Įkraunama...
Įkraunama...

Juvelyrika

QUOTE(bzykas @ 2015 10 13, 09:49)
Vakar buvau nulekus i http://malonios-smulkmenos.lt/. Maciau ten sidabro granules kainuoja 0.80 uz g. , tai cia daug ar mazai  blush2.gif , vario granules 0.08 uz g. Jei pirkciau sidabro granulio 10g. tai kiek reiketu vario gramu imaisyti?  blush2.gif (as naujoke, savamoksle). o kur galima pigiau isvalcuoti skarda?Ir dar noriu paklausti. As lituoju paprastu dujiniu degikliu tipo tokio http://www.rcl.lt/in...mp;pcode=IRLD06  ar imanoma su juo islydyti sidabra (sakau gal ant dujines virikles padet koki tigeli, kad jis is apacios siltu ir is virsaus tuo degikliu? o lydyti galima tik tigelyje ar galima kazka namu salygom sugalvot (molinis indas ar panasiai?)Aciu

Labai lengvas skaiciavimas.
Jei granules 999 prabos, tai vario dedi 0,74 gr 10-ciai gramu 999 prabos sidabrui, kad gautum 925 sidabra
Papildyta:
QUOTE(naca @ 2015 10 04, 17:21)
O man tik karta idejo pries kaledas, nors sakausi uz 400 svaru  unsure.gif

biggrin.gif Reiskiasi mane labiau myli lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(bzykas @ 2015 10 13, 10:49)
Vakar buvau nulekus i http://malonios-smulkmenos.lt/. Maciau ten sidabro granules kainuoja 0.80 uz g. , tai cia daug ar mazai  blush2.gif , vario granules 0.08 uz g. Jei pirkciau sidabro granulio 10g. tai kiek reiketu vario gramu imaisyti?  blush2.gif (as naujoke, savamoksle). o kur galima pigiau isvalcuoti skarda?Ir dar noriu paklausti. As lituoju paprastu dujiniu degikliu tipo tokio http://www.rcl.lt/in...mp;pcode=IRLD06  ar imanoma su juo islydyti sidabra (sakau gal ant dujines virikles padet koki tigeli, kad jis is apacios siltu ir is virsaus tuo degikliu? o lydyti galima tik tigelyje ar galima kazka namu salygom sugalvot (molinis indas ar panasiai?)Aciu

Jei sidabras 999 prabos tai 999x10:925=10,8, 10,8-10=0,8
reikia 0,8g vario

formule tokia: turima praba dauginam is svorio ir dalinam is norimos prabos, po to is gauto svorio atimt tureta svori ir matai kiek reik vario.

na su tokiu degikliu vargu ar pavyks isliet, islydyti gal ir paviks maza kieki, bet ispilt tai abejoju. lydyt reikia tik tigelyje ir kuo jis mazesnis ir plonesnis tuo lengviau islydyti.
siulau isigyti normalu dujini degikli ir duju baliona 5 litru. galima bus laisvai ir virtuveje dirbt.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo uzikas: 15 spalio 2015 - 19:53
QUOTE(uzikas @ 2015 10 15, 20:40)
Jei sidabras 999 prabos tai  999x10:925=10,8, 10,8-10=0,8
reikia 0,8g vario

formule tokia: turima praba dauginam is svorio ir dalinam is norimos prabos, po to is gauto svorio atimt tureta svori ir matai kiek reik vario.

na su tokiu degikliu vargu ar pavyks isliet, islydyti gal ir paviks maza kieki, bet ispilt tai abejoju. lydyt reikia tik tigelyje ir kuo jis mazesnis ir plonesnis tuo lengviau islydyti.
siulau isigyti normalu dujini degikli ir duju baliona 5 litru. galima bus laisvai ir virtuveje dirbt.

kaip aciu uz patarimus ir uz formule, ismoksiu mintinai 4u.gif Gal dar zinot kur Vilniuje galima prasivalcuot sidabra?
Atsakyti
QUOTE(bzykas @ 2015 10 15, 21:52)
kaip aciu uz patarimus ir uz formule, ismoksiu mintinai  4u.gif Gal dar zinot kur Vilniuje galima prasivalcuot sidabra?

