Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

Dekoju,pagalbininkes uz atsakymus.Tikiuos,ir as jums kada galesiu kuo padet.Nors kol kas,tai mazai tiketina... Net nezinau,kokios pagalbos jums reiktu-viska mokat,viska zinot,tortukai-superiniai,dirbat preciziskai.Bet... ka gali zinot smile.gif
Atsakyti
Labas rytas, aukarankės 4u.gif

Tikiuosi negausiu daug pylos nuo Jūsų bei moderatorių, dėl savo klausimo... blush2.gif
Man labai reikia gražaus tortu su smurfų figūrėlėmis Kaune blush2.gif Labai prašau kas galite padaryti brūkštekėkite į až 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ramune.v @ 2014 10 20, 19:24)
paveiksliukas ant "plotkos" biggrin.gif

Paaiškinkit man, moterai iš kaimo, kas tas yr blush-anim-cl.gif2 paveiksliukas ant pastilažo? O paveiksliukus perkat, ar spausdinat kazkur?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo SaldiDiena: 21 spalio 2014 - 08:22
''Rafaelo'' bei ''Sokoladinis su varske kremu,zele ir vysniom''(kurio neatsieme uzsakove unsure.gif )
user posted image
Papildyta:
QUOTE(SaldiDiena @ 2014 10 21, 07:21)
Paaiškinkit man, moterai iš kaimo, kas tas yr  blush-anim-cl.gif2 paveiksliukas ant pastilažo? O paveiksliukus perkat, ar spausdinat kazkur?

Tai ant ryzinio popieriaus ar aisingo spauzdintos foto,kurias galima pirkti arba savo norima uzsisakyti mirksiukas.gif Paieskokit googlej pagal-valgoma nuotrauka,manau rasit visa info mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(O-RE-AR @ 2014 10 21, 11:07)
''Rafaelo'' bei ''Sokoladinis
Papildyta:

Tai ant ryzinio popieriaus ar aisingo spauzdintos foto,kurias galima pirkti arba savo norima uzsisakyti  mirksiukas.gif Paieskokit googlej pagal-valgoma nuotrauka,manau rasit visa info  mirksiukas.gif

Oho, gražus, gaila, kad neatsiėmė unsure.gif

Kas ta valgoma foto tai as zinau, esu maciusi ju pirkti, bet niekad nesu pirkusi, kazkaip man jos visos negrazios pasirodydavo, senoviski tokie paveiksliukai.. galvoju, jei noriu ten kokio konkretaus paveiksliuko, ar logotipo, tai, matyt spec uzsakyti reiktu..
Atsakyti
Laba kepejeles 4u.gif Noriu patarimo blush2.gif -kepu mamai Rafaello torta ir noriu virsu apliet sokoladine glazura ax.gif Kaip man protingai cia padarius,kad viskas nenueitu suniui ant uodegos? g.gif Lieti tik ant pacio biskvito?ar aptepti galiu kokiu kremu g.gif g.gif
Atsakyti
Varona Ivanovna rulonelis thumbup.gif

O-RE-AR neatsieme??? verysad.gif verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ulitka: 21 spalio 2014 - 17:17
Įdėsiu ir aš vieną 4u.gif
Jogurtinis 2,5 kg. Pastiliažas.

user posted image
Atsakyti
Ačiū, kas pastebėjot ir už patarimus 4u.gif
O kai neatsiima, ką darot? Bandot pigiau parduoti?
Atsakyti
QUOTE(Twixx @ 2014 10 21, 18:46)
Laba kepejeles 4u.gif Noriu patarimo blush2.gif -kepu mamai Rafaello torta ir noriu virsu apliet sokoladine glazura ax.gif Kaip man protingai cia padarius,kad viskas nenueitu suniui ant uodegos? g.gif Lieti tik ant pacio biskvito?ar aptepti galiu kokiu kremu g.gif  g.gif

ant paties biskvito. Kremą šilta glazūra nutirpdys.
Atsakyti
QUOTE(naitas @ 2014 10 21, 21:53)
ant paties biskvito. Kremą šilta glazūra nutirpdys.

Jei karštą piltum, taip ir atsitiktų. O pilant tiesiai ant biskvito, dalis gali susigerti į jį, nes juk biskvitas akytas, ir liks nelygus tortas, teko man patirti ir tai. Aš glaistau tik ant kremu aptepto torto, man gerokai dailiau gaunasi, ir ramu, kad stingstant nesulauksiu "siurprizo".
Atsakyti
Taip,merginos,bandziau parduoti pigiau,o kas belieka smile.gif ir man pavyko per valanda surasti noricius pasmaliziaut thumbup.gif

QUOTE(Elentari @ 2014 10 21, 20:02)
Jei karštą piltum, taip ir atsitiktų. O pilant tiesiai ant biskvito, dalis gali susigerti į jį, nes juk biskvitas akytas, ir liks nelygus tortas, teko man patirti ir tai. Aš glaistau tik ant kremu aptepto torto, man gerokai dailiau gaunasi, ir ramu, kad stingstant nesulauksiu "siurprizo".

drinks_cheers.gif tikrai nepilkit ant biskvito,bus sugadintas reikalas.Aptepciau sviestiniu kremu su pudra tuo paciu islygindama torta
Atsakyti