ji taip pat anglijoj bet kt.men.gris.Noreciau su maziuku pabegti,viska palikti,bet kur jau dingsi kai vaikas turi tevo pavarde,busiu kaip pagrobeja.jau per daug isijauciau,pirma karta issilieju.butu malonu sulaukti nuomoniu. blush2.gif

na va kaip jis, tas gyvenimas, ir tas brangus išrinktasis atrodė. Nemanau jog pasikeitė.
Atsakyti
QUOTE(Lapkritinė aušra @ 2014 10 23, 16:22)
Močiutė ten ne vargšė o eilinė buitinė psichologinė smurtautoja.

Arba agresyvios marčios tramdytoja biggrin.gif O pasisiūlymas tai drąsus, sakyčiau g.gif Dabar jau lauksim tamstos temos "norėjau padėt vargšei moteriai, o likau apš..ta" ar kažko panašaus ax.gif
Ir supratau tik tiek, kad toje šeimoje nuo pat pradžių vieni kitų neapkenčia. Ir todėl dar labiau nesuprantu tuomet, kodėl autorė gyvena toje "baisioje" šeimoje kažkokiam LT užkampyje, o ne pas savo auksinius tėvus Anglijoje g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rūta Mėta: 23 spalio 2014 - 16:53

neakivaizdu schmoll.gif pavydi močiutei savo vaiko (seniau rašiusi).
ir pyksta, ir konfliktus kelia, ir ne pirmi metai.
Papildyta:
QUOTE(Lapkritinė aušra @ 2014 10 23, 16:35)
Mama pasakė ne- reiškia ne. Močiutė ten ne vargšė o eilinė buitinė psichologinė smurtautoja.

toks tokį sutiko (apie autorę ir anytą) nail.gif: o kad anyta slaugo savo anytą, įrodo, kad nėra anyta ragana ant šluotos.
Papildyta:
QUOTE(Rūta Mėta @ 2014 10 23, 16:50)

Ir supratau tik tiek, kad toje šeimoje nuo pat pradžių vieni kitų neapkenčia. Ir todėl dar labiau nesuprantu tuomet, kodėl autorė gyvena toje "baisioje" šeimoje kažkokiam LT užkampyje, o ne pas savo auksinius tėvus Anglijoje g.gif

drinks_cheers.gif tėvai vyro nekenčia... meilės ir pagarbos trūksta toje šeimoje.
Atsakyti
QUOTE(Lapkritinė aušra @ 2014 10 23, 16:35)
na va kaip jis, tas gyvenimas...

Tai jau tikrai doh.gif , intrigų, nemeilės, neapykantos tiek, kad serialui užtektų... tik keista, kodėl jie visi kartu g.gif
Jos tėvai neapkenčia žento, o jo tėvai nesutaria su marčia.
Jo sesuo neapkenčia temos autorės, o ji neapkenčia vyro sesers.
Vyras nelaimingas su savo išrinktąja, net verkia kartais, o ji irgi neįsivaizduoja, kaip su tokiu gyventi.

Autore, pradėkite gyventi, gana savęs gailėti ir kitų nekęsti. Juk ir metų akivaizdu pakankamai, suaugusi moteris, nejaugi negalite priimti ir žinoma įgyvendinti jokių sprendimų, kurie padarytų jūsų gyvenimą šviesesnį. Ką pataria jūsų mama? Gal pas ją važiuokit, jeigu neturite ryžto tvarkytis gyvenimo pati.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pienė_: 23 spalio 2014 - 17:38
Lapkritine ausra idejo dar viena sena autores zinute. Na paskaiciau ir eilini pasirode, kad vel visi blogi. Na tai atsakykit galu gale Lapkritine ausra, kodel 8 -is metus jos niekas nekencia, jos niekas nemyli, bet ji vistik gyvena ir net istekejo uz to vyro ir dabar gyvena uosviu namuose?
As kiek skaitau - tai visi blogi nuo vyro iki uosviu, na, gerai, gal istiesu jie blogi g.gif , bet ko tiek laiko gyventi ir nesikraustyt pas savo tevus?
Man rodos, cia autores budas toks, na nezino ko nori, kencia, vargsta arba isvis paranoja, kad jos visi nekencia g.gif .
Atsakyti
QUOTE(Pienė_ @ 2014 10 23, 17:35)
Tai ja tikrai  doh.gif , intrigų, nemeilės, neapykantos tiek, kad serialui užtektų... tik keista, kodėl jie visi kartu  g.gif

tokia jų sibbiozė biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Lapkritinė aušra @ 2014 10 23, 16:53)

Sakot? Panašu, kad greičiau priešingai...

QUOTE(DOMINUKE @ 2008 05 07, 20:03)
as saukiu ne tik ant vyro.nulat tenka girdeti mano riksmus ir uosviams. verysad.gif esu labai nestabilus zmogus,viena akimirka galiu buti labai svelni,o kita jau tikras viesulas...

Autore, jei dar lankysitės šioje temoje - net negalvoju Jūsų smerkti, tiesiog pati pasižiūrėkite į ankstesnius savo postus ir suprasite, kad esate nelengvo charakterio žmogus. Todėl džiaukitės, kad artimieji tai toleruoja. Matyt, turite ir kitų, gerų savybių, dėl kurių Jūsų vyras vis dar su Jumis, ir uošviai iš namų neveja (čia aš gal per daug grubiai parašiau, bet, tikiuosi, suprasite, ką norėjau pasakyti).
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2014 10 23, 17:36)
Lapkritine ausra idejo dar viena sena autores zinute. Na paskaiciau ir eilini pasirode, kad vel visi blogi. Na tai atsakykit galu gale Lapkritine ausra, kodel 8 -is metus jos niekas nekencia, jos niekas nemyli, bet ji vistik gyvena ir net istekejo uz to vyro ir dabar gyvena uosviu namuose?
As kiek skaitau - tai visi blogi nuo vyro iki uosviu, na, gerai, gal istiesu jie blogi g.gif , bet ko tiek laiko gyventi ir nesikraustyt pas savo tevus?
Man rodos, cia autores budas toks, na nezino ko nori, kencia, vargsta arba isvis paranoja, kad jos visi nekencia g.gif .

šito aš nežinau, kodėl taip žmonės gyvena. Dešimtmečiais taip gyvena ir ką dabar padarysi. Ne viena autorė tokia ant svieto yr.
Atsakyti