Įkraunama...
Įkraunama...

Juvelyrika

Rašiau rašiau ir puslapis pakibo doh.gif Ir dingo visa rašliava doh.gif

Naujas kringelis. Pablizginau, kad padoriau atrodytų. Ir kaip garbinga ciocė - neklijavau lotuliukas.gif

user posted image

user posted image
Papildyta:
Tie klijai amerikoniški, skirti juvelyrikai, karoliukams, keramikai, stiklui, metalui ir visokiam biesui. Skaidrūs ir berods tirpinami kažkaip g.gif Pirkau kažkur vietinėj internetinėj. Gal veriniams.lt g.gif Lyg neblogi, nesiskundžiu. Labai patogus tas snapas. Kaip adata. Į visokius užkaborius galima įsirangyti.
Atsakyti
Idomu, kaip ta kita puse atrodo g.gif Nuo kurios vietos tas vinukas prasideda..

Geras jumoro jausmas bigsmile.gif
Atsakyti
Fainulka sage. Bet man, kaip ciekavai zoskai biggrin.gif , labai knieti pamatyti antraja sages puse.

Naca
, gal tu atsimeni, kai feisbuke (kol dar buvau juvelyrikoje ten), vienas vyriskis...Arturas lygtais (neatsimenu), klijus pasiule nusipirkti. Brangius klijus, dvikomponencius. Susigundziau, suplojau ar ne apie 30 svaru uz du mazulycius buteliukus. Pabandziau suklijuoti - labadiena, Nauji Metai biggrin.gif - niekas nesiklijavo. Seip as naudoju dvikomponencius, bet baltus, gintarui iklijuoti.

-------------------------------

QUOTE(naca @ 2014 12 31, 13:36)
Idomu, kaip ta kita puse atrodo g.gif 

biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo karalievna.: 31 gruodžio 2014 - 13:38
Kaip gali atrodyti antra pusė, daryta snarglėto pirmokėlio? biggrin.gif taip ir atrodo, labai pirmokiškai. Tuoj parodysiu blush2.gif
Papildyta:
Tie ūsai prasideda nuo apvado

user posted image

Ir žiauriai sudėtingas techninis sprendimas - antra pusė

user posted image
Atsakyti
Naaa...ir siu metu pabaigai linkejimai mums visiems nuo manes biggrin.gif

user posted image
Papildyta:
QUOTE(Žvaigždėta* @ 2014 12 31, 13:56)
Kaip gali atrodyti antra pusė, daryta snarglėto pirmokėlio? biggrin.gif  taip ir atrodo, labai pirmokiškai. Tuoj parodysiu blush2.gif

Labai geras sprendimas. Neuzmirsk, kad kuo maziau sunaudosi metalo, tuo pigiau kainuos kringelis, o tai reiskia - tuo greiciau parduosi savo darba mirksiukas.gif
Atsakyti
Žvaigždėta*, labai fainutė segė wink_3.gif
Iš nuotraukos nesimato man, sidabras ar žalvaris?
Atsakyti
Čia žalvaris.
Dėkui ax.gif

Ir su Naujais. Irgi mūzos, sveikatos ir jėgų pinigus maišais namo vilkti! biggrin.gif
Atsakyti
Su Naujais, mergaitės smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Žvaigždėta* @ 2014 12 31, 16:12)
Čia žalvaris.

Niekada nieko nedariau iš žalvario, nors norėčiau. O kokį lydmetalį naudoji?
Atsakyti
Sidabro.
Atsakyti
QUOTE(Auksyte @ 2014 12 31, 15:37)

Niekada nieko nedariau iš žalvario, nors norėčiau. O kokį lydmetalį naudoji?

Nemegstu zalvario, nemegstu vario. Sidabras man pats maloniausias. Bandziau auksa - jautrus rupuze, su juo labai atsargiai reikia, kaip su vyru biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(karalievna. @ 2014 12 31, 13:37)

Naca[/b], gal tu atsimeni, kai feisbuke (kol dar buvau juvelyrikoje ten), vienas vyriskis...Arturas lygtais (neatsimenu), klijus pasiule nusipirkti. Brangius klijus, dvikomponencius. Susigundziau, suplojau ar ne apie 30 svaru uz du mazulycius buteliukus. Pabandziau suklijuoti - labadiena, Nauji Metai   biggrin.gif  - niekas nesiklijavo. Seip as naudoju dvikomponencius, bet baltus, gintarui iklijuoti.
-------------------------------
biggrin.gif

Kokie klijai? UHU gal? Gal Gintaras pasiule? Siaip jau tokiu kainu uz klijus net neisivaizduoju doh.gif Stebuklas turetu buti biggrin.gif

Gera kita puse sages. Manau, turetu visai neblogai laikytis mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo naca: 31 gruodžio 2014 - 18:32
Pabaigiau dar vieną smile.gif
Sidabras, koralas
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Auksyte: 03 sausio 2015 - 19:41