Sveikos, maaytės, labai aš sužavėta nuostabiais Jūsų darbeliais!!! Mano paauglė dukrytė (15 m.) Jau labai seniai norėjo išmėginti juvelyriką. Gal kuri mamytė iš Vilniaus būtų labai geranoriška ir galėtų pamokyti? Už saldainių dėžutę.
QUOTE(razvile @ 2015 07 12, 17:50)
Sveikos, maaytės, labai aš sužavėta nuostabiais Jūsų darbeliais!!! Mano paauglė dukrytė (15 m.) Jau labai seniai norėjo išmėginti juvelyriką. Gal kuri mamytė iš Vilniaus būtų labai geranoriška ir galėtų pamokyti? Už saldainių dėžutę.
Na už saldainių dėžutę manau nieko nerasite, šiaip valanda pamokos kainuoja apie 12eurų. Jei jūs taip parašėte, net neisivaizduojate, kas yra juvelyrika. Dar reikėtų pagalvoti, ar jūs supirktumėte visą reikalingą įrangą, nes be jos nieko nebus. Dar kitas kelias stoti į Telšių akademiją, bet ten irgi už mokslus reikia mokėti.
Arba lieka internetas visagalis
Pritariu Ditai
Labai rimtai nusiteikus galima ir investuoti Dabar ir bureliu nemokamu nera, tai kur jau cia juvelyrikos pamokos uz saldainiu dezute
Labai rimtai nusiteikus galima ir investuoti Dabar ir bureliu nemokamu nera, tai kur jau cia juvelyrikos pamokos uz saldainiu dezute
QUOTE(naca @ 2015 07 13, 23:34)
Pritariu Ditai
nors vienas žmogutis pritarė, oooooo gal aš klystų- būna ir už saldainių dėžutę
QUOTE(dita0506 @ 2015 07 17, 17:20)
nors vienas žmogutis pritarė, oooooo gal aš klystų- būna ir už saldainių dėžutę
Manau, kad buna ir uz saldainiu dezute, tik kur surasti toki Bet juk dazniausiai arba moko uz pinigus , arba visai nemoko As visai nemokau, bet , jei mokyciau, tai gal ir uz saldainiu dezute. Bet ryztantis reikia zinoti, kaip mokyti
O mokytis galima ir internete - tai tikrai ne saldainiu dezutes nereikes O jei noresis kazko daugiau, tada ir pinigeliu nebebus gaila
va prifilosofavau ..
Manau, pakonsultuoti, patarti galima ir už dyką
O mokyti - tai jau darbas. Ir jis negali būti nemokamas. Nesuvedu visko į pinigus. Galima mokyti už., pvz., paslaugas, dar kažką. Tik tai turi būti adekvatu. Saldainių dėžutė šiuo atveju - adekvatu nėra. Net kažkaip menkinančiai nuskambėjo tas pasiūlymas...
Bet tai tik mano nuomonė
O mokyti - tai jau darbas. Ir jis negali būti nemokamas. Nesuvedu visko į pinigus. Galima mokyti už., pvz., paslaugas, dar kažką. Tik tai turi būti adekvatu. Saldainių dėžutė šiuo atveju - adekvatu nėra. Net kažkaip menkinančiai nuskambėjo tas pasiūlymas...
Bet tai tik mano nuomonė
Nuodugniai perejus ir isiskaicius i visas 11 temu - galima tikrai daug info rasti. Ne konsultaciju nereiketu. Mes gi cia, kiek atsimenu, visos pradejom beveik zalios. Bet ar prasem asmeniniu pamoku uz dyka?
Ir gerai kazkuri pamastet, kad jei konsultaciju dykai norima, tai ar zmogus nenores dykai irankiu 'pasiskolinti'?
Daug kas noretu ant svetimos kupros i roju nujoti, bet ar tai sazininga?
Vis dar be darbo vietos, bet nori nenori reikia padekos dovana sukurpti...gele...kaip as jas megstu
Papildyta:
Kodel butinai Vilniuje? Gi gali pastu nusisuti ir i kita miesta. Pala, as feisbuke turiu viena lietuvi drauguose, kuris lieja, einu paziureti ar dar jis yra
I AZ imetu jo duomenis. Kiek atsimenu, tai jis lieja
Papildyta:
Paklausk pas naca, kaip mes pradejome 'mokintis' - su senomis dildemis ir ant kedes trilinkai susilenke
Ir gerai kazkuri pamastet, kad jei konsultaciju dykai norima, tai ar zmogus nenores dykai irankiu 'pasiskolinti'?
Daug kas noretu ant svetimos kupros i roju nujoti, bet ar tai sazininga?
Vis dar be darbo vietos, bet nori nenori reikia padekos dovana sukurpti...gele...kaip as jas megstu
Papildyta:
QUOTE(Auksyte @ 2015 07 03, 18:35)
Tuščia čia... O man verkiant reikia kontaktų, kur Vilniuje geriausiai nešti atlieti darbelį iš sidabro
Kodel butinai Vilniuje? Gi gali pastu nusisuti ir i kita miesta. Pala, as feisbuke turiu viena lietuvi drauguose, kuris lieja, einu paziureti ar dar jis yra
I AZ imetu jo duomenis. Kiek atsimenu, tai jis lieja
Papildyta:
QUOTE(Ortija @ 2015 07 21, 14:05)
Aš irgi noriu mokytis, tik nenorėčiau už saldainių dėžutę ...
Paklausk pas naca, kaip mes pradejome 'mokintis' - su senomis dildemis ir ant kedes trilinkai susilenke
Tikrai naudinga temas paskaityti, čia galima rasti daug naudingų patarimų
QUOTE(-burbanti- @ 2015 07 26, 06:16)
Pala pala, o kur tavo "sodo namelis" dingo? nejau suo ir ta uzkase
nu matai , kai reikia ir iseina viskas, kas paprasta- genialu ir nuotrauka gerai gavosi, ar tu cia ismokai, ar nauja kamera nusipirkai
o jei pratesti tema apie mokymasi, tai manau, kad internetas ir be saldainiu dezutes ismokys. Youtube pilna, tik noro reikia, jei bus noro, rankos ir "sedimoji dalis" viskas gausis