Įkraunama...
Įkraunama...

Kovinukai 2013

Tadui skarlatina (vakar gydytoja atvažiavus patvirtino), bet temperatūra jau nebesiekia 38C. Užtat Kostas jau karščiuoja ir išbertas sad.gif Gydymas tas pats, kaip Tadui..
Atsakyti
QUOTE(IruteB @ 2015 02 01, 10:37)
Tadui skarlatina (vakar gydytoja atvažiavus patvirtino), bet temperatūra jau nebesiekia 38C. Užtat Kostas jau karščiuoja ir išbertas sad.gif Gydymas tas pats, kaip Tadui..

O jetaus. laikykis Irute. Sveikatytės vaikams. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Žiedė @ 2015 02 02, 16:43)
O jetaus. laikykis Irute. Sveikatytės vaikams.  4u.gif

Ačiū smile.gif Šiandien jau geriau smile.gif
Atsakyti
o aš šiandieną pridaviau prašymą dėl pavardės pakeitimo. Valioooooo, jau pirmas žingsnelis padarytas

Irut kaip jaučiasi šeimyna? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Žiedė @ 2015 02 04, 12:41)
Irut kaip jaučiasi šeimyna? g.gif

Jau gerai smile.gif Apetitai grįžo smile.gif
Atsakyti
Na kaip kovinukai laikosi? artėja vaikučiu 2 metukai. Gal kas planuojat ką?

ir dar vienas klausimas ar jusu vaikučiai nenusrenginėja? man jau ATSIBODO, į dieną n kartų, tai nusirengia tai vėl aprenk, lyg užbutas ratas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Žiedė @ 2015 02 10, 13:24)

ir dar vienas klausimas ar jusu vaikučiai nenusrenginėja? man jau ATSIBODO, į dieną n kartų, tai nusirengia tai vėl aprenk, lyg užbutas ratas doh.gif

Nieko neplanuojam - bus tortas ir užteks smile.gif

Nenusirenginėja, tik petnešas atsisega ir prašo, kad užsektume arba vaikšto nusmukusiom kelnėm smile.gif

Apskritai dabar piktukas neklaužada pasidaręs - turbūt dėmesio stoką ir pavydą jaučia.. Atrodo, kad skiriam dėmesio, bet visgi negalim visada, kada jis nori pažaist ar panašiai, o kitą savaitę liksim trise, tai dar įdomiau bus..
Atsakyti
QUOTE(Žiedė @ 2015 02 10, 14:24)

Pas mus pastoviai kojines nusimauna ir laksto basom, o "perrengimo" metu neimanoma pagaut ir aprengt, buna, kol aprengi, tai jausmas, lyg bulviu lauka kases biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(IruteB @ 2015 01 31, 08:54)
Paleistuvė sukelia kosulį.
Sveikutės, skaitysiu ką parašėt smile.gif Maniškei vėl sloga ,kuri leidžias žemiau sad.gif

Galima vaikams naudot ir euphorbium..

Mums LOR gydytojas Tadui (ir jo ankstesnė gydytoja) patarė vartot "Tonsilgon" sirupą porą mėnesių profilaktiškai, tai vis suduodam jam, nes irgi linkęs į peršalimo ligas ir anginas..

Na su žoliniais tai baisu rizikuoti reikia pas kokį homeopatą nes didčkiui nuo euphorbium ištinę pusę veido buvo išsigandau tada oi oi gerai,kad tik į vieną šnervytę supurškiau .Tai nuo to laiko atsargiai su žolėmis.Nes ir akys parausta dar vis pavasarį.Vidurinėlis ir į alergijas linkęs...Tai kovinukė bus ir kažkam t.y penicilinui...
QUOTE(IruteB @ 2015 02 01, 10:37)

doh.gif sveikatytės vaikinukams. 4u.gif
Na kas čia dabar su skarlatina g.gif krikštasūnis sirgo ,lyg aprimus buvo.

