aš naudoju mišinį, truputėlį pilu vandens, bet nedaug ir kelis lašelius fairy. tik gaila mano indas nusibaigė, o naujo kol kas dar nepasidariau
QUOTE(dita0506 @ 2016 04 17, 20:26)
aš naudoju mišinį, truputėlį pilu vandens, bet nedaug ir kelis lašelius fairy. tik gaila mano indas nusibaigė, o naujo kol kas dar nepasidariau
Koks pas tave indas, parodyk
Papildyta:
QUOTE(naca @ 2016 04 17, 12:34)
As vandens beveik nepilu, tik suslapinu- gal tame ir blogumas. Nors paskutini syki visai gerai isejo, bet 3 val paleidau.
taip konvertuoti visada ne pigiai iseis, nes bankas niekad i nuostolius neina. Bet tai kaip kitaip ...
taip konvertuoti visada ne pigiai iseis, nes bankas niekad i nuostolius neina. Bet tai kaip kitaip ...
As ne tik pilu vandens, bet dar ir keiciu daznai, kad butu siltas ir svarus
Vienu zodziu - pasimokiau. Pirkejams visada sakysiu kaina svarais, kaip ten jiems iseis pervesti per banka, kokiu kursu, gi cia ne mano reikalas is tikruju.
QUOTE(-burbanti- @ 2016 04 18, 11:31)
Koks pas tave indas, parodyk
Papildyta:
Vienu zodziu - pasimokiau. Pirkejams visada sakysiu kaina svarais, kaip ten jiems iseis pervesti per banka, kokiu kursu, gi cia ne mano reikalas is tikruju.
Papildyta:
išmečiau , pati buvau pasidariusi. Na, o vandenį būtinai reikia keisti
O kam ji keisti nesuprantu ? Juk poliruoja sratai, ne vanduo. O ir sausas poliravimas sratais gali buti , tik nezinau, ar juvelyrikoe tinkamas.
Neatrandu savo nesekmes priezasciu-ana karta taip puikiai nupoliravo, o siandien visai pravalas. Lyg ir ta pati dariau, papuosalai irgi tokio paties tipo ... Nors tada nei vandens nepyliau, tik suslapinau, bet puikiai pavyko.
Man dabar ta vandeni keitineti sunkoka, nes dangteli lipnia juosta apvynioju, kad neatsisuktu.
Papildyta:
Tik ka istraukiau pakartotini poliravima- jau geriau reiks dar ryt kokiai porai val paleisti. Nu ziauriaiii ilgaiii
Neatrandu savo nesekmes priezasciu-ana karta taip puikiai nupoliravo, o siandien visai pravalas. Lyg ir ta pati dariau, papuosalai irgi tokio paties tipo ... Nors tada nei vandens nepyliau, tik suslapinau, bet puikiai pavyko.
Man dabar ta vandeni keitineti sunkoka, nes dangteli lipnia juosta apvynioju, kad neatsisuktu.
Papildyta:
Tik ka istraukiau pakartotini poliravima- jau geriau reiks dar ryt kokiai porai val paleisti. Nu ziauriaiii ilgaiii
reikia plauti ir šratus ir keisti vandenį, juk pasidaro nešvarus
Na tai as ispilu ,perplaunu sratus tik kai isimu nupoliruota , bet nekeitineju jo nei kas kelias minutes, nei kas valanda . Palieku baladotis kokiom 3 valandom garaze ir tiek.
Juk tas purvas neisiskvebs i metala, nemanau, kad tai imanoma
Juk tas purvas neisiskvebs i metala, nemanau, kad tai imanoma
Sveiki. Gal as cia ne i tema. Bet ieskau kas man pagamintu auskarus. Gal kas galit nukreipt kur tokiu auksarankiu ieskot?
QUOTE(Jolaida @ 2016 07 20, 10:16)
Sveiki. Gal as cia ne i tema. Bet ieskau kas man pagamintu auskarus. Gal kas galit nukreipt kur tokiu auksarankiu ieskot?
Labai į temą, tik labai platus atsakymas. Nes auskarai gali būti įvairūs, pvz., mano labai spalvoti, emaliuoti... o tokie kaip puodai..... Gali būti melyni, geltoni....
O va kitų būna sidabriniai... dar auksiniai. Vien jau kablių daug variantų . O dar akmenėlių pasirinkimai.
O, va esu įdėjusi savo skardukų nuotraukytes :
https://www.facebook..._homepage_panel
QUOTE(Jolaida @ 2016 07 20, 12:16)
Pažiūrėkite FB Béatrice Paukśté jewellery
Gal toks stilius prie širdies?