Įkraunama...
Įkraunama...

Valstybės tarnyba

QUOTE(Edirga @ 2015 07 01, 06:32)
VMI atsiuncia ir i teismo sekretores pretenduodama gavau sarasa mirksiukas.gif

Gal dar turite į sekretores sarašą? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(revengaa @ 2015 07 01, 12:02)
Gal dar turite į sekretores sarašą? smile.gif

Teisės aktai, kuriais galite remtis ruošiantis konkursui: 1. Lietuvos Respublikos baudžiamojo proceso kodeksas. 2. Lietuvos Respublikos civilinio proceso kodeksas. 3. Lietuvos Respublikos administracinių teisės pažeidimų kodeksas. 4. Valstybės tarnybos įstatymas; 5. Dokumentų rengimo taisyklės ir kt.
Atsakyti
O skaiciuotuva galima nestis i BTG?
Atsakyti
QUOTE(bumbyte @ 2015 07 01, 19:44)
O skaiciuotuva galima nestis i BTG?

negalima, ir mobiliuosius nuo stalo nuimti reikia.
Atsakyti
QUOTE(aisvyde @ 2015 06 30, 13:05)
Sveikos, prabėgom pasiskaitinėjau apie tvarką į VT ir šį bei tą pasprendžiau ir susinervinau biggrin.gif , kažkokie dviprasmiški atsakymai, ar aš kažką ne taip darau, pavyzdžiui skaičių seka:

Same here biggrin.gif
Čia tik pora pavyzdžių, kur atsakymai kukū. Dar vienas: klumpės, sandalai, palaidinė, paltas ir dar kažkas. Į šią kompaniją neisipaišo paltas, nes jis vienintelis žiemą nešiojamas lotuliukas.gif Šiaip ir palaidinės, ir paltai visais sezonais, mano žiniomis, dėvimi. Tai čia tas pats, kas klumpės, nes vienintelės nesilanksto, ar pro sandalus kojų pirštai matos.
Bet dar nepradėjau įstatymų mokytis, tai nežinau, ar yra kokia apskundimo tvarka biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Braun: 01 liepos 2015 - 22:25
SVEIKI, AŠ TAIP PAT PRIE JŪSŲ JUNGIUOSI 4u.gif
NUO ŠIANDIEN PRADĖSIU MOKYTIS ĮSTATYMUS, NORIU PABAIGTI BENDRŲJŲ GEBĖJIMŲ TESTĄ.
O JAU ĮSTATYMŲ KIEKIS doh.gif

Po kurio laiko mokymosi jūs ėjote laikyti testo? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Zirzille @ 2015 06 29, 16:31)
Matyt, čia kaip kam. Man ir laiko atliko, bet ir šiaip man pirma dalis lengva, nes skaičių sekos ir kitos užduotys iš loginio mąstymo man niekada sunkumų nekėlė, o įstatymų dalyje arba žinai atsakymą, jei mokinaisi, arba ne, nieko ten ilgai neprigalvosi.

Tai pirmąją dalį sudaro loginio mąstymo klausimai, o antrąją įstatymų klausimai? g.gif
Papildyta:
Dar klausimas: o testą spręsti reiks prie kompiuterių ar duos lapus?
Atsakyti
QUOTE(Orchid69 @ 2015 07 06, 10:39)
Tai pirmąją dalį sudaro loginio mąstymo klausimai, o antrąją įstatymų klausimai?

Prisiregistuokite testavimas.vtd.lt ir pasižiūrėkite Bandomąjį bendrųjų gebėjimų testą.

QUOTE(Orchid69 @ 2015 07 06, 10:39)
Dar klausimas: o testą spręsti reiks prie kompiuterių ar duos lapus?

Čia rasite Bendrųjų gebėjimų testavimo tvarką, kurioje visa eiga aprašyta.

QUOTE(Orchid69 @ 2015 07 06, 10:07)
Po kurio laiko mokymosi jūs ėjote laikyti testo?

Tai labai individualu: yra kas ėjo nesiruošęs (ir išlaikė), yra kas ruošėsi kelias dienas, yra kas kelias savaites.
Atsakyti
QUOTE(Abuelita @ 2015 07 06, 10:50)
Prisiregistuokite testavimas.vtd.lt ir pasižiūrėkite Bandomąjį bendrųjų gebėjimų testą.
Čia rasite Bendrųjų gebėjimų testavimo tvarką, kurioje visa eiga aprašyta.
Tai labai individualu: yra kas ėjo nesiruošęs (ir išlaikė), yra kas ruošėsi kelias dienas, yra kas kelias savaites.

Ačiū 4u.gif
Atsakyti
O klausimas, ar turint klausimų dėl atitikimo specialiesiems reikalavimams arba dėl konkrečių pareigybės užduočių, padoru būti konktaktuoti ne personalo skyrių, nurodytą skelbime, o konkretaus skyriaus, kuriame žadi dirbti vedėją? g.gif Ar per įžūlu, manot? biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos,

gal yra vakar dalyvavusių NMA konkurse? Domina kokie klausimai buvo ax.gif

Malonu būtų, jeigu atsilieptų ir anksčiau dalyvavusios, o gal yra ten dirbančių? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Slanka @ 2015 07 08, 14:28)
Sveikos,

gal yra vakar dalyvavusių NMA konkurse? Domina kokie klausimai buvo  ax.gif

Malonu būtų, jeigu atsilieptų ir anksčiau dalyvavusios, o gal yra ten dirbančių?  smile.gif

Sveiki ka reiskia NMA? 4u.gif
Atsakyti