QUOTE(SGerda @ 2015 04 28, 16:59)
Jus ,cibuli ,visiškai nesuprantate kaip dirba inverterinis šilumos siurblys o romanus rašote ,gal geriau per tą laiką žurnalistišką straipsnį ar knygą parašytumėte ,nes žiuriu norit visu galų meistru patapti
Prisiskaito pasakui žmonės forumuose ir priima viską kaip už gyną pinigą ...
Vietoj to, kad pasakytumėte kaip turėtų būti, jūs pasakote, kad aš asilas. Ačiū, supratau.
Bet čia ne aš sugalvojau. Ir šiaip aš nieko nesugalvoju. Ir jei atidžiau skaitytumėte, tai ten, kur būna mano mintis rašau: MANO GALVA. Šiuo atveju aš tik perpasakojau šilumos siurblių pardavėjų išsakytus teiginius.
Vienas jų man sakė taip: inverterinis moduliuoja galią, jei ją galima moduliuoti. Tarkime, saulėta vasario diena ir namą prišildo saulės spinduliai. Termostatai siunčia informacija siurbliui, kad pietiniuose kambariuose nebereikia šildyti, bet šiaurinei pusei reikia šilumos. Tokiu atveju ŠS įsijungs ne pilnu 5-6 kW galingumu, o tarkime 1,5 kW galingumu. Bet jei ruoš vandenį, tai įkals visą galingumą tam momentui (1-1,5 val.) kol paruoš karštą vandenį. Primenu: čia ne mano nuomonė, o ŠS pardavėjų teiginiai. Nebent aš esu visiškas bambukas (neatmestinas dalykas) ir viską blogai suprantu, suvirškinu ir kreivai pateikiu.
Todėl jūs kaip ŠS ekspertas galėtumėte man, bambukui, (gal yra ir daugiau norinčiųjų) atverti akis ir apšviesti tamsoje paskendusius pusrutulius. Kalbėkite, neslėpkite informacijos, dalinkitės ir jums bus atlyginta.
Papildyta:
QUOTE(vaikis_ @ 2015 04 28, 16:45)
as asmeniskai uz viena gilesne skyle, juolab tavo atveju pasieksi ir vandening sluoksni. Pilaiteje vanduo praktiskai daugumoje vietu apie 90-110 metru gylyje
Aš irgi už vieną gilesnį. Ypač jei vanduo prasideda kažkur nuo 90 m. O mano atveju greičiausiai taip ir bus.