Na, jei tai sau darai, tai karts nuo karto galesi is naujo pajuodint
Kad man iki savų pataisymo paprastai rankos taip ir neprieina
Aš ir vėl pas jus su klausimu. Gal žinot, ar LT apskritai kas nors parduoda sidabrines grandinėles metrais? Kažkada seniai buvau mačius, o dabar tik pasidabruotas randu.
Papildyta:
Ot varna! Nuėjau į santimą ir radau Atsiprašau už kvailą klausimą
Papildyta:
Ot varna! Nuėjau į santimą ir radau Atsiprašau už kvailą klausimą
Ačiū, Bjauruska Tavo nuorodoje radau man labiau tinkamą
O kainas palyginti sunku, nes Santimas nurodęs gramais, o čia centimetrais..
QUOTE(spragėsis @ 2015 01 24, 22:08)
Ačiū, Bjauruska Tavo nuorodoje radau man labiau tinkamą
Prasom Dziugu, kad padejau
santime parasyta, kiek gramu atitinka centimetras
http://www.santimas....l?kategorija=11
http://www.santimas....l?kategorija=11
Naca, ačiū, kad pasakei
Jau galvojau bėgt slėptis po lapais, kad taip apsižioplinau (dar kartą), bet tada pamačiau, kad ne prie visų grandinėlių. Prie tų tipo troselių nėra..
Jau galvojau bėgt slėptis po lapais, kad taip apsižioplinau (dar kartą), bet tada pamačiau, kad ne prie visų grandinėlių. Prie tų tipo troselių nėra..
Uzsisakiau kovo menesio workshopui baneri (banner)..net nezinau kaip isversti - plakata? Prirasyta buvo, kad kainuos 17 svaru, apsidziaugiau, kad radau pigiai...tai kaip gale priskaiciavo, tai teko sumoketi 43 svarus Oi negaliu.
o kam tau jis? Kam jis is vis skirtas? gal cia kaip verslo liudijimo issipirkimas?
ne, cia kaip plakatas, kad tave is toli matytu
karalievna , ten tikriausiai uz metra tiek, o tavo visi 3 gavosi? visada mazas raides reikia pirma skaityti o koki workshopa darai?
karalievna , ten tikriausiai uz metra tiek, o tavo visi 3 gavosi? visada mazas raides reikia pirma skaityti o koki workshopa darai?
O kam tas plakatas? suprantu, kad reklamai, bet kur jis dedamas?