QUOTE(Iewwute @ 2014 12 09, 13:50)
Mergaitės, jūsų mažieji eina miegot dieną? Mes kol užmigdom paskutiniu metu...dukrytė žaidžia su savo kojom, dar ko...neturiu aš laiko prie jos 2 val gulėt...o jei pasakau griežčiau, tai ji tik juokias ir krato galvą
ir vakare panašiai...
Ar miega lovytėj su grotelėm, ar jau paprastoj? mums reiktų jau lovytę broliui užleist, nežinau kaip paprastoj miegotų...
Aplamai, turit kokį režimą dienos? Nes man dar mažylis, atrodo iš proto išeisių
Oi, su miegu vargstam nuo pat pirmųjų mėnesių... Maniškė miega lovytėje su grtelėmis - kitaip ir neįsivaizduoju, nes malasi, migruoja, tai vienoj pusėj galva, tai kitoj... Migdosi nuo 0,5 iki 1 val. su visokiais cirkais, dažnai ir parėkauja. Palyginus su pirmais metais, kai užmigdavo tik nešiojama arba maitinama mp, tai dar nieko, bet būna, kad nervai nelaiko. Keliasi 7 val. ryte, migdau dieną apie 13.-13.30, pamiega dažniausiai nepilną valandą, o vakare eina gult, tiksliau pradeda eit gult, nuo 20 val., tai iki 21 va. šiaip taip užmiega, kartais ir po 21...
Šiandien buvom pas tetą į svečius nuvažiavusios, tai taip išsigando kažko, kai reikėjo pas ją į butą įeiti, pradėjo klykti, rėkti, neprisileido visai, prasėdėjo ant kelių pusvalandį... Gėda man buvo.
Labai savarankiškumo apraiškos prasidėjo - tai batus mano "matuojasi", tai pirkinius, didesnius už save, bando tįsti, tai puola lėkštes nuo stalo nurinkinėti, aišku, ne visada sėkmingai...
Būtų ramesnis vaikas, tai gal pasiryžtume ir broliuką ar sesutę pirkti, bet šiai dienai neįsivaizduoju, kaip reiktų dviejų pyplių interesus suderinti...