Įkraunama...
Įkraunama...

Juvelyrika

puikiai! Nemazai darbelio ideta ax.gif
Atsakyti
Ačiū Naca smile.gif Būtent taip aš pagalvoju, kai pamatau tavo kurtus papuošalus smile.gif
Db mąstau, kokį darbelį darysiu toliau ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Auksyte: 04 sausio 2015 - 23:21
QUOTE(Auksyte @ 2015 01 03, 19:33)
Pabaigiau dar vieną smile.gif
Sidabras, koralas

Tikrai grazus ziedas.
Atsakyti
Rankas pakirto sukineti visas musu temas. Bet tai kaip proto pas mane nera - kompe neissisaugojau dirbiniu nuotrauku, o ruosiuosi plakata uzsisakyti parodai. Nieko gero neradau doh.gif doh.gif atsibodo sukineti sitiek puslapiu
Atsakyti
Mergaite, jei jas ismetei is albumo, tai ir cia jos dingusios. Ar tu kazkokiu kitu budu jas sukelei?
Atsakyti
biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif naca, aciu uz mergaite...
Keliau is kompo...nieko, po truputi susirenku, bet is tokiu nuostabios kokybes nuotrauku ner ka issirinkti biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos,

įsimaišysiu tarp jūsų su klausimu, jei nieko prieš blush2.gif

Truputį laiks nuo laiko vis ką nors "sujuvelyrinu" ir dabar sumąsčiau, kad noriu žiedą padaryti iš Ag ir po to visą (išskyrus akcentus) nujuodulinti. Bet nedaryti faktūros, o tiesiog poliruoti. Klausimas: kaip greit tas juodulys nešiojant "nueis"? Nes taip suprantu, kad kai faktūra yra, tai "joje" visai neblogai laikosi, o jei nėra, tai tiesiog ir nusitrins?
Atsakyti
QUOTE(spragėsis @ 2015 01 09, 21:09)
Sveikos,

įsimaišysiu tarp jūsų su klausimu, jei nieko prieš blush2.gif

Truputį laiks nuo laiko vis ką nors "sujuvelyrinu" ir dabar sumąsčiau, kad noriu žiedą padaryti iš Ag ir po to visą (išskyrus akcentus) nujuodulinti. Bet nedaryti faktūros, o tiesiog poliruoti. Klausimas: kaip greit tas juodulys nešiojant "nueis"? Nes taip suprantu, kad kai faktūra yra, tai "joje" visai neblogai laikosi, o jei nėra, tai tiesiog ir nusitrins?

g.gif Galima spec.laku padengti.
Atsakyti
Spragesi, greitai nueis tas juodulys lieciamose vietose, o ir lakas nepades tose vietose rolleyes.gif
Atsakyti
Šlamštas tada.. reikia kažką kitką galvoti.. Man tas juodulys tai toks keistas daiktas, baisu jį naudot, kad neperlenkčiau lazdos ir galiausiai baigiasi, kad paprastai ir nepanaudoju smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo spragėsis: 10 sausio 2015 - 22:05
Bandyk kazka su faktura, joje is tiesu gerai laikosi, daznai net per gerai, kai nori ji nubalinti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(spragėsis @ 2015 01 11, 00:04)
Šlamštas tada.. reikia kažką kitką galvoti.. Man tas juodulys tai toks keistas daiktas, baisu jį naudot, kad neperlenkčiau lazdos ir galiausiai baigiasi, kad paprastai ir nepanaudoju smile.gif

Pamėgink su kiaušiniu, palaikyk pernakt. Nepatiks, nuvalysi smile.gif
Atsakyti