puikiai! Nemazai darbelio ideta

Ačiū Naca
Būtent taip aš pagalvoju, kai pamatau tavo kurtus papuošalus 
Db mąstau, kokį darbelį darysiu toliau

Db mąstau, kokį darbelį darysiu toliau

QUOTE(Auksyte @ 2015 01 03, 19:33)
Pabaigiau dar vieną 
Sidabras, koralas

Sidabras, koralas
Tikrai grazus ziedas.
Rankas pakirto sukineti visas musu temas. Bet tai kaip proto pas mane nera - kompe neissisaugojau dirbiniu nuotrauku, o ruosiuosi plakata uzsisakyti parodai. Nieko gero neradau
atsibodo sukineti sitiek puslapiu

Mergaite, jei jas ismetei is albumo, tai ir cia jos dingusios. Ar tu kazkokiu kitu budu jas sukelei?

Keliau is kompo...nieko, po truputi susirenku, bet is tokiu nuostabios kokybes nuotrauku ner ka issirinkti

Sveikos,
įsimaišysiu tarp jūsų su klausimu, jei nieko prieš
Truputį laiks nuo laiko vis ką nors "sujuvelyrinu" ir dabar sumąsčiau, kad noriu žiedą padaryti iš Ag ir po to visą (išskyrus akcentus) nujuodulinti. Bet nedaryti faktūros, o tiesiog poliruoti. Klausimas: kaip greit tas juodulys nešiojant "nueis"? Nes taip suprantu, kad kai faktūra yra, tai "joje" visai neblogai laikosi, o jei nėra, tai tiesiog ir nusitrins?

Truputį laiks nuo laiko vis ką nors "sujuvelyrinu" ir dabar sumąsčiau, kad noriu žiedą padaryti iš Ag ir po to visą (išskyrus akcentus) nujuodulinti. Bet nedaryti faktūros, o tiesiog poliruoti. Klausimas: kaip greit tas juodulys nešiojant "nueis"? Nes taip suprantu, kad kai faktūra yra, tai "joje" visai neblogai laikosi, o jei nėra, tai tiesiog ir nusitrins?
QUOTE(spragėsis @ 2015 01 09, 21:09)
Sveikos,

Spragesi, greitai nueis tas juodulys lieciamose vietose, o ir lakas nepades tose vietose

Šlamštas tada.. reikia kažką kitką galvoti.. Man tas juodulys tai toks keistas daiktas, baisu jį naudot, kad neperlenkčiau lazdos ir galiausiai baigiasi, kad paprastai ir nepanaudoju

Bandyk kazka su faktura, joje is tiesu gerai laikosi, daznai net per gerai, kai nori ji nubalinti

QUOTE(spragėsis @ 2015 01 11, 00:04)
Šlamštas tada.. reikia kažką kitką galvoti.. Man tas juodulys tai toks keistas daiktas, baisu jį naudot, kad neperlenkčiau lazdos ir galiausiai baigiasi, kad paprastai ir nepanaudoju 

Pamėgink su kiaušiniu, palaikyk pernakt. Nepatiks, nuvalysi