vat fotoshopo net neturiu, kita primityvia, bet patogia programele apdirbu, kur neina normaliai spalvu pakeisti (na dar reiks pameginti). lempute paprasciausia kaitrine 100 w (vienoje puseje),turbut ji ir duoda ta gelsvuma. Bet kitokia per menka arba per letai isisviecia. Reiks dar bandyti. Bet ne visad tas atspalvis gaunasi..
QUOTE(naca @ 2014 11 19, 15:41)
vat fotoshopo net neturiu, kita primityvia, bet patogia programele apdirbu, kur neina normaliai spalvu pakeisti (na dar reiks pameginti). lempute paprasciausia kaitrine 100 w (vienoje puseje),turbut ji ir duoda ta gelsvuma. Bet kitokia per menka arba per letai isisviecia. Reiks dar bandyti. Bet ne visad tas atspalvis gaunasi..
Yra nemokama legali programa GIMP, panasi i fotosopa, visai neblogai su ga galima redaguoti nuotraukas
Man šitas fonas bais gražus Manyčiau, net fainiau už juodą šitoks o juodą galima lėkštę kokioj maxėj nukauti
QUOTE(naca @ 2014 11 18, 23:39)
Vis bandineju savo pasidirbta fotografavimo deze. Kad kazkiek truksta apsvietimo stiprumo, zinau . Sunkiausia su fonu. Vyras parnese tokiu celofanu ar kaip juos pavadinus nuo televizoriu ekranu. Vieni buvo per daug veidrodiniai, kiti per mazai, o sis toks truputi veidrodinis visai neblogai, tik subraizytas ir braizosi labai, tai tenka nuotrauka dar gerokai paretusuoti. Kazi ka dar galima panaudoti? Kiti ant juodo veidrodinio fono fotografuoja-kas tai?
Papildyta:
Ir kad negelsvintu nezinau . Cia automatiniu rezimu. Bandziau ir dirbtinio apsvietimo rezimu, bet kazkaip nelabai
Papildyta:
Ir kad negelsvintu nezinau . Cia automatiniu rezimu. Bandziau ir dirbtinio apsvietimo rezimu, bet kazkaip nelabai
naca labai gražu, tu jau tikra juvelyrė
QUOTE(Bjauruska @ 2014 11 19, 14:43)
Yra nemokama legali programa GIMP, panasi i fotosopa, visai neblogai su ga galima redaguoti nuotraukas
Man patinka mano programele, labai jau prisijaukinau. Tingisi su kitomis uzsiimti
Papildyta:
QUOTE(Žvaigždėta* @ 2014 11 19, 14:51)
Man šitas fonas bais gražus Manyčiau, net fainiau už juodą šitoks o juodą galima lėkštę kokioj maxėj nukauti
ir man jis grazus, bet jei matytumet be retusavimo subraizymu... tai taip nepasirodytu
Lekste netiks, nes matysis jos krastai, kai fotografuoji ne is virsaus.
QUOTE(dita0506 @ 2014 11 19, 15:44)
naca labai gražu, tu jau tikra juvelyrė
Jis toks jau senas ir uzsistovejes Man rodos labai vykes, bet kad nereguliuojamo dyzio, tai niekaip seimininkes nesuranda
Bjauruska teisingai sako, pabandyk ta programa, valandike pazaisi ir priprasi
jau kazkiek pataisiau spalvas su savaja
Sveikos, mergaitės, jungiuosi ir aš į jūsų būrį
Pasiruošiau darbo kampelį, išsidėliojau įrankius, pradėsiu po truputį krapštytis
Perskaičiau labai daug jūsų temų. Gal kurioje ir buvo, bet nepastebėjau. O mano klausimas būtų:
noriu prilituoti mažulyčius sidabro burbuliukus. Viską kaip ir žinau, tik nežinau svarbiausio - kaip pačius barbuliukus pasidaryti? Mačiau, lyg Naca buvo dariusi...
Ar pagelbėsite?
Bandau įdėti nuotrauką, ką turiu omeny, sakydama burbuliukas (šie auskarai ne mano daryti)
Pasiruošiau darbo kampelį, išsidėliojau įrankius, pradėsiu po truputį krapštytis
Perskaičiau labai daug jūsų temų. Gal kurioje ir buvo, bet nepastebėjau. O mano klausimas būtų:
noriu prilituoti mažulyčius sidabro burbuliukus. Viską kaip ir žinau, tik nežinau svarbiausio - kaip pačius barbuliukus pasidaryti? Mačiau, lyg Naca buvo dariusi...
Ar pagelbėsite?
Bandau įdėti nuotrauką, ką turiu omeny, sakydama burbuliukas (šie auskarai ne mano daryti)
Aaa as burbuliuku meistre
Tai pats lengviausias dalykas- tiesiog islydyti metalo gabaleli. Galima tiesiog ant litavimo padeklo-jis bus suplota nugarele. jei lydysi sidabra, tai pakaitini iki issilydymo ir viskas. Jei zalvari ar vari, tai patepk fliusu pries kaitinant
Tiesa 925 sidabro rutuliukas gali gautis neidealus, idubes, nelygus. Aukstesnes prabos grazesni iseina.
Tai pats lengviausias dalykas- tiesiog islydyti metalo gabaleli. Galima tiesiog ant litavimo padeklo-jis bus suplota nugarele. jei lydysi sidabra, tai pakaitini iki issilydymo ir viskas. Jei zalvari ar vari, tai patepk fliusu pries kaitinant
Tiesa 925 sidabro rutuliukas gali gautis neidealus, idubes, nelygus. Aukstesnes prabos grazesni iseina.
QUOTE(naca @ 2014 12 01, 23:11)
Aaa as burbuliuku meistre
Koks greitas, žaibiškas atsakymas, ačiū tau
Darysiu iš sidabro. Vadinasi, atsignybu galiuką vielutės ir be jokio fliuso, tiesiog išlydau? Rytoj pabandysiu, nes ką tik susitvarkiau visus įrankius.
Po maždaug 15 metų pirmąkart vėl pačiupinėjau metalą. Pradžiai išsivalcavau sidabro skardos ir sulitavau akmenukui kastiką
Naca, tavo darbus mačiau FB. Tau mano komplimentai
Aciu
Taip, tiesiog islydyk. Pabandyk ir su fliusu, ir be jo- matysi kaip geriau
Oi ne, su moliu nedirbu. Ten viskas karpyta, pjaustyta, raityta, kaldinta, lituota
Taip, tiesiog islydyk. Pabandyk ir su fliusu, ir be jo- matysi kaip geriau
Oi ne, su moliu nedirbu. Ten viskas karpyta, pjaustyta, raityta, kaldinta, lituota
QUOTE(naca @ 2014 12 01, 23:44)
Na tai tada iš vis super! Aš vat ir žiūrinėjau, ar ten kalinėti tie visi lapeliai ar molis
Kažkada teko nemažai kalinėti - labai to pasiilgau. Tik kad triukšmas nemažas
Žodžiu, jau labai laukiu rytojaus, bandysiu rutuliukus Ačiū dar kartą