Na pagaliau, Uzikai. Fainai!
Ko nemoku, tai nemoku- isodint mazycio akmenelio. Nusipirkusi 3 mm akmenuku kabosonu, bet jie taip ir stovi Kokio plonumo skardeles apsodui reiktu tokiam mazuliui?
QUOTE(naca @ 2015 10 19, 22:39)
Na pagaliau, Uzikai. Fainai!
Ko nemoku, tai nemoku- isodint mazycio akmenelio. Nusipirkusi 3 mm akmenuku kabosonu, bet jie taip ir stovi Kokio plonumo skardeles apsodui reiktu tokiam mazuliui?
Siaip tai as darau 0,25 ir nesvarbu kokio dydzio akmenukas.
Kabasona juk nesunku uzvalcuot, galima su betkuo kas po ranka pakliuna, reikia tik kad kas nors parodytu
Papildyta:
apyranke
apyranke2
Cia vat nemazi kabasonai, tai su plaktuku uzvalcavau
Uzvalcuoti didesni kabosona man visai ne beda. Bet maziuka sunkiai isivaizduoju kaip sukrapstysiu, kaip neperdeginsiu, o dar kas is jo matymosi liks uzvalcavus Bet turbut tereikia ryztis
Idomi apyranke, idomi forma . Cia tamsintas ir netamsintas sidabras?
Aš tai pastebėjau užsegimą, dar tokio nemačiau
Papildyta:
Dailės akademija Kaune daro kursus, tik dabar jie išsikelia į Kitas patalpas, tai gal vėliau vėl darys
Papildyta:
o kur čia būtų galima ateiti kokiu adresu, norėčiau išmokti gumas daryti, ačiū
Papildyta:
QUOTE(Ortija @ 2015 10 18, 21:22)
Man reikia juvelyrikos pamoku, bet ne viso menesio. O kokiu dviejų pusdienių per menesį...Esu Kaune.
Dailės akademija Kaune daro kursus, tik dabar jie išsikelia į Kitas patalpas, tai gal vėliau vėl darys
Papildyta:
QUOTE(uzikas @ 2015 10 18, 20:21)
Na del tu kartu per menesi ir kiek valandu tai jau kaip sutarsit. Vienas pazystamas tai galejo nors ir kasdien eit, tik darbo grafikas neleido. Be to galejo pas ji nemokamai ir atsiliet ir gumas issikept, tik savo medziagas turek. Siaip tai pagrindus ismoko per koki menesi, po to jau sedejo savo uzsakymus gaminosi, kol nesusipirko sau irangos namuose.
o kur čia būtų galima ateiti kokiu adresu, norėčiau išmokti gumas daryti, ačiū
QUOTE(naca @ 2015 10 20, 15:45)
Uzvalcuoti didesni kabosona man visai ne beda. Bet maziuka sunkiai isivaizduoju kaip sukrapstysiu, kaip neperdeginsiu, o dar kas is jo matymosi liks uzvalcavus Bet turbut tereikia ryztis
Na maziukus tai su apvaliu kastu uzverteju as valcuoju http://viskasjuvelyr...168_image_1.jpg
Jo ten tamsinta ir netamsinta
O be ju neiseina apsieiti ?
QUOTE(naca @ 2015 10 20, 21:33)
O be ju neiseina apsieiti ?
Na be ju tai bandyk kaip ir didesnius. Man kartais net be ju paprasciau, kokiu 3mm manau ir be ju sugebetum, del mazesniu tai nzn, nepabandes nezinosi
QUOTE(uzikas @ 2015 10 20, 21:36)
Kaip suprast ismokt gumas daryt?
Jei turi omeny vulkanizuot tai ten nera ka mokintis, o reikia turet vulkanizatoriu
o pamokint galeciau nebent ispjaut. Bet ar bus ka pjaut jei ner su kuo kept guma
o issikept to ko reikia pas mane galima ir zymiai pigiau negu pas kitus.
Jei turi omeny vulkanizuot tai ten nera ka mokintis, o reikia turet vulkanizatoriu
o pamokint galeciau nebent ispjaut. Bet ar bus ka pjaut jei ner su kuo kept guma
o issikept to ko reikia pas mane galima ir zymiai pigiau negu pas kitus.
būtent, nusipirkau vulkanizatorių, reikia žinoti kaip teisingai idėti gaminuką ir kaip išpjauti, aš tai ir noriu, kad parodytu žmogus, kuris tai moka, galite parašyti savo adresą kur galėčiau ateiti, būčiau dėkinga
QUOTE(dita0506 @ 2015 10 21, 17:45)
būtent, nusipirkau vulkanizatorių, reikia žinoti kaip teisingai idėti gaminuką ir kaip išpjauti, aš tai ir noriu, kad parodytu žmogus, kuris tai moka, galite parašyti savo adresą kur galėčiau ateiti, būčiau dėkinga
Dabar viskas aisku adresas butu laisves pr. 125 pasazas "pas juozapa" cokolinis aukštas, bet prieš tai geriau pasiskambint, nes bunu kartais išvykęs. 867109143
QUOTE(uzikas @ 2015 10 21, 19:21)
Dabar viskas aisku adresas butu laisves pr. 125 pasazas "pas juozapa" cokolinis aukštas, bet prieš tai geriau pasiskambint, nes bunu kartais išvykęs. 867109143
Ačiū
Atsiprašau už klausimą, gal kartais jūs Sabinos vyras, jei taip perduokite nuo Juditos linkėjimus