Įkraunama...
Įkraunama...

Kovinukai 2013

QUOTE(Žiedė @ 2014 10 23, 14:48)
Pakalbekime apie zieminius rubus musu leliukams. ka perkat ar pirksit? kombinezonas, paltuka, ar striuke?

pirkau MM columbia kombį devėtą ištisą ,bet kažkoks pakritęs mamytė pardavus ramino ,kad pradės nešiot viskas ok bus,na žiūrėsim .Batus ecco turim bet kažkaip man su jais vėsi kojytė sad.gif reik sakau žiūrėti su kailiu storu.Crocs na man ne žiemai , atrodo vėsu guma...nebent Demar su vilna tokie ale guminiai kaip šlapoka bus.
QUOTE(martusha @ 2014 10 23, 15:25)
Uzsisakiau per sm is uk kombinexona pukini columbia 24men. Isejo su viskuom 120lt. Ant dienu jau turesim smile.gif

thumbup.gif et būčiau užtaikius aš kainą tokią

QUOTE(netobula @ 2014 10 23, 17:42)
Paltukas tokio amziaus vaikui reikalingas nebent pasipuosti, bet man tai atrodo nepraktiska, o dar jei reiktu visa kita priderinti...

Rimtai nepraktiškas ,bent mes turim uždėjau kartą apsivėlė ,pati nepirkčiau tokiai mažai paaugs tada puošim (jei bus už ką pfu pfu pfu)

QUOTE(raimute89 @ 2014 10 26, 09:31)
O dėl šiltesnių rubelių, tai kiek pastebėjau (gal ir negerai pastebėjau), tai didžiąją dalį rūbų vaikams tu siuntiesi iš užsienio, ane? O pabandyk peržiūrėti musumazyliai.lt ar kitus panasius tinklapius. Tikrai nemazai yra mamyciu, kurios nebrangiai parduoda tuos rubelius. Aisku didele dalis ir tokiu "biznierkiu", kurios devetus daiktus bando uz nedeveto kaina parduot...  ax.gif

Na neblogas daiktas tie MM su drauge prasinešam tikrai galima rasti puikių rubelių ir žmonių.Na aišku būna visokių...Aliexpresinių su trigubom kainom daug būdavo ir atseit originalių.O dėl "biznierkių" pritariu nemažai ,kartais net juokinga akropoly next išpardavime mažiau už naują nei už dėvėtą.

QUOTE(martusha @ 2014 11 07, 22:46)
Vaziuosiu rytoj i turgu kur rusu vaistines yra ieskot barsuku tauku, kad tept krutine nuo kosulio. Labai padeda sako, kas turi, tik kainuoja 200ml buteliukas 70lt...

ar radot ?aktualu man tik viduriniajam reiktų kažką .Kapsules esu pirkus barsuko taukų tada rusų vaistuose buvo tai nieko stebūklingo...o gal dar blogiau be jų būtų buvę g.gif

Tos ligos kažkoks košmaras atrodo jau pasveiksta tai va vėl kažkas koseja ,snargliuoja...Ir mažoji jau žiūrįk. Va nesenai kažkokią nesamonę pasigavom su pavėmimais ir paviduriavimais,bet ne rotas nes baiges po dviejų dienų .

Na va prirašiautikiuosi dažniau užsuksiu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ramuniete: 10 lapkričio 2014 - 23:51
mes vel sergam, per ta laika du kartus ligonineje buvom. itarinejo odos stofilokoka... bet aciu d nea.. mergyte taip baisiai atrodo, visa herpemis apdengta, nesuprantu iki siol, nuo ko. Jau siandiena eina geryn, nebesiplecia.

turejo buti teismas, bet nukeliau, nes emociskai ir fiziskai esu issekusi. neislaikyciau... Man paciai irgi negerai su sirdim ir nervu sistema... vis dar neisbristam doh.gif

Ai pradejau mokitnis tarologija biggrin.gif Labai patinka, labai idomu, ir žinot, tai mano patarejos. supratau daug, is kur pas mane tiek problemu, kodel ir t.t dabar meginu jau praktikuoti, metu kortas savo seimos nariams.... nu kol kas pro sali neprasaunu, bet mokintis mokintis ir dar mokintis reikia.