Na prasivalcuot tai manau galima pas betkuri juvelyra. Galima ir pas mane blogiausiu atveju smile.gif
Atsakyti
Kodel blogiausiu lotuliukas.gif ? As tai eiciau pas Uzika pasimokyt geriausiu atveju biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo naca: 16 spalio 2015 - 16:13
QUOTE(uzikas @ 2015 10 15, 19:40)
Jei sidabras 999 prabos tai  999x10:925=10,8, 10,8-10=0,8
reikia 0,8g vario

Tu matai g.gif
Tai mano destytojas mane subalamutyjes yra del skaiciavimu.

Papildyta:
QUOTE(naca @ 2015 10 16, 16:11)
Kodel blogiausiu  lotuliukas.gif  ? As tai eiciau pas Uzika pasimokyt geriausiu atveju  biggrin.gif

o pas ka man eiti, jei as uz juru mariu gyvenu? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(naca @ 2015 10 16, 17:11)
Kodel blogiausiu  lotuliukas.gif  ? As tai eiciau pas Uzika pasimokyt geriausiu atveju  biggrin.gif

Tai, kad net nezinau ka as galiu naujo ismokint. Jus jau gaminate papuosalus tai praktiskai viska mokat smile.gif

Siaip tai dar turiu minciu paimt mokini, bet niekaip neprisiruosiu padaryt dar viena darbo vieta. Bet jei imciau tai visiskai zalia, kad istiesu butu ka ismokint ir, kad neveltui zmogus pinigus sumoketu. O kainos tai visur panasios apie 500lt per men.

Papildyta:
QUOTE(-burbanti- @ 2015 10 17, 10:00)
Tu matai  g.gif
Tai mano destytojas mane  subalamutyjes yra del skaiciavimu.

Papildyta:

o pas ka man eiti, jei as uz juru mariu gyvenu?  biggrin.gif

na tikrai, kad subalamutino ir be to kaip be formules paskaiciuotum jei pvz. yra ne 10 gramu, o kokie 8,7g.
Atsakyti
QUOTE(uzikas @ 2015 10 17, 13:25)
Tai, kad net nezinau ka as galiu naujo ismokint. Jus jau gaminate papuosalus tai praktiskai viska mokat smile.gif

Siaip tai dar turiu minciu paimt mokini, bet niekaip neprisiruosiu padaryt dar viena darbo vieta. Bet jei imciau tai visiskai zalia, kad istiesu butu ka ismokint ir, kad neveltui zmogus pinigus sumoketu. O kainos tai visur panasios apie 500lt per men.

Na as net ne Vilniuje. Cia tik siaip- nebutu baisu pas Uzika mokytis, nes zmogus nepasidyvys mirksiukas.gif
O siaip as , kad ir daug jau moku savo lygmenyje, bet nelabai ismanau, kas su kuo "valgoma" blush2.gif .

O ka reiskia 500 Lt? Kiek tai kartu, valandu iseina per men? Idomu..

Papildyta:
Uzsakineju prekes is Anglijos ir suku galva del Argentium silver. Matau, kad yra jam ir spec. lydmetalio, tai gal su iprastu nesusilituoja? Gal kas zinot? g.gif

O Reflection silver gal kas bandet? Ar tikrai jis nesioksiduoja? Net ir prie litavimo vietu?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo naca: 18 spalio 2015 - 12:12
Na del tu kartu per menesi ir kiek valandu tai jau kaip sutarsit. Vienas pazystamas tai galejo nors ir kasdien eit, tik darbo grafikas neleido. Be to galejo pas ji nemokamai ir atsiliet ir gumas issikept, tik savo medziagas turek. Siaip tai pagrindus ismoko per koki menesi, po to jau sedejo savo uzsakymus gaminosi, kol nesusipirko sau irangos namuose.
Atsakyti
Man reikia juvelyrikos pamoku, bet ne viso menesio. O kokiu dviejų pusdienių per menesį...Esu Kaune.
Atsakyti
QUOTE(Ortija @ 2015 10 18, 21:22)
Man reikia juvelyrikos pamoku, bet ne viso menesio. O kokiu dviejų pusdienių per menesį...Esu Kaune.

Siulau pasiskambinet po juvelyrines dirbtuves kaune ir pasiklausinet, pazystamas taip ir susirado juvelyra pas kuri galetu pasimokint.
Atsakyti
My Webpage

https://scontent-frt...amp;oe=5691AFE5

Temai paivairint

Pakabukas su smaragdu, pagamintas kai nebuvo ka veikt smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo uzikas: 19 spalio 2015 - 20:22