Įkraunama...
Įkraunama...

Kovinukai 2013

QUOTE(IruteB @ 2015 01 28, 15:28)
Su visais vaikais?

sunus lieka su mano mama, imu tik dukras. labai pergvenu labai bijau, nes viska reikia daryti is naujo. isvaziuoju i nezinomybę. prakeikiau visa lietuvos valdzia. as iki siol pasalpos negaunu, nes vis tampausi su teismais. gavau nemokama advokata, bet vistų vista. *****. nekenciu viso pasaulio. per ta stresa sveriu dabar 100 kg. bulvemis maitinausi ir se tau imk plius 30 kg. nu vienu zodziu supratau, kad reikia mest viska ir lekt is cia

QUOTE(IruteB @ 2015 01 29, 07:45)
Taip: Tadas, Kostas, Aleksas smile.gif

Tadas 3d daržely buvo ir vėl gerklė - temperatūra kyla sad.gif

mes sergam jau antra savaite, pulinga sloga taip ir nepraeina, siandiena vel einu pas daktaru, gal antibu jau reikia doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Žiedė @ 2015 01 29, 10:08)
sunus lieka su mano mama, imu tik dukras. labai pergvenu labai bijau, nes viska reikia daryti is naujo. isvaziuoju i nezinomybę. prakeikiau visa lietuvos valdzia. as iki siol pasalpos negaunu, nes vis tampausi su teismais. gavau nemokama advokata, bet vistų vista. *****. nekenciu viso pasaulio. per ta stresa sveriu dabar 100 kg.  bulvemis maitinausi ir se tau imk plius 30 kg. nu vienu zodziu supratau, kad reikia mest viska ir lekt is cia
mes sergam jau antra savaite, pulinga sloga taip ir nepraeina, siandiena vel einu pas daktaru, gal antibu jau reikia doh.gif

Supratau ir labai užjaučiu, kad nepavyko įsitvirtint Lietuvoj. Linkiu, kad Anglijoj surastumėt laimę! Sveikatos!

Aleksui akytė pūliuoja sad.gif Šiandien valysim ramunėlėm, o ryt turbūt važiuosim vaistų paprašyt, kad turėtume, jei per savaitgalį negerės.. Nuo pat pradžių šitą mano vaiką ligos puola sad.gif Antibiotikų dėl įgimtos infekcijos pirmas dienas gavo ir lašelinę, nes cukraus kiekis kraujyje per mažas buvo..
Atsakyti
QUOTE(IruteB @ 2015 01 29, 10:35)
Supratau ir labai užjaučiu, kad nepavyko įsitvirtint Lietuvoj. Linkiu, kad Anglijoj surastumėt laimę! Sveikatos!

Aleksui akytė pūliuoja sad.gif Šiandien valysim ramunėlėm, o ryt turbūt važiuosim vaistų paprašyt, kad turėtume, jei per savaitgalį negerės.. Nuo pat pradžių šitą mano vaiką ligos puola sad.gif Antibiotikų dėl įgimtos infekcijos pirmas dienas gavo ir lašelinę, nes cukraus kiekis kraujyje per mažas buvo..

negalima su ramunelem, sakoma kad sausina akyte, tik virintu vandenuku... nu kam as cia sakau, juk pati trys jau augini biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Žiedė @ 2015 01 29, 10:44)
negalima su ramunelem, sakoma kad sausina akyte, tik virintu vandenuku... nu kam as cia sakau, juk pati trys jau augini biggrin.gif

Nepadeda vanduo.. Šįryt net atmerkt negalėjo, kol pavaliau.. Pavaliau ramunėlėm - kai pabus, matysiu, ar geriau..

Šituo klausimu patirties neturiu - nė vienam nepūliavo..
Atsakyti
QUOTE(IruteB @ 2015 01 28, 19:43)
Kostas Alekso, kai maitinu/paguldau pamaitintą, vis klausia "Ką vagai? Ką vagei?" (valgai) lotuliukas.gif

lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Žiedė @ 2015 01 29, 10:08)
sunus lieka su mano mama, imu tik dukras. labai pergvenu labai bijau, nes viska reikia daryti is naujo. isvaziuoju i nezinomybę. prakeikiau visa lietuvos valdzia. as iki siol pasalpos negaunu, nes vis tampausi su teismais. gavau nemokama advokata, bet vistų vista. *****. nekenciu viso pasaulio. per ta stresa sveriu dabar 100 kg.  bulvemis maitinausi ir se tau imk plius 30 kg. nu vienu zodziu supratau, kad reikia mest viska ir lekt is cia

blink.gif kaip nemokamai tai š... Kam reikia tikrai tos pašalpos tai žiuriu kryžiau kelius eina.Susidūrus aš ir su pašalpų negavimu sunkiu šeimai laiku .
Matai ,kaip į nežinomybę, bet visvien jau tem krašte būta ,svarbiausiai ryžtas yra ,stimulas ir viskas bus gerai(pfu pfu pfu kaukšt kaukšt kaukšt)

QUOTE(Žiedė @ 2015 01 29, 10:44)

va va ir man jau daktarė nušvietė, kad ramunėlės atgyvena ,vanduo geriau. O ką daryt jei jis nepadeda...

