Įkraunama...
Įkraunama...

Juvelyrika

QUOTE(dita0506 @ 2015 10 22, 15:20)
Ačiū
Atsiprašau už klausimą, gal kartais jūs Sabinos vyras, jei taip perduokite nuo Juditos linkėjimus smile.gif

Butinai perduosiu sabinai linkejimus smile.gif
Atsakyti

Sidabrinis + perlas ir aukso rutuliukai

sagesageSage
Atsakyti
Maciau jau mirksiukas.gif Norejau paklausti, kas per uzsegimas? Del ko tas dvigubumas- del stovejimo ar apsaugos?
Atsakyti
QUOTE(naca @ 2015 10 28, 17:00)
Maciau jau  mirksiukas.gif  Norejau paklausti, kas per uzsegimas? Del ko tas dvigubumas- del stovejimo ar apsaugos?

Aj jau matei, i facebook/juvelyrika neskelbiau, o tai jau man ten buvo pasake, kad kuo maziau i pasauli lystu sitie meno kuriniai smile.gif
Dvigubas del stovejimo, nes jis nera lengvas. Tai, kad nenukartu zemyn, o stovetu tiesiai padariau toki. Na ir automatiski del saugos gaunasi, jei viena puse atsikabintu kita dar laikytu.
Atsakyti
Ir as vis pamastau, kaip isspresti ta smukimo reikala. Dedu tada uzsegima labiau virsutineje dalyje. O ar cia paties sumastytas toks uzsegimo tipas, ar ir kiti daro?

O ten toje grupeje as niekad nieko nerodau. Ai- pati sau iki smulkmenu kritiska, tai ko ten dar kitu ''klausytis'' ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo naca: 28 spalio 2015 - 18:59
QUOTE(naca @ 2015 10 28, 19:53)
Ir as vis pamastau, kaip isspresti ta smukimo reikala. Dedu tada uzsegima labiau virsutineje dalyje. O ar cia paties sumastytas toks uzsegimo tipas, ar ir kiti daro?

O ten toje grupeje as niekad nieko nerodau. Ai- pati sau iki smulkmenu kritiska, tai ko ten dar kitu ''klausytis''  ax.gif

Logiskas sprendimas deti ne per centra, o auksciau, kad nenusvirtu zemyn. O sita tai pats sugalvojau. Bet nemanau, kad as vienas taip darau. Juvelyrai su laiku visko ismasto ir ziuri kaip geriau ir patogiau. Esu dares toki pati tik dar su islenkimais i pakabuko vydu, tada dar ir spyruokliuoja.
Atsakyti
Sveiki, as irgi su jumis draugauti noreciau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(BlueMoggy @ 2015 11 25, 00:49)
Sveiki, as irgi su jumis draugauti noreciau smile.gif

Labas, gali draugaut, bet pastebejau jau sita tema mirsta...
Beje kazkodel man per paieska neranda sitos temos, ar cia visiems taip?
Atsakyti
As tai isidejusi i adresyna, tai net nezinau g.gif
Atsakyti
QUOTE(uzikas @ 2015 12 04, 22:39)
Labas, gali draugaut, bet pastebejau jau sita tema mirsta...
Beje kazkodel man per paieska neranda sitos temos, ar cia visiems taip?

O gal yra kazkur gyvesne tema? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(BlueMoggy @ 2015 12 10, 01:38)
O gal yra kazkur gyvesne tema?  smile.gif

facebook juvelyrikos uzdara grupe, bet ten labiau pasiskaityt, o ne bendraut. Ir jei esi naujokas tai net nebandyk rodyt savo kurybos, nes greit tave apsyks smile.gif
Atsakyti
QUOTE(uzikas @ 2015 12 10, 21:37)
facebook juvelyrikos uzdara grupe, bet ten labiau pasiskaityt, o ne bendraut. Ir jei esi naujokas tai net nebandyk rodyt savo kurybos, nes greit tave apsyks smile.gif

Supratau, esu naujoke biggrin.gif
As bandziau belstis I ta grupe, bet gal nauju nariu nepriima smile.gif
Atsakyti