Įkraunama...
Įkraunama...

Juvelyrika

Pati liejimo kokybe svarbu, ne metalo kokybe. Metalas yra metalas tam tikros prabos ir tiek mirksiukas.gif

Prabavimas gali buti siaip fiziniams asmenims . Ir juvelyrams, kurie dirba legaliai su brangiaisiais metalais. Pastarasis variantas tkrai ne pradedanciajam, nes visko daug reikia ( deklaruoti darbo patalpas su tam tikrais reikalavimais, tureti svarstykles ne bet kokias ir t.t) . o del kainu ir viso kito, tai pasiskaitykit http://www.lpr.lt/ http://media.search....7830&FID=753088
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo naca: 22 balandžio 2015 - 16:41
Dita, o kiek daugmaz kainuoja sidabro liejimas (gramas) ?
Atsakyti
Mane irgi domina liejimas. Girdėjau apie tą liejiką Vytauto g. Kiek žinau, jis lieja iš savo sidabro. Tai atneši tik vaškiuką. Būtų įdomu, kokios kainos ax.gif
Atsakyti
QUOTE(naca @ 2015 04 23, 17:50)
Dita, o kiek daugmaz kainuoja sidabro liejimas (gramas) ?

Labas, dabar nežinau, seniai pirkau sidabro, buvau daugiau nusipirkusi. Sidabro gramas+darbas, dar priklauso koks gaminys, kuo smulkesnis gaminys tuo brangiau
Atsakyti
Vakar SilverIdea'oje nusipirkau naują degiklį Perun. Atsuku dujas (balionas ne tuščias), dujos eina, garsas yra, bet neužsidega. Susinervinau baisiausiai doh.gif Praėjo kiek laiko, paėmiau vėl, atsukau, pridėjau žiebtuvėlį - užsidegė kuo gražiausiai! Viskas, nusiraminau, kad viskas gerai smile.gif
Šiandien susiruošiau jau ką nors "paveikti" su degikliu, atsuku, dujos eina, o uždegti liepsnos ir vėl negaliu doh.gif doh.gif doh.gif
Ar kam taip yra buvę, patarkite, gal ką ne taip darau? Neviltis kažkokia... g.gif
Atsakyti
Jei per smarkiai dujas atsuki, tai neuzsidega-gal del to? Bandyk leciau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo naca: 01 gegužės 2015 - 21:48
QUOTE(naca @ 2015 05 01, 23:47)
Jei per smarkiai dujas atsuki, tai neuzsidega-gal del to? Bandyk leciau.

Naca, tu teisi, tik vakar jau nebeparašiau smile.gif
Bet ką reiškia geras įrankis... Vakar belituodama su naujuoju breneriu supratau, kaip anksčiau vargau doh.gif smile.gif Tai va, gerai, kad visokius tvarkymus, maisto ruošimus padariau iki to. Nes kai pradėjau krapštytis prie savo stalo, manęs niekam nebeliko smile.gif
Va tik pagalvojau: praeitą vasarą per didžiuosius karščius namie kelis kartus buvo net iki 33 laipsnių. Tada dar neturėjau baliono. O kažin, tokia šiluma nieko tokio, nepavojinga? g.gif
Atsakyti
Na nemanau, kad tokia siluma gali buti pavojinga. Juk balionus daug kas ir buityje naudoja mirksiukas.gif

Atsakyti
QUOTE(naca @ 2015 05 02, 18:39)
Na nemanau, kad tokia siluma gali buti pavojinga. Juk balionus daug kas ir buityje naudoja  mirksiukas.gif

Na tikrai juk! smile.gif
Čia mano charakteris toks, perfekcionistinis biggrin.gif Visada visokių taisyklių laikausi ir instrukcijas skaitau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Auksyte @ 2015 04 26, 08:11)
Mane irgi domina liejimas. Girdėjau apie tą liejiką Vytauto g. Kiek žinau, jis lieja iš savo sidabro. Tai atneši tik vaškiuką. Būtų įdomu, kokios kainos  ax.gif

Anglijoje labai nepigiai. As viena bandziau lieti, tai tiek paeme, uz kiek ta zieda paskui ir pardaviau. Daugiau neprasidedu su mandru liejimu. Vaskas taip ir stovi nenaudojamas dabar biggrin.gif
Atsakyti
O.. Burbanti vel apsireiske biggrin.gif

Na musuose tai, man rodos, nera brangu- apie 0,5 eu uz grama ar kiek brangiau, jei mazesnis kiekis.
Atsakyti
Tuščia čia... O man verkiant reikia kontaktų, kur Vilniuje geriausiai nešti atlieti darbelį iš sidabro
Atsakyti