Įkraunama...
Įkraunama...

Kovinukai 2013

QUOTE(Iewwute @ 2014 11 13, 14:44)
... apie tai gydytojai mūsų nelabai išmano, kiek teko susidurt, aš savavališkai taip daryčiau...

Pasakysiu dar ziauriau, gal pasmerksit mane, bet yra kaip yra. Turiu pvz artimuju rate, kaip atsisakius cukraus, mieliu, miltu ir alkoholio susitvarke problemas, kurios chroniskai vos ne kas men kartojosi. Gydytojai zino, kaip to isvengt, bet buna, kad nutyli, nes FARMACIJA pelningas verslas. Taip tikrai, vaistai padedavo, bet ir vel atsinaujindavo simptomai, kol nesureguliavo mitybos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(waydzius @ 2014 11 13, 17:27)
Pasakysiu dar ziauriau, gal pasmerksit mane, bet yra kaip yra. Turiu pvz artimuju rate, kaip atsisakius cukraus, mieliu, miltu ir alkoholio susitvarke problemas, kurios chroniskai vos ne kas men kartojosi. Gydytojai zino, kaip to isvengt, bet buna, kad nutyli, nes FARMACIJA pelningas verslas. Taip tikrai, vaistai padedavo, bet ir vel atsinaujindavo simptomai, kol nesureguliavo mitybos smile.gif

Aš tai visiškai sutinku smile.gif ir nesuprantu, kodėl tie, kurie turėtų gydyti, nugydo...čia dar nieko, bet yra tokių atvejų, kur numirti žmogus gali...o atrodo, tiek informacijos pilna, žmogus pats susitvarko, o ne gydytojas... Ir net kelių savaičių bėgyje ne kartą mums šeimoj tai pasitvirtino... doh.gif Vaistus pažiūrėkit kiek reklamuoja, gydytojai gauna papildomus pinigus, jei išrašo vaistus... o realiai daugybę problemų, net mirtinas, galima paprastais būdais išspręst (žinoma ne visas...). Vaistai dažniausiai tik nuslopina simptomus, bet negydo problemos. o ir gydytojai nenori domėtis, užtat gal ir patys neišmano daugelio dalykų
Dauguma gal ir mane pasmerks. Šeimoj pvz. mes maitinamės labai netradiciškai daugeliu žmonių atžvilgiu...ir jokiam gydytojui net neprasižioju apie tai ir niekam nekišam savo nuomonės, bet kiti labai mėgsta papriekaištauti. Man svarbiausia, kad sveiki esam smile.gif Čia tik šiaip pasisakiau, nes mitybos klausimais šiaip aš nemėgstu kalbėt, nebent žmonėms aktualu ir paklausia.
Bet kadangi yra problema, patarimas iš mano pusės smile.gif
Atsakyti
Kur pradingo kovinukai smile.gif ?

Egluciu puosimu ir dovanu pirkimu uzsieme?

Mes tai turim dilema su eglutes puosimu. Kieme puosti negalim ten suo laksto, nutampys, kambary mazasis zuviukas eina is proto del visko svieciancio ir blizgancio, tai negi saka palubej kabint reiks doh.gif

Mes snd isbandem uzsalusia kudra, mamai buvo baisiau, nei vaikui lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo waydzius: 03 gruodžio 2014 - 16:04
QUOTE(waydzius @ 2014 12 03, 16:02)

Mes tai turim dilema su eglutes puosimu. Kieme puosti negalim ten suo laksto, nutampys, kambary mazasis zuviukas eina is proto del visko svieciancio ir blizgancio, tai negi saka palubej kabint reiks  doh.gif

Mes snd isbandem uzsalusia kudra, mamai buvo baisiau, nei vaikui  lotuliukas.gif

Mes mažojo atėjimui ruošiamės smile.gif

Eglutę dirbtinę puošim, žaislai duš, bet ką darysi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(waydzius @ 2014 12 03, 16:02)

Mes tai turim dilema su eglutes puosimu. Kieme puosti negalim ten suo laksto, nutampys, kambary mazasis zuviukas eina is proto del visko svieciancio ir blizgancio, tai negi saka palubej kabint reiks  doh.gif

Mes snd isbandem uzsalusia kudra, mamai buvo baisiau, nei vaikui  lotuliukas.gif

Pas mus ta pati dilema - lauke suo laksto, viduje - tas pats suo ir maza aktyviste, kuriai visko reikia ir butinai cia ir dabar... Vakar parvazeiau is IKEA dirbtine egle, bandysim elementariai keliais neduztanciais zaisliukais papuosti - jei suo ar vaikas "patvarkys", nebus gaila biggrin.gif