Atsakyti
QUOTE(Žiedė @ 2014 11 11, 11:43)
mes vel sergam, per ta laika du kartus ligonineje buvom. itarinejo odos stofilokoka... bet aciu d nea.. mergyte taip baisiai atrodo, visa herpemis apdengta, nesuprantu iki siol, nuo ko. Jau siandiena eina geryn, nebesiplecia.

turejo buti teismas, bet nukeliau, nes emociskai ir fiziskai esu issekusi. neislaikyciau... Man paciai irgi negerai su sirdim ir nervu sistema... vis dar neisbristam  doh.gif

Ai pradejau mokitnis tarologija biggrin.gif  Labai patinka, labai idomu, ir žinot, tai mano patarejos. supratau daug, is kur pas mane tiek problemu, kodel ir t.t  dabar meginu jau praktikuoti, metu kortas savo seimos nariams.... nu kol kas pro sali neprasaunu, bet mokintis mokintis ir dar mokintis reikia.

Sveikatos ir stiprybės!
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Norėčiau prisijungti prie jūsų smile.gif per nėštumą šiek tiek bendravau su jumis, bet paskui atitrūkau, daug visko nutiko, tad dabar pamaniau, kad norėčiau pabendraut su savo dukrytės bendraamžių mamytėmis smile.gif ar priimsite?
Atsakyti
QUOTE(Iewwute @ 2014 11 11, 23:43)
Sveikos 4u.gif

Norėčiau prisijungti prie jūsų  smile.gif per nėštumą šiek tiek bendravau su jumis, bet paskui atitrūkau, daug visko nutiko, tad dabar pamaniau, kad norėčiau pabendraut su savo dukrytės bendraamžių mamytėmis smile.gif ar priimsite?

Labas smile.gif Žinoma, kad priimsim smile.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Norėčiau prisijungti prie jūsų  smile.gif per nėštumą šiek tiek bendravau su jumis, bet paskui atitrūkau, daug visko nutiko, tad dabar pamaniau, kad norėčiau pabendraut su savo dukrytės bendraamžių mamytėmis smile.gif ar priimsite?

Priimsim be kalbų 4u.gif Matau, kad turit pametinukus. Nu kaip faina bigsmile.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Sveika, as tai tave pamenu smile.gif Ir sveikinimai dar karta tapusmama 4u.gif
Atsakyti
Dėkui mamos, kad priimat 4u.gif ir už sveikinimus smile.gif
Dabar va kariauju ir su dukros kaprizais (na taip užsiožiuoja kartais, kad šakias...visi namai skamba, dar galvą kaip trenkia kur tyčia, būna ir lauke griūna ant žemės, jei pvz. nenori baigt suptis, nesuprantu ką ne taip auklėjime darau) ir daug laiko laiko leliukas užima, kartais atrodo stogas važiuoja biggrin.gif bet nieko, ištveriam...

Dėl žieminių rūbų, tai maniškei dar pernykštis kombinezonas tinka, nedaug auga ji, tokia smulkutė, rūbus sunkiai išaugam biggrin.gif bet gerai, nes dabar persikraustėm į sostinę, nuoma buto brangi, vyras dar tik ieško darbo, tai pinigų nekažką..
O mes kažkaip nesergam, pfu pfu pfu...buvo čia kažkada temperatūros vieną vakarą, bet ryte jau viskas gerai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Iewwute @ 2014 11 12, 11:50)
Dėkui mamos, kad priimat 4u.gif ir už sveikinimus smile.gif
Dabar va kariauju ir su dukros kaprizais (na taip užsiožiuoja kartais, kad šakias...visi namai skamba, dar galvą kaip trenkia kur tyčia, būna ir lauke griūna ant žemės, jei pvz. nenori baigt suptis, nesuprantu ką ne taip auklėjime darau) ir daug laiko laiko leliukas užima, kartais atrodo stogas važiuoja biggrin.gif bet nieko, ištveriam...