QUOTE(Žiedė @ 2015 02 04, 12:41)
o aš šiandieną pridaviau prašymą dėl pavardės pakeitimo. Valioooooo, jau pirmas žingsnelis padarytas

thumbup.gif
QUOTE(Žiedė @ 2015 02 10, 13:24)

Nieko apart torto neplanuoju, kažkokia aš nekokia su tais gimtadieniais blush2.gif nemoku švest.Nors ir draugų nebeliko ,daug užsieny ir vyro toks darbas savaitgaliais tik namie tai trūksta laiko mum visiems kartu pasibūt...
Rengtis nesirengia tik autis megėja ,nespeju gaudyti ir viską meto alia tvarko...
ir megėja smulkius daiktus į burną kištis, na baisu .Berniukai palyginus su ja ramūs buvo .
Ir kramtyt sunkiai sekasi doh.gif reik pasmulkint vis vos ne kaip kūdikiui. Rija kaip garnys bespringdama
v.ž man atrodo vis ,kad pirmą vaiką auginu doh.gif nesusitvarkau atrodo
Atsakyti
Maniškei kažkoks siutas paskutinę savaitę užėjęs - duodasi, nenustygsta vietoje, ožiai irgi neatsilieka, viskas ištisai bloga smile.gif

Buvo mums šposą iškrėtusi - pakavom didelė daiktą apdėdami putų polistirolu, mažė sukinėjosi aplink ir bac matau, kad kažkas ne taip. Pasipylė snargliukai skysti iš vienos nosies šnervės, čiaudėti ėmė, apžiūrėjau - lyg ir nieko nosytėje nėra. Dar per prievartą "prasiurbliavom" su tuo kūdikišku siurbtuku, o vat tada ir pasirodė baltas taškas šnervės gale. Lupti nerizikavome patys, nuvežė į KMUK, o ten vaikų antplūdis, visi leipstantys su temperatūromis. Gerai, kad užtrukom vos porą valandų... Ištraukė iš nosytės gana didelį putplasčio gabaliuką - net ne iš vieno rutuliuko buvo doh.gif Visa laimė, kad parys nelupome, įstrigęs buvo kaip reikalas...

Gimtadienius mes švenčiam tik artimiausių žmonių rate, jei tai ir galima pavadinti šventimu - suvalgom torto su kava, ir viskas... Aš truputį atgyvena šiuo klausimu - nemoku ir nemėgstu organizuoti grandiozinių šou su spec.temomis, personažais, teminiais drabužėliais ir vaišėmis, kur kiekvienas sausainiukas turi įsmeigtą spalvotą gimtadienio temą atitinkantį smeigtuką blush2.gif Nu kažkaip nusureikšminam mes, gal kada ir priekaištų sulauksiu iš panelės šiuo klausimu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(netobula @ 2015 02 11, 10:51)
Aš truputį atgyvena šiuo klausimu - nemoku ir nemėgstu organizuoti grandiozinių šou su spec.temomis, personažais, teminiais drabužėliais ir vaišėmis, kur kiekvienas sausainiukas turi įsmeigtą spalvotą gimtadienio temą atitinkantį smeigtuką blush2.gif Nu kažkaip nusureikšminam mes, gal kada ir priekaištų sulauksiu iš panelės šiuo klausimu biggrin.gif

Tai manau tuos "Grand Show" mamos rengia sau, o ne vaikams biggrin.gif Gal kokie 5-meciai ir ivertina, bet 2 metu pypliams abejoju, kad rupi tie kaspiniukai ir spalvoti smeigtukai biggrin.gif
Kadangi siemet musu pupos gimtadienis ispuola ketvirtadieni, tai jei gales atvykti i svecius seneliai ir vyro sesuo, tai tada padarysiu koki stala su vieno kasnio uzkandukais, tortu, kava ir vaisiais. Taciau jei jiems nesigaus atvaziuot - tai tada su tortu ir zvakutem paminesim seimos rate. Na zinoma tik del dovanos suku galva - jau po siu Kaledu per zaislus sunku praeit per kambari, visur ju pilna. Tai noretusi kazka prasmingesnio ir vertingesnio padovanot, bet nesugalvoju ka... Kol kas galvoje sukasi krikstynu foto knyga uzsakyt, nes tokios neturim ax.gif
Atsakyti
pavasaris už lango 4u.gif kaip gyvenat mamytės?
Atsakyti