sodo namelis iki lubu uzkrautas statybinemims medziagomis. Teko verandoje susimeistravoti pusmetris ant pusmetrio staliuka Cia su telefonu fotkinta
Kai prisimenu tai čia norėdavosi užeiti kiekvieną dieną, taip buvo malonu bendrauti, konsultuotis, gerėtis kiekvienos darbais. Gaila, kad šito dabar nėra.
Na, o dėl liejiko Vilniuja 862080290
QUOTE(dita0506 @ 2015 07 27, 10:04)
Kai prisimenu tai čia norėdavosi užeiti kiekvieną dieną, taip buvo malonu bendrauti, konsultuotis, gerėtis kiekvienos darbais. Gaila, kad šito dabar nėra.
Tai turbut visi i feisbuka subego. Kiek suprantu ten yra uzdara grupe. As is ten isejau, nes nepatiko man, kad vertelgos - neaiskaus plauko 'darbdaviai' bandre viliotis zmones i neaiskius darbus.
QUOTE(-burbanti- @ 2015 07 27, 12:07)
Tai turbut visi i feisbuka subego. Kiek suprantu ten yra uzdara grupe. As is ten isejau, nes nepatiko man, kad vertelgos - neaiskaus plauko 'darbdaviai' bandre viliotis zmones i neaiskius darbus.
ten viskas netaip, jokio nuoširdumo, viskas paviršutiniškai
QUOTE(dita0506 @ 2015 07 27, 12:04)
Ačiū, dita0506
Rytoj įsitaisysiu lauke verandoje ir drošiu žiedelį iš vaško. Maždaug modeliuką primečiau, tiesiog rankas niežti! Vieną jau padariau, bet dar nedrąsu nešti lieti Nešiu kelis iškart
Na o aš namuose tamsų kambariuką išsivaliau ir pasidariau sau darbo vietą. Visumoje apie 1,80 x 2 metrų. Tilpo normalus stalas, spinta su lentynomis Dar tik vyras bent minimalią ventiliaciją padarys Valciai tik netilpo, pasistatysiu koridoriuje. Žodžiu, nauja vieta kviečia dirbti
Vieno dalyko negaliu išsiaiškinti, gal kuri patarsite. Dėl dekoro. Norėčiau segei sukurti gėlių ornamentą-piešinį. Ir ką daryt? Ėsdinti sidabrą? Su kuo saugiausia būtų? Elektrolizės būdu nepadarysiu, sąlygų neturiu... Graviruoti? Ką patartumėt?
saugiausia butu elektrolize, o seip - rugstis.
Numire musu tema, visai numire.
Naca, cia tu musu siela esi, branduolys. Be taves tema merdi. Pareik i seima
QUOTE(-burbanti- @ 2015 09 22, 09:14)
Numire musu tema, visai numire.
Burbanti, as visada seimoje Visada paziuriu ir atsakau, jei kas klausia . Bet ir as jauciuosi viena .
Klausimų visada atsiranda, tik nelabai yra ko paklausti. Niekas nebesigiria savo darbais
Ne, Uzikai, ne todel. Tiesiog visi kitur persikrauste, bet ten labai jau po profesionalu didinamuoju stiklu (net mikroskopu ) palindom, tai baisu kazko ir klausti , nes vis pasijunti kazkoks neismanelis Cia jaukiau
O gal ir tu ten esi?
O gal ir tu ten esi?
Labas vakaras. Noreciau paklausti, ar Vilniuje yra pirkti sidabro skardos ir kur? O granuliu sidabro? O gal siunciates is kur? Gal kas parduodade valcus pigiau? Man nereikia super duper, bet nors kad veiktu (gal kal paluzusius turit, kurie veiktu)? Aciu ir atsiprasau, kad isibroviau , kaip jau Naca minejo FB baisu ir klausti , kai as dar zalia sioj srity