ir ko rekauji kaip nekeista visai normalios nuotraukos, tik ta is telefono aisku mazoka, bet siap normaliai ziurisi. Ir ka tu pasakysi? nepraejo ir keli metai ir tu ismokai foto daryti Gerai gavosi - ir darbai grazus ir nuotraukos juos normaliai pateikia
QUOTE(ziit @ 2015 03 07, 23:23)
ir ko rekauji kaip nekeista visai normalios nuotraukos, tik ta is telefono aisku mazoka, bet siap normaliai ziurisi. Ir ka tu pasakysi? nepraejo ir keli metai ir tu ismokai foto daryti Gerai gavosi - ir darbai grazus ir nuotraukos juos normaliai pateikia
as cia devyniais prakaitais apsipyliau, kol nufotkinau, o ji juokiasi.
Oi prajuokinot Grazus koralas, tiksliau tas sidabrinis perejimas ir visuma
Saunuole! puiku! papasakosi kaip sekesi
QUOTE(naca @ 2015 03 21, 17:46)
Saunuole! puiku! papasakosi kaip sekesi
Sekesi nekaip Mano kaimo lygiui - per brangu. Bet seip turejau (gal, dar nezinau, paziuresim ar ne tuscios kalbos ir pasiulymai buvo) pasiulymu keleta. Laikas parodys. Pora besibolatiruojanciu i valdzia buvo prieje, bet kOdangi viena is ju bais pries migrantus, tai ne labas nepasakiau . Paziurejo, pamate, kad uzrasyta - baltijos gintaras..ir nuejo
Na juk ir turkis tikai ne angliskas
Sveikos:)
aš čia naujokė šioj temoj ir juvelyrkoj būsiu, bet vis karts nuo karto kažką pameistravoju:)
Dabar bandžiau iš vaško žiedukus daryt, ieškau patikimų liejikų Vilniuje. Gal kas žinotų?
Domina, kas dirba su sidabru, o išvis gerai, jeigu kas lieja iš žalvario ar bronzos
aš čia naujokė šioj temoj ir juvelyrkoj būsiu, bet vis karts nuo karto kažką pameistravoju:)
Dabar bandžiau iš vaško žiedukus daryt, ieškau patikimų liejikų Vilniuje. Gal kas žinotų?
Domina, kas dirba su sidabru, o išvis gerai, jeigu kas lieja iš žalvario ar bronzos
QUOTE(Arbuzu @ 2015 04 20, 14:17)
Sveikos:)
man tai vyras išlieja, nežinau ar jums išlietu. Su žalvariu mažai kas lieja, o su bronza iš vis net nežinau kas lieja
QUOTE(dita0506 @ 2015 04 20, 15:39)
man tai vyras išlieja, nežinau ar jums išlietu. Su žalvariu mažai kas lieja, o su bronza iš vis net nežinau kas lieja
Radau, kad Vytauto gatvėj žvėryne juvelyras yra liejantis iš sidabro, bandysiu kada užeit paklaust kas ir kaip:)
QUOTE(Arbuzu @ 2015 04 21, 18:40)
Radau, kad Vytauto gatvėj žvėryne juvelyras yra liejantis iš sidabro, bandysiu kada užeit paklaust kas ir kaip:)
iš sidabro daug kas lieja, dar labai svarbu kokybė, sekmės
QUOTE(dita0506 @ 2015 04 21, 22:09)
iš sidabro daug kas lieja, dar labai svarbu kokybė, sekmės
Turit omeny, kad pačio metalo kokybė ir išliejimo detalumas?
Kai niekad neliejus, tai nė nežinau, į ką labiausiai kreipti dėmesį.
Dargi įdomu apie prabavimą, kiek tai kainuoja, kiek trunka? Kiek domėjausi visose šalyse prabavimo ženklai skiriasi, teko skaityt A. Šepkaus interviu, tai rašė, kad Amerikoj išvis nelinkę prabuot, tai juvelyro garbės reikalas. Ir tikrai, prisimenu, prieš kokius 6 metus vyras piršos ir siuntės iš Etsio žiedą, balto aukso, tai iki šiol nežinau, ar ten tikras auksas, nes jokio žymėjimo, na bet piršto neberia, nes nuo paprastų mane beria, tai tikiu, gal ir teisybė)