O dienos dabar labai neidomios - anksti temsta, tai i lauka einam tik viena karta, ir tai turiu linksminti, uzimineti, nes siaip vaisktineti neidomu doh.gif
Atsakyti
Mergaitės, jūsų mažieji eina miegot dieną? Mes kol užmigdom paskutiniu metu...dukrytė žaidžia su savo kojom, dar ko...neturiu aš laiko prie jos 2 val gulėt...o jei pasakau griežčiau, tai ji tik juokias ir krato galvą doh.gif ir vakare panašiai...
Ar miega lovytėj su grotelėm, ar jau paprastoj? mums reiktų jau lovytę broliui užleist, nežinau kaip paprastoj miegotų...
Aplamai, turit kokį režimą dienos? Nes man dar mažylis, atrodo iš proto išeisių doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Iewwute @ 2014 12 09, 13:50)
Mergaitės, jūsų mažieji eina miegot dieną? Mes kol užmigdom paskutiniu metu...dukrytė žaidžia su savo kojom, dar ko...neturiu aš laiko prie jos 2 val gulėt...o jei pasakau griežčiau, tai ji tik juokias ir krato galvą doh.gif ir vakare panašiai...
Ar miega lovytėj su grotelėm, ar jau paprastoj? mums reiktų jau lovytę broliui užleist, nežinau kaip paprastoj miegotų...
Aplamai, turit kokį režimą dienos? Nes man dar mažylis, atrodo iš proto išeisių doh.gif

Oi, su miegu vargstam nuo pat pirmųjų mėnesių... Maniškė miega lovytėje su grtelėmis - kitaip ir neįsivaizduoju, nes malasi, migruoja, tai vienoj pusėj galva, tai kitoj... Migdosi nuo 0,5 iki 1 val. su visokiais cirkais, dažnai ir parėkauja. Palyginus su pirmais metais, kai užmigdavo tik nešiojama arba maitinama mp, tai dar nieko, bet būna, kad nervai nelaiko. Keliasi 7 val. ryte, migdau dieną apie 13.-13.30, pamiega dažniausiai nepilną valandą, o vakare eina gult, tiksliau pradeda eit gult, nuo 20 val., tai iki 21 va. šiaip taip užmiega, kartais ir po 21...

Šiandien buvom pas tetą į svečius nuvažiavusios, tai taip išsigando kažko, kai reikėjo pas ją į butą įeiti, pradėjo klykti, rėkti, neprisileido visai, prasėdėjo ant kelių pusvalandį... Gėda man buvo.

Labai savarankiškumo apraiškos prasidėjo - tai batus mano "matuojasi", tai pirkinius, didesnius už save, bando tįsti, tai puola lėkštes nuo stalo nurinkinėti, aišku, ne visada sėkmingai...

Būtų ramesnis vaikas, tai gal pasiryžtume ir broliuką ar sesutę pirkti, bet šiai dienai neįsivaizduoju, kaip reiktų dviejų pyplių interesus suderinti...

Atsakyti
mes su miegu nuo gimimo vargstam. Momentais daugiau, momentais maziau. Db miega pietu gerai, tik tuo atveju, jei kur vaziuojame, masinoje. o jei liekam namie tai arba kokia 4 val, arba visai neuzmiega. o jei 4 miegot eina, tai miega 1-2,5 val, tada vakare tik 12 miegot ir tai per asaras, rekimus ir pan.
Atsakyti
Šiandien kaip tik buvom pas neurologę, tai sakė vaikai nuo metų jau gali ir nebemiegot, toks būdas...nu bet jei nemiegotų tai išvis nei minutėlės laisvos nebūtų... verysad.gif

Tai mes ir apie 15 h einam miego, nakties miego - 23-24 h...keliasi apie 10 h ryte...košmaras doh.gif vyras pas mane miegalius, tai toks grafikas, abu miega..o man siutas, nes norėtus anksčiau keltis, anksčiau guldyt...
Atsakyti
Su sventemis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Žiedė @ 2014 12 28, 15:34)
Su sventemis  4u.gif

Ir jums linksmų švenčių! smile.gif
Atsakyti
nu susinervinau, paskaiciau, kaip turetu jau kalbeti musu amziaus vaikais, tai mano Eglutei dar toli iki snkuciu unsure.gif gal pas logopeda vesti... nu tu bliamba, lygtais bendraujam, uzsiimam, o kalbeti nenori
Atsakyti