Rašiau rašiau ir puslapis pakibo Ir dingo visa rašliava
Naujas kringelis. Pablizginau, kad padoriau atrodytų. Ir kaip garbinga ciocė - neklijavau
Papildyta:
Tie klijai amerikoniški, skirti juvelyrikai, karoliukams, keramikai, stiklui, metalui ir visokiam biesui. Skaidrūs ir berods tirpinami kažkaip Pirkau kažkur vietinėj internetinėj. Gal veriniams.lt Lyg neblogi, nesiskundžiu. Labai patogus tas snapas. Kaip adata. Į visokius užkaborius galima įsirangyti.
Idomu, kaip ta kita puse atrodo Nuo kurios vietos tas vinukas prasideda..
Geras jumoro jausmas
Geras jumoro jausmas
Fainulka sage. Bet man, kaip ciekavai zoskai , labai knieti pamatyti antraja sages puse.
Naca, gal tu atsimeni, kai feisbuke (kol dar buvau juvelyrikoje ten), vienas vyriskis...Arturas lygtais (neatsimenu), klijus pasiule nusipirkti. Brangius klijus, dvikomponencius. Susigundziau, suplojau ar ne apie 30 svaru uz du mazulycius buteliukus. Pabandziau suklijuoti - labadiena, Nauji Metai - niekas nesiklijavo. Seip as naudoju dvikomponencius, bet baltus, gintarui iklijuoti.
-------------------------------
Naca, gal tu atsimeni, kai feisbuke (kol dar buvau juvelyrikoje ten), vienas vyriskis...Arturas lygtais (neatsimenu), klijus pasiule nusipirkti. Brangius klijus, dvikomponencius. Susigundziau, suplojau ar ne apie 30 svaru uz du mazulycius buteliukus. Pabandziau suklijuoti - labadiena, Nauji Metai - niekas nesiklijavo. Seip as naudoju dvikomponencius, bet baltus, gintarui iklijuoti.
QUOTE(naca @ 2014 12 31, 13:36)
Kaip gali atrodyti antra pusė, daryta snarglėto pirmokėlio? taip ir atrodo, labai pirmokiškai. Tuoj parodysiu
Papildyta:
Tie ūsai prasideda nuo apvado
Ir žiauriai sudėtingas techninis sprendimas - antra pusė
Papildyta:
Tie ūsai prasideda nuo apvado
Ir žiauriai sudėtingas techninis sprendimas - antra pusė
Naaa...ir siu metu pabaigai linkejimai mums visiems nuo manes
Papildyta:
Labai geras sprendimas. Neuzmirsk, kad kuo maziau sunaudosi metalo, tuo pigiau kainuos kringelis, o tai reiskia - tuo greiciau parduosi savo darba
Papildyta:
QUOTE(Žvaigždėta* @ 2014 12 31, 13:56)
Kaip gali atrodyti antra pusė, daryta snarglėto pirmokėlio? taip ir atrodo, labai pirmokiškai. Tuoj parodysiu
Labai geras sprendimas. Neuzmirsk, kad kuo maziau sunaudosi metalo, tuo pigiau kainuos kringelis, o tai reiskia - tuo greiciau parduosi savo darba
Žvaigždėta*, labai fainutė segė
Iš nuotraukos nesimato man, sidabras ar žalvaris?
Iš nuotraukos nesimato man, sidabras ar žalvaris?
Čia žalvaris.
Dėkui
Ir su Naujais. Irgi mūzos, sveikatos ir jėgų pinigus maišais namo vilkti!
Dėkui
Ir su Naujais. Irgi mūzos, sveikatos ir jėgų pinigus maišais namo vilkti!
Su Naujais, mergaitės
Papildyta:
Niekada nieko nedariau iš žalvario, nors norėčiau. O kokį lydmetalį naudoji?
Papildyta:
QUOTE(Žvaigždėta* @ 2014 12 31, 16:12)
Čia žalvaris.
Niekada nieko nedariau iš žalvario, nors norėčiau. O kokį lydmetalį naudoji?
Sidabro.
QUOTE(Auksyte @ 2014 12 31, 15:37)
Nemegstu zalvario, nemegstu vario. Sidabras man pats maloniausias. Bandziau auksa - jautrus rupuze, su juo labai atsargiai reikia, kaip su vyru
QUOTE(karalievna. @ 2014 12 31, 13:37)
Naca[/b], gal tu atsimeni, kai feisbuke (kol dar buvau juvelyrikoje ten), vienas vyriskis...Arturas lygtais (neatsimenu), klijus pasiule nusipirkti. Brangius klijus, dvikomponencius. Susigundziau, suplojau ar ne apie 30 svaru uz du mazulycius buteliukus. Pabandziau suklijuoti - labadiena, Nauji Metai - niekas nesiklijavo. Seip as naudoju dvikomponencius, bet baltus, gintarui iklijuoti.
Kokie klijai? UHU gal? Gal Gintaras pasiule? Siaip jau tokiu kainu uz klijus net neisivaizduoju Stebuklas turetu buti
Gera kita puse sages. Manau, turetu visai neblogai laikytis
Pabaigiau dar vieną
Sidabras, koralas
Sidabras, koralas