Įkraunama...
Įkraunama...

Juvelyrika

vat fotoshopo net neturiu, kita primityvia, bet patogia programele apdirbu, kur neina normaliai spalvu pakeisti (na dar reiks pameginti). lempute paprasciausia kaitrine 100 w (vienoje puseje),turbut ji ir duoda ta gelsvuma. Bet kitokia per menka arba per letai isisviecia. Reiks dar bandyti. Bet ne visad tas atspalvis gaunasi..
Atsakyti
QUOTE(naca @ 2014 11 19, 15:41)
vat fotoshopo net neturiu, kita primityvia, bet patogia programele apdirbu, kur neina normaliai spalvu pakeisti (na dar reiks pameginti). lempute paprasciausia kaitrine 100 w (vienoje puseje),turbut ji ir duoda ta gelsvuma. Bet kitokia per menka arba per letai isisviecia. Reiks dar bandyti. Bet ne visad tas atspalvis gaunasi..

Yra nemokama legali programa GIMP, panasi i fotosopa, visai neblogai su ga galima redaguoti nuotraukas mirksiukas.gif
Atsakyti
Man šitas fonas bais gražus wub.gif Manyčiau, net fainiau už juodą šitoks wub.gif o juodą galima lėkštę kokioj maxėj nukauti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(naca @ 2014 11 18, 23:39)
Vis bandineju savo pasidirbta fotografavimo deze. Kad kazkiek truksta apsvietimo stiprumo, zinau ax.gif . Sunkiausia su fonu. Vyras parnese tokiu celofanu ar kaip juos pavadinus nuo televizoriu ekranu. Vieni buvo per daug veidrodiniai, kiti per mazai, o sis toks truputi veidrodinis visai neblogai, tik subraizytas ir braizosi labai, tai tenka nuotrauka dar gerokai paretusuoti. Kazi ka dar galima panaudoti? Kiti ant juodo veidrodinio fono fotografuoja-kas tai?

user posted image
Papildyta:
Ir kad negelsvintu nezinau g.gif . Cia automatiniu rezimu. Bandziau ir dirbtinio apsvietimo rezimu, bet kazkaip nelabai doh.gif

naca labai gražu, tu jau tikra juvelyrė
Atsakyti
QUOTE(Bjauruska @ 2014 11 19, 14:43)
Yra nemokama legali programa GIMP, panasi i fotosopa, visai neblogai su ga galima redaguoti nuotraukas  mirksiukas.gif

Man patinka mano programele, labai jau prisijaukinau. Tingisi su kitomis uzsiimti blush2.gif

Papildyta:
QUOTE(Žvaigždėta* @ 2014 11 19, 14:51)
Man šitas fonas bais gražus wub.gif Manyčiau, net fainiau už juodą šitoks wub.gif o juodą galima lėkštę kokioj maxėj nukauti biggrin.gif

ir man jis grazus, bet jei matytumet be retusavimo subraizymu... tai taip nepasirodytu biggrin.gif
Lekste netiks, nes matysis jos krastai, kai fotografuoji ne is virsaus.

QUOTE(dita0506 @ 2014 11 19, 15:44)
naca labai gražu, tu jau tikra juvelyrė

Jis toks jau senas ir uzsistovejes unsure.gif Man rodos labai vykes, bet kad nereguliuojamo dyzio, tai niekaip seimininkes nesuranda
Atsakyti
Bjauruska teisingai sako, pabandyk ta programa, valandike pazaisi ir priprasi biggrin.gif
Atsakyti
jau kazkiek pataisiau spalvas su savaja biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos, mergaitės, jungiuosi ir aš į jūsų būrį smile.gif
Pasiruošiau darbo kampelį, išsidėliojau įrankius, pradėsiu po truputį krapštytis

Perskaičiau labai daug jūsų temų. Gal kurioje ir buvo, bet nepastebėjau. O mano klausimas būtų:
noriu prilituoti mažulyčius sidabro burbuliukus. Viską kaip ir žinau, tik nežinau svarbiausio - kaip pačius barbuliukus pasidaryti? smile.gif Mačiau, lyg Naca buvo dariusi... g.gif
Ar pagelbėsite? 4u.gif
Bandau įdėti nuotrauką, ką turiu omeny, sakydama burbuliukas (šie auskarai ne mano daryti)

user posted image
Atsakyti
Aaa as burbuliuku meistre biggrin.gif

Tai pats lengviausias dalykas- tiesiog islydyti metalo gabaleli. Galima tiesiog ant litavimo padeklo-jis bus suplota nugarele. jei lydysi sidabra, tai pakaitini iki issilydymo ir viskas. Jei zalvari ar vari, tai patepk fliusu pries kaitinant mirksiukas.gif
Tiesa 925 sidabro rutuliukas gali gautis neidealus, idubes, nelygus. Aukstesnes prabos grazesni iseina.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo naca: 01 gruodžio 2014 - 21:12
QUOTE(naca @ 2014 12 01, 23:11)
Aaa as burbuliuku meistre  biggrin.gif
Tai pats lengviausias dalykas- tiesiog islydyti metalo gabaleli. Galima tiesiog ant litavimo padeklo-jis bus suplota nugarele. jei lydysi sidabra, tai pakaitini iki issilydymo ir viskas. Jei zalvari ar vari, tai patepk fliusu pries kaitinant mirksiukas.gif
Tiesa 925 sidabro rutuliukas gali gautis neidealus, idubes, nelygus. Aukstesnes prabos grazesni iseina.

thumbup.gif Koks greitas, žaibiškas atsakymas, ačiū tau smile.gif
Darysiu iš sidabro. Vadinasi, atsignybu galiuką vielutės ir be jokio fliuso, tiesiog išlydau? Rytoj pabandysiu, nes ką tik susitvarkiau visus įrankius.
Po maždaug 15 metų pirmąkart vėl pačiupinėjau metalą. Pradžiai išsivalcavau sidabro skardos ir sulitavau akmenukui kastiką smile.gif

Naca, tavo darbus mačiau FB. Tau mano komplimentai smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Auksyte: 01 gruodžio 2014 - 21:42
Aciu ax.gif

Taip, tiesiog islydyk. Pabandyk ir su fliusu, ir be jo- matysi kaip geriau mirksiukas.gif

Oi ne, su moliu nedirbu. Ten viskas karpyta, pjaustyta, raityta, kaldinta, lituota biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(naca @ 2014 12 01, 23:44)
Oi ne, su moliu nedirbu. Ten viskas karpyta, pjaustyta, raityta, kaldinta,  lituota  biggrin.gif

Na tai tada iš vis super! Aš vat ir žiūrinėjau, ar ten kalinėti tie visi lapeliai ar molis smile.gif
Kažkada teko nemažai kalinėti - labai to pasiilgau. Tik kad triukšmas nemažas smile.gif
Žodžiu, jau labai laukiu rytojaus, bandysiu rutuliukus smile.gif Ačiū dar kartą 4u.gif
Atsakyti