Įkraunama...
Įkraunama...

Juvelyrika

Sveikos, maaytės, labai aš sužavėta nuostabiais Jūsų darbeliais!!! smile.gif Mano paauglė dukrytė (15 m.) Jau labai seniai norėjo išmėginti juvelyriką. Gal kuri mamytė iš Vilniaus būtų labai geranoriška ir galėtų pamokyti? Už saldainių dėžutę. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(razvile @ 2015 07 12, 17:50)
Sveikos, maaytės, labai aš sužavėta nuostabiais Jūsų darbeliais!!! smile.gif Mano paauglė dukrytė (15 m.) Jau labai seniai norėjo išmėginti juvelyriką. Gal kuri mamytė iš Vilniaus būtų labai geranoriška ir galėtų pamokyti? Už saldainių dėžutę. smile.gif

Na už saldainių dėžutę manau nieko nerasite, šiaip valanda pamokos kainuoja apie 12eurų. Jei jūs taip parašėte, net neisivaizduojate, kas yra juvelyrika. Dar reikėtų pagalvoti, ar jūs supirktumėte visą reikalingą įrangą, nes be jos nieko nebus. Dar kitas kelias stoti į Telšių akademiją, bet ten irgi už mokslus reikia mokėti.
Arba lieka internetas visagalis
Atsakyti
Pritariu Ditai ax.gif
Labai rimtai nusiteikus galima ir investuoti rolleyes.gif Dabar ir bureliu nemokamu nera, tai kur jau cia juvelyrikos pamokos uz saldainiu dezute rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo naca: 13 liepos 2015 - 22:34
QUOTE(naca @ 2015 07 13, 23:34)
Pritariu Ditai ax.gif 
Labai rimtai nusiteikus galima ir investuoti rolleyes.gif  Dabar ir bureliu nemokamu nera, tai kur jau cia juvelyrikos pamokos uz saldainiu dezute  rolleyes.gif

nors vienas žmogutis pritarė, oooooo gal aš klystų- būna ir už saldainių dėžutę
Atsakyti
Man irgi toks noras u= saldainių dėžutę, net nepagarba kvepia..tik tylėjau. Patys įdomu, ką siūlytų už saldainių dežutę..
Atsakyti
QUOTE(dita0506 @ 2015 07 17, 17:20)
nors vienas žmogutis pritarė, oooooo gal aš klystų- būna ir už saldainių dėžutę

Manau, kad buna ir uz saldainiu dezute, tik kur surasti toki ax.gif Bet juk dazniausiai arba moko uz pinigus , arba visai nemoko mirksiukas.gif As visai nemokau, bet , jei mokyciau, tai gal ir uz saldainiu dezute. Bet ryztantis reikia zinoti, kaip mokyti biggrin.gif

O mokytis galima ir internete - tai tikrai ne saldainiu dezutes nereikes rolleyes.gif O jei noresis kazko daugiau, tada ir pinigeliu nebebus gaila mirksiukas.gif

va prifilosofavau .. lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo naca: 20 liepos 2015 - 16:10
Aš irgi noriu mokytis, tik nenorėčiau už saldainių dėžutę smile.gif...

Atsakyti
Manau, pakonsultuoti, patarti galima ir už dyką smile.gif
O mokyti - tai jau darbas. Ir jis negali būti nemokamas. Nesuvedu visko į pinigus. Galima mokyti už., pvz., paslaugas, dar kažką. Tik tai turi būti adekvatu. Saldainių dėžutė šiuo atveju - adekvatu nėra. Net kažkaip menkinančiai nuskambėjo tas pasiūlymas... doh.gif
Bet tai tik mano nuomonė smile.gif
Atsakyti
g.gif g.gif Nuodugniai perejus ir isiskaicius i visas 11 temu - galima tikrai daug info rasti. Ne konsultaciju nereiketu. Mes gi cia, kiek atsimenu, visos pradejom beveik zalios. Bet ar prasem asmeniniu pamoku uz dyka?

Ir gerai kazkuri pamastet, kad jei konsultaciju dykai norima, tai ar zmogus nenores dykai irankiu 'pasiskolinti'?

Daug kas noretu ant svetimos kupros i roju nujoti, bet ar tai sazininga?

Vis dar be darbo vietos, bet nori nenori reikia padekos dovana sukurpti...gele...kaip as jas megstu doh.gif biggrin.gif biggrin.gif

Papildyta:
QUOTE(Auksyte @ 2015 07 03, 18:35)
Tuščia čia... O man verkiant reikia kontaktų, kur Vilniuje geriausiai nešti atlieti darbelį iš sidabro

Kodel butinai Vilniuje? Gi gali pastu nusisuti ir i kita miesta. Pala, as feisbuke turiu viena lietuvi drauguose, kuris lieja, einu paziureti ar dar jis yra biggrin.gif

I AZ imetu jo duomenis. Kiek atsimenu, tai jis lieja
Papildyta:
QUOTE(Ortija @ 2015 07 21, 14:05)
Aš irgi noriu mokytis, tik nenorėčiau už saldainių dėžutę smile.gif...

Paklausk pas naca, kaip mes pradejome 'mokintis' - su senomis dildemis ir ant kedes trilinkai susilenke biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 26 liepos 2015 - 12:10
Tikrai naudinga temas paskaityti, čia galima rasti daug naudingų patarimų smile.gif
Atsakyti
Sedau ir padariau paprastute gele su gintaru rolleyes.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2015 07 26, 06:16)
Vis dar be darbo vietos, bet nori nenori reikia padekos dovana sukurpti...gele...kaip as jas megstu  doh.gif  biggrin.gif  biggrin.gif 

lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Pala pala, o kur tavo "sodo namelis" dingo? nejau suo ir ta uzkase lotuliukas.gif

nu matai , kai reikia ir iseina biggrin.gif viskas, kas paprasta- genialu biggrin.gif ir nuotrauka gerai gavosi, ar tu cia ismokai, ar nauja kamera nusipirkai tongue.gif lotuliukas.gif

o jei pratesti tema apie mokymasi, tai manau, kad internetas ir be saldainiu dezutes ismokys. Youtube pilna, tik noro reikia, jei bus noro, rankos ir "sedimoji dalis" biggrin.gif viskas gausis biggrin.gif
Atsakyti