Įkraunama...
Įkraunama...

Juvelyrika

Sveikos,
Gal galite pasakyti, kaip prie šio sagės pagrindo pritvirtinti sagę http://www.perlina.l...tone-23-mm.html
, ar su karštais klijais klijuojasi, kaip čia darosi, ns prisiūti nematau kur, o gal dar kokių dalių trūksta? Sagė padaryta iš medžiagos?
Atsakyti
Ne sioje temoje Jums reiktu klausti. Paieskokit kitu, kur medziaginius ar paprastesnius papuosalus daro. Cia sudetingesniais dalykais uzsiimam, tai nesudetingu galime ir nezinoti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(thebestlady @ 2016 02 02, 13:17)
Sveikos,
Gal galite pasakyti, kaip prie šio sagės pagrindo pritvirtinti sagę http://www.perlina.l...tone-23-mm.html
, ar su karštais klijais klijuojasi, kaip čia darosi, ns prisiūti nematau kur, o gal dar kokių dalių trūksta? Sagė padaryta iš medžiagos?

Klijuoti reikia. Galima karstais klijais, galima momentu...
Atsakyti
QUOTE(Bjauruska @ 2016 02 02, 12:43)
Klijuoti reikia. Galima karstais klijais, galima momentu...

aciu uz atsakyma smile.gif
Atsakyti
As momentu klijuociau, tuo paprastu. Karsti klijai atsoks nuo metalo. Dar ir metala kiek pasiausciau, pabraizyciau.
Atsakyti
Sveiki 4u.gif

Nors grupė nėra labai aktyvi, bet vis tiek tikiuosi, kad man kas nors atsakys. Daug metų atgal norėjau mokytis juvelyrikos, bet... Pasukau visai kitais keliais, visada buvau įsitikinusi, kad reikia baigti rimtas studijas ir visai netyčia užmačiau juvelyrikos kursus Vilniuje. Nors pati nesu vilnietė, bet esu pasiryžusi pavažinėti ir įgyti pagrindus. O toliau, aišku didelis klausimas - finansai. Kiek kainuotų pasiruošti sau rimtą darbo vietą su kokybiškais įrankiais? Neturiu supratimo, kiek vietos tam reikėtų skirti?
Žodžiu, esu visai žalia, bet turiu labai didelį norą smile.gif
Atsakyti
Internete yra tokia parduotuvė Santimas ir kitos panašios pardutuvės su juvelyrų įrankiais. Tai ir skaičiuok. ... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Ortija @ 2016 02 29, 23:22)
Internete yra tokia parduotuvė Santimas ir kitos panašios pardutuvės su juvelyrų įrankiais.  Tai ir skaičiuok. ...  doh.gif

Nelabai supratau, ar klausimas pasirodė kvailas, ar tai reiškia, kad nemažai visko reikia ir kainos nemažos biggrin.gif Pažiūrėjau, kol nežinau, kiek ko reikia, sunku visoje gausybėje orientuotis, bet, kaip suprantu, investicijų reik nemažų...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mur: 01 kovo 2016 - 11:09
QUOTE(Mur @ 2016 03 01, 11:08)
Nelabai supratau, ar klausimas pasirodė kvailas, ar tai reiškia, kad nemažai visko reikia ir kainos nemažos  biggrin.gif Pažiūrėjau, kol nežinau, kiek ko reikia, sunku visoje gausybėje orientuotis, bet, kaip suprantu, investicijų reik nemažų...

Ir man toks klausimas kila, bet aš ji sprendzžiu palaipsniui, jau turiu bormašinę , o po poros savaičių turėsiu litavimo įrankį. Tiesa, pirmas įrankis plaktukas, antras vinis, , trečias malka ir dar visas vyro garažas. ..
Atsakyti
Kazkaip as stebiuosi zmonemis, kurie nori iskart RIMTAI . Kas tas rimtai? Ar taisyti, ar uzsakymus priimti, ar tiketis daug parduoti ? Nelabai suprantu, kaip palankes trumpalaikius kursus galetu jau priimineti uzsakymus, juk reikia ir kazka tureti parodyti. Nejau jus tokia drasi, net kazkiek avantiuriste ? O jei prisipirkus tos irangos pasirodys , kad tas darbas netinka, nepateisina lukesciu ? Dabar juvelyru skaicius auga, juvelyrika tapo prieinamesne, sunkiau atlaikyti konkurencija. Neiziurekit mano zodziuose sarkazmo ar pasaipu 4u.gif Nesu konfliktiskas ir besijuokiantis is kitu zmogus 4u.gif Tiesiog tik stebiuosi, nes pati tokiu rimtu minciu neturejau.

As jokiu investiciju neidejau, pradejau po truputi, palaipsniui atsirado siokie tokie irankiai, kuriu ,beje, ir dabar turiu minimaliai. Bet kazkaip apsieinu. Zinoma, nepraturtejau , bet prisidurti iseina mirksiukas.gif

O jei RIMTAI investuoti, tai jums niekas nepasakys, nes kiekvieno darbo pobudis skirtingas, irankiu poreikis taip pat skirtingas mirksiukas.gif

Is karto atsiprasau, jei mano zodziai uzgaulus doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo naca: 01 kovo 2016 - 22:11
QUOTE(naca @ 2016 03 01, 22:09)
Kazkaip as stebiuosi zmonemis, kurie nori iskart RIMTAI . Kas tas rimtai? Ar taisyti, ar uzsakymus priimti, ar tiketis daug parduoti ? Nelabai suprantu, kaip palankes trumpalaikius kursus galetu jau priimineti uzsakymus, juk reikia ir kazka tureti parodyti. Nejau jus tokia drasi, net kazkiek avantiuriste ? O jei prisipirkus tos irangos pasirodys , kad tas darbas netinka, nepateisina lukesciu ? Dabar juvelyru skaicius auga, juvelyrika tapo prieinamesne, sunkiau atlaikyti konkurencija.  Neiziurekit mano zodziuose sarkazmo ar pasaipu  4u.gif  Nesu konfliktiskas ir besijuokiantis is kitu zmogus  4u.gif  Tiesiog tik stebiuosi, nes pati tokiu rimtu minciu neturejau.

As jokiu investiciju neidejau, pradejau po truputi, palaipsniui atsirado siokie tokie irankiai, kuriu ,beje, ir dabar turiu minimaliai. Bet kazkaip apsieinu. Zinoma, nepraturtejau , bet prisidurti iseina mirksiukas.gif

O jei RIMTAI investuoti, tai jums niekas nepasakys, nes kiekvieno darbo pobudis skirtingas, irankiu poreikis taip pat skirtingas  mirksiukas.gif

Is karto atsiprasau, jei mano zodziai uzgaulus doh.gif

Naca, tu labai teisingai pasakei....... Rimtai, gali sau leisti, tik tie kurie jau kažką moka, bet tokie taip neklausia.
Atsakyti
Tai kaip suprantu, rimtai žiūrėti nereikia, geriausia gimti su juvelyro įrašu kaktoje rolleyes.gif Ką aš ten skaičiau apie fb grupę??? Ai, tiek to biggrin.gif Gerų jums darbų, nors šiek tiek pavyko atgaivinti jūsų temą...
Atsakyti