Papildyta:
QUOTE(IruteB @ 2015 01 29, 10:58)

Šituo klausimu patirties neturiu - nė vienam nepūliavo..

Va va kaip nesusiduri tai ir nežinau 3 ar 6 vaikai. Kartais būni ,kaip pagautas. Tikėkimės nieko rimto.

kas su tom slogom ankščiau savaitė ir psio sveikas,na dabar vis ilgiau daugiau doh.gif mutacija kažkokia virusų...
Atsakyti
QUOTE(ramuniete @ 2015 01 30, 02:25)

va va ir man jau daktarė nušvietė, kad ramunėlės atgyvena ,vanduo geriau. O ką daryt jei jis nepadeda...

mums nei vanduo, nei ramineles nepadejo, tai 3 ar 4 diena gyd is karto recepta israse lasiukams.
Atsakyti
QUOTE(ramuniete @ 2015 01 30, 01:25)
blink.gif  kaip nemokamai tai š... Kam reikia tikrai tos pašalpos tai žiuriu  kryžiau kelius eina.Susidūrus aš ir su pašalpų negavimu sunkiu šeimai laiku .
Matai ,kaip į nežinomybę, bet visvien jau tem krašte  būta ,svarbiausiai ryžtas yra ,stimulas ir viskas bus gerai(pfu pfu pfu kaukšt kaukšt kaukšt)

Papildyta:

Va va kaip nesusiduri tai ir nežinau 3 ar 6 vaikai. Kartais būni ,kaip pagautas. Tikėkimės nieko rimto.
kas su tom slogom ankščiau savaitė ir psio sveikas,na dabar vis ilgiau daugiau  doh.gif  mutacija kažkokia virusų...

yra ryžtas ir dar koks. be viso šito, keičiu dar pavardę i mergautinę. jeigu jau keičiam tai keičiam iš pagrindų. biggrin.gif

susiduriau su puliavimu ir dar kaip, mums kaip sloga taip ir akys nebeatsimerkia. vakar vėl buvau pas daktarytę, nieko naujo nepasakė, plna snargliukų, reikia traukti arba įlasšinti nepamenu jau augalo pavadinimo, nu kur čiaudulys ima lotuliukas.gif lotuliukas.gif be to jeigu ilgai sloga laikosi duoti vaiku ketvirtadali tavegylio ar dar kokio vaisto nuo alergijos
Atsakyti
IruteB, nuoširdžiausi sveikinimai 4u.gif Daug gražių akimirkų wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Lomena @ 2015 01 30, 11:12)
IruteB, nuoširdžiausi sveikinimai  4u.gif  Daug gražių akimirkų  wub.gif

Ačiū smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Žiedė @ 2015 01 30, 11:07)
yra ryžtas ir dar koks. be viso šito, keičiu dar pavardę i mergautinę. jeigu jau keičiam tai keičiam iš pagrindų.  biggrin.gif

susiduriau su puliavimu ir dar kaip, mums kaip sloga taip ir akys nebeatsimerkia. vakar vėl buvau pas daktarytę,  nieko naujo nepasakė, plna snargliukų, reikia traukti arba įlasšinti nepamenu jau augalo pavadinimo, nu kur čiaudulys ima  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif be to jeigu ilgai sloga laikosi duoti vaiku ketvirtadali tavegylio ar dar kokio vaisto nuo alergijos

Aišku kam šauniai moteriai buvusio "vyro" pavardė , ne tos aplinkybės.

va va o kaip ištrauksi manoji ginasi bilenkaip ,na gal paleistuvė gėlė ta g.gif kažką miglotai pamenu g.gif matot kaip vaisto nuo alergijos duot. Mum tai vis vibrocili palašint sako,Kažkaip ilgiai dviejų savaičių su biškučiu nesitesia ,tik va, kaip imunitetą pastiprint ,kad taip dažnai nebūtų , vitaminais sakė daktarė gal neverta linkus prie alergijų doh.gif

Atsakyti
QUOTE(ramuniete @ 2015 01 31, 00:21)
va va o kaip ištrauksi manoji ginasi bilenkaip ,na gal paleistuvė gėlė ta  g.gif kažką miglotai pamenu  g.gif matot kaip vaisto nuo alergijos duot. Mum tai vis vibrocili palašint sako,Kažkaip ilgiai dviejų savaičių su biškučiu nesitesia ,tik va, kaip imunitetą pastiprint ,kad taip dažnai nebūtų , vitaminais sakė daktarė gal neverta linkus prie alergijų  doh.gif

Paleistuvė sukelia kosulį.

Galima vaikams naudot ir euphorbium..

Mums LOR gydytojas Tadui (ir jo ankstesnė gydytoja) patarė vartot "Tonsilgon" sirupą porą mėnesių profilaktiškai, tai vis suduodam jam, nes irgi linkęs į peršalimo ligas ir anginas..
Atsakyti