Įkraunama...
Įkraunama...

Valstybės tarnyba

QUOTE(donatari87 @ 2014 11 06, 16:35)
Sveiki, dalyvauju konkurse del darbo migracijos tarnyboje? Gal kas galite parasyti ko mazdaug klausineja atrankoje, i ka atkreipt demesi. Kazkaip kuo toliau, tuo baisiau darosi... verysad.gif

Jei ne paslaptis - kokiame mieste bandysite? 4u.gif
Atsakyti
Sveikos!
Kokia gera tema biggrin.gif supermama.lt į visus klausimus galima atsakymą rasti smile.gif
Prie reikalo:
Aš galvoju apie valstybės tarnybą, bet baigiau universitetą užsienyje... ir diplome niekur nėra parašyta kad tai yra pvz 'socialinės krypties, ekonomikos'. ten tiesiog rašo 'master of science' ir programos pavadinimas...
gal kas turėjo tokios patirties ir žino ką reikia daryti?
Atsakyti
Sveikos,

As norejau jusu paklausti -noriu dalyvauti konkurse, konkursas paskelbtas, esu uzsiregistravusi, testas islaikytas. O istatymus is kuriu mokytis kazkada forume skaiciau, kad turi atsiusti i pasta, ar reikia paciai ieskoti kur nurodyti pareigybes aprasyme? Kazkaip labai placiai ten surasyta, viska is eiles mokytis kazkaip nesinori schmoll.gif g.gif aciu
Atsakyti
QUOTE(vaidaxxx @ 2014 11 07, 11:47)
Sveikos,

As norejau jusu paklausti -noriu dalyvauti konkurse, konkursas paskelbtas, esu uzsiregistravusi, testas islaikytas. O istatymus is kuriu mokytis kazkada forume skaiciau, kad turi atsiusti i pasta, ar reikia paciai ieskoti kur nurodyti pareigybes aprasyme? Kazkaip labai placiai ten surasyta, viska is eiles mokytis kazkaip nesinori schmoll.gif  g.gif  aciu

dažniausiai niekas nieko nesiunčia, pagal pareigybės aprašymą susirankiokite ir tiek.
Atsakyti
QUOTE(Juokutė @ 2014 11 06, 18:45)
Jei ne paslaptis - kokiame mieste bandysite?  4u.gif

Jurbarke ☺
Atsakyti
QUOTE(ralija @ 2014 11 01, 13:26)
sveikos, gal kas turite praktikos ir atsakysite dėl klasių ir kategorijų
1. klasę vadovas gali kelti ir vertinimo? pvz.: is 3 i 2? peršokti negalima is 3 i 1?
2. neeilinio vertinimo metu per dvi kategorijas pereiti galima? ar po vieną tik?

jei nežinote, kaip manote, ar VTD galėtų pakonsultuoti tais klausimais?  4u.gif

Valstybės tarnybos įstatymas 22 str. :
14. " Vertinimo komisija, įvertinusi įstaigos vadovo ar karjeros valstybės tarnautojo tarnybinę veiklą labai gerai, valstybės tarnautoją į pareigas priimančiam asmeniui siūlo:
1) suteikti įstaigos vadovui ar karjeros valstybės tarnautojui trečią arba nuosekliai aukštesnę kvalifikacinę klasę arba ..."

Sakyčiau, kad žodis "nuosekliai" reiškia, kad "peršokti" klasės negalima smile.gif

Dėl kategorijos tai tas pats 14 p. siūlo:
"2) perkelti karjeros valstybės tarnautoją į toje pačioje valstybės ar savivaldybės institucijoje ar įstaigoje aukštesnes karjeros valstybės tarnautojo pareigas, arba ..."
Čia kaip ir nėra apibrėžta, kokios tos aukštesnės pareigos, gal gali būti, bet reikėtų paieškoti dar ir kokių vertinimo rekomendacijų ar pan.
Atsakyti
Sveikos. Ar yra supermamu tarpe mamyte dirbanti savivaldybeje viesosios tvarkos skyriuje? Parasykite man noriu pasikonsultuoti smile.gif
Atsakyti
Sveikos,

ar pretenduojant i Valstybes tarnyba turi atitikti visus iki vieno reikalavimus? Pvz vienas is reikalavimu - ne maziau 2 metai darbo patirties valstybes tarnyboje. Ar verta bandyti pretenduoti i tokia darbo vieta, jei isvis neturi patirties valstybinese istaigose? aciu!
Atsakyti
QUOTE(Savory @ 2014 11 12, 17:22)
Sveikos,

ar pretenduojant i Valstybes tarnyba turi atitikti visus iki vieno reikalavimus? Pvz vienas is reikalavimu - ne maziau 2 metai darbo patirties valstybes tarnyboje. Ar verta bandyti pretenduoti i tokia darbo vieta, jei isvis neturi patirties valstybinese istaigose? aciu!

Nepriims dokumentų jeigu neatitiksite reikalavimų 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(pecilija @ 2014 11 12, 18:51)

Man įdomu ar yra tikrinama informacija, kur, kiek laiko ir kokiose pareigose dirbta? g.gif
Atsakyti
QUOTE(BonPari* @ 2014 11 12, 18:14)
Man įdomu ar yra tikrinama informacija, kur, kiek laiko ir kokiose pareigose dirbta?  g.gif

Taip tikrinima. Kai reikalavimas darbo patirtis atitinkama, prasoma pateikti darbo sutarti , isakyma, ar kita dok kuris irodytu tavo darbo patirti.
Atsakyti
QUOTE(pecilija @ 2014 11 12, 17:51)

taip ir galvojau, bet norejau pasitikslinti smile.gif aciu! 4u.gif
Atsakyti