Dėl žieminių rūbų, tai maniškei dar pernykštis kombinezonas tinka, nedaug auga ji, tokia smulkutė, rūbus sunkiai išaugam biggrin.gif bet gerai, nes dabar persikraustėm į sostinę, nuoma buto brangi, vyras dar tik ieško darbo, tai pinigų nekažką..
O mes kažkaip nesergam, pfu pfu pfu...buvo čia kažkada temperatūros vieną vakarą, bet ryte jau viskas gerai smile.gif

Jei gerai pamenu tai tavo mergyte labai smulki gime, lygtais maziausia buvo is visu kovinuku. Kiek dabar sveria? Maniske iki metu sunkiai svori augino, nors visada apetita labai gera turejo. paskui kazkaip pradejo tas svoris augti, tiksliai nezinau kiek dabar sveria, bet manau netoli 11 kg.
Beja kuriam rajone isikuret?
Atsakyti
QUOTE(raimute89 @ 2014 11 12, 14:30)
Jei gerai pamenu tai tavo mergyte labai smulki gime, lygtais maziausia buvo is visu kovinuku. Kiek dabar sveria? Maniske iki metu sunkiai svori augino, nors visada apetita labai gera turejo. paskui kazkaip pradejo tas svoris augti, tiksliai nezinau kiek dabar sveria, bet manau netoli 11 kg.
Beja kuriam rajone isikuret?

Taip ir buvo, mažiausia, tik 2.530 kg smile.gif dabar irgi maža, kai paskutinį kart svėrės buvo 9.5 kg, dabar gal apie 10 bus smile.gif bet šiaip putlutė, ūgis 80 cm smile.gif bet gydyoja Šiauliuos gyvenant labiau dėl svorio mažo sakydavo, naujoji gydytoja sako kad tvarkoj viskas smile.gif

Mes šeškinėje gyvenam dabar:)
Atsakyti
QUOTE(Žiedė @ 2014 11 11, 11:43)
mes vel sergam, per ta laika du kartus ligonineje buvom. itarinejo odos stofilokoka...

turejo buti teismas, bet nukeliau, nes emociskai ir fiziskai esu issekusi. neislaikyciau... Man paciai irgi negerai su sirdim ir nervu sistema... vis dar neisbristam  doh.gif

Ai pradejau mokitnis tarologija biggrin.gif 

Sveikit. 4u.gif o tai alergija negali būti? milteliams, minkštikliui, man turbūt jau visur alergijos vaidenas

na va geras marketingas po mokslų ir būrimo salonas - jei sekas .o ką mirksiukas.gif
Sveikos 4u.gif

Labas 4u.gif aš čia retas svečias , bet norisi atitrūkt nuo rutinos smile.gif
Sveikinimai ir nuo manęs 4u.gif

manoji šiandien kovojo su broliu smile.gif Rėkė vis : duok mum duok,Neezink duok.
Nesikišau, bet jau aišku kažko negavo.

Atsakyti
Žiede, aš irgi pagalvojau, gal alergija? g.gif o gydytojai nieko nesakė apie maistą? kad kažko nevartot? Aš tai tokioj vietoj išbraukčiau visus pieno produktus ir kviečių produktus, cukrų... apie tai gydytojai mūsų nelabai išmano, kiek teko susidurt, aš savavališkai taip daryčiau... labai domiuosi mityba, angliškai skaitau, dažnai šie produktai būna odos ligų priežastis... taip pat kaip sakė, gal buitinė chemija kokia...

ramuniete, aš irgi retokai, bet dabar ėmiau dažniau, nes taip nėra su kuo pabendraut... dar miestas naujas, nieko nepažįstu, visa šeima kitur gyvena... verysad.gif tik vyras dar kol be darbo namie būna, tai visad kartu mes, bent tiek.. o ir su draugėm apie vaikučius ir pan. nepasikalbėsi, nesusirašysi, nes nei viena dar neturi.. smile.gif
Atsakyti