QUOTE(Žiedė @ 2014 10 23, 14:48)
Pakalbekime apie zieminius rubus musu leliukams. ka perkat ar pirksit? kombinezonas, paltuka, ar striuke?
pirkau MM columbia kombį devėtą ištisą ,bet kažkoks pakritęs mamytė pardavus ramino ,kad pradės nešiot viskas ok bus,na žiūrėsim .Batus ecco turim bet kažkaip man su jais vėsi kojytė reik sakau žiūrėti su kailiu storu.Crocs na man ne žiemai , atrodo vėsu guma...nebent Demar su vilna tokie ale guminiai kaip šlapoka bus.
QUOTE(martusha @ 2014 10 23, 15:25)
Uzsisakiau per sm is uk kombinexona pukini columbia 24men. Isejo su viskuom 120lt. Ant dienu jau turesim
et būčiau užtaikius aš kainą tokią
QUOTE(netobula @ 2014 10 23, 17:42)
Paltukas tokio amziaus vaikui reikalingas nebent pasipuosti, bet man tai atrodo nepraktiska, o dar jei reiktu visa kita priderinti...
Rimtai nepraktiškas ,bent mes turim uždėjau kartą apsivėlė ,pati nepirkčiau tokiai mažai paaugs tada puošim (jei bus už ką pfu pfu pfu)
QUOTE(raimute89 @ 2014 10 26, 09:31)
O dėl šiltesnių rubelių, tai kiek pastebėjau (gal ir negerai pastebėjau), tai didžiąją dalį rūbų vaikams tu siuntiesi iš užsienio, ane? O pabandyk peržiūrėti musumazyliai.lt ar kitus panasius tinklapius. Tikrai nemazai yra mamyciu, kurios nebrangiai parduoda tuos rubelius. Aisku didele dalis ir tokiu "biznierkiu", kurios devetus daiktus bando uz nedeveto kaina parduot...
Na neblogas daiktas tie MM su drauge prasinešam tikrai galima rasti puikių rubelių ir žmonių.Na aišku būna visokių...Aliexpresinių su trigubom kainom daug būdavo ir atseit originalių.O dėl "biznierkių" pritariu nemažai ,kartais net juokinga akropoly next išpardavime mažiau už naują nei už dėvėtą.
QUOTE(martusha @ 2014 11 07, 22:46)
Vaziuosiu rytoj i turgu kur rusu vaistines yra ieskot barsuku tauku, kad tept krutine nuo kosulio. Labai padeda sako, kas turi, tik kainuoja 200ml buteliukas 70lt...
ar radot ?aktualu man tik viduriniajam reiktų kažką .Kapsules esu pirkus barsuko taukų tada rusų vaistuose buvo tai nieko stebūklingo...o gal dar blogiau be jų būtų buvę
Tos ligos kažkoks košmaras atrodo jau pasveiksta tai va vėl kažkas koseja ,snargliuoja...Ir mažoji jau žiūrįk. Va nesenai kažkokią nesamonę pasigavom su pavėmimais ir paviduriavimais,bet ne rotas nes baiges po dviejų dienų .
Na va prirašiautikiuosi dažniau užsuksiu