Įkraunama...
Įkraunama...

Juvelyrika

Na, jei tai sau darai, tai karts nuo karto galesi is naujo pajuodint biggrin.gif
Atsakyti
Kad man iki savų pataisymo paprastai rankos taip ir neprieina biggrin.gif blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo spragėsis: 11 sausio 2015 - 19:09
Aš ir vėl pas jus su klausimu. Gal žinot, ar LT apskritai kas nors parduoda sidabrines grandinėles metrais? Kažkada seniai buvau mačius, o dabar tik pasidabruotas randu.
Papildyta:
Ot varna! Nuėjau į santimą ir radau doh.gif blush2.gif Atsiprašau už kvailą klausimą 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo spragėsis: 22 sausio 2015 - 20:59
Nezinau, kur pigiau, bet ir cia yra:
http://www.akmenelia...697/Puslapis-1/
Atsakyti
Ačiū, Bjauruska 4u.gif Tavo nuorodoje radau man labiau tinkamą smile.gif
O kainas palyginti sunku, nes Santimas nurodęs gramais, o čia centimetrais..
Atsakyti
QUOTE(spragėsis @ 2015 01 24, 22:08)
Ačiū, Bjauruska 4u.gif Tavo nuorodoje radau man labiau tinkamą smile.gif
O kainas palyginti sunku, nes Santimas nurodęs gramais, o čia centimetrais..

Prasom smile.gif Dziugu, kad padejau mirksiukas.gif
Atsakyti
santime parasyta, kiek gramu atitinka centimetras mirksiukas.gif
http://www.santimas....l?kategorija=11
Atsakyti
Naca, ačiū, kad pasakei 4u.gif
Jau galvojau bėgt slėptis po lapais, kad taip apsižioplinau (dar kartą), bet tada pamačiau, kad ne prie visų grandinėlių. Prie tų tipo troselių nėra..
Atsakyti
Uzsisakiau kovo menesio workshopui baneri (banner)..net nezinau kaip isversti - plakata? Prirasyta buvo, kad kainuos 17 svaru, apsidziaugiau, kad radau pigiai...tai kaip gale priskaiciavo, tai teko sumoketi 43 svarus lotuliukas.gif lotuliukas.gif Oi negaliu.
Atsakyti
o kam tau jis? Kam jis is vis skirtas? gal cia kaip verslo liudijimo issipirkimas?
Atsakyti
ne, cia kaip plakatas, kad tave is toli matytu lotuliukas.gif
karalievna , ten tikriausiai uz metra tiek, o tavo visi 3 gavosi? lotuliukas.gif visada mazas raides reikia pirma skaityti tongue.gif o koki workshopa darai?
Atsakyti
O kam tas plakatas? suprantu, kad reklamai, bet kur jis dedamas?
Atsakyti