Įkraunama...
Įkraunama...

Valstybės tarnyba

QUOTE(sssnaigesss @ 2015 05 08, 10:49)
Aha, pateikiau ta prasyma, ziuresim kaip cia viskas seksis toliau :-)
Matau, kad apie suvazinejimu kieki jau atrase net kelios mamytes.

registravotes vadovavimo gebejimu tikrinimui ?
Atsakyti
QUOTE(delpozo @ 2015 05 08, 12:23)
registravotes  vadovavimo gebejimu tikrinimui ?

Taip :-)
Atsakyti
QUOTE(sssnaigesss @ 2015 05 09, 12:42)

Sėkmės smile.gif
Atsakyti
QUOTE(niunka @ 2015 05 10, 20:12)

Ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(super.toma @ 2015 04 14, 10:58)
AŠ norėčiau, kad senoliukai ir visi kiti "laimingieji", kurie įsidarbino prieš šią nesąmonę, pabandytų išlaikyti ir atsakyti į tokius klausimus. Man ypatingai to norisi, kadangi dirbu viešojoj įstaigoj, tik su darbo sutartimi. Ir kam jie tokie reikalingi, jei pvz darbinies į kultūros kokį skyrių...  doh.gif
manau dauguma, net dešimtmečius pradirbę į tokius klausimus tikrai neatsakytų.

Aš išlaikiau iš pirmo karto smile.gif
P.S. Esu "senoliukė", buvau įsidarbinusi prieš "šią nesąmonę".. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(sssnaigesss @ 2015 05 09, 13:42)

oi kaip smagu girdet, kad kazkas registruojasi smile.gif tikrai sekmes Jums, manau prireiks. O Jus i auksciausio lygio vadovus ar i padalinio vadovus ?
Atsakyti
Sveikos, mano klausimas lyg ir buvo aptartas forume, tik noriu pasitikslinti ar teisingai supratau, taigi jeigu kandidatavau dar neislaikiusi bendruju gebejimu testo, as i ji turiu uzsiregistruoti per tris dienas nuo laisko gavimo, bet ar turiu registruotis i artimiausius ar galiu pasirinkti kokiu laiku noriu laikyti bgt ?
Labai dekoju uz atsakyma smile.gif
Atsakyti
QUOTE(chelsa @ 2015 05 13, 10:43)
Sveikos, mano klausimas lyg ir buvo aptartas forume, tik noriu pasitikslinti ar teisingai supratau, taigi jeigu kandidatavau dar neislaikiusi bendruju gebejimu testo, as i ji turiu uzsiregistruoti per tris dienas nuo laisko gavimo, bet ar turiu registruotis i artimiausius ar galiu pasirinkti kokiu laiku noriu laikyti bgt ?
Labai dekoju uz atsakyma smile.gif

Aš rinkausi laiką, kuris man buvo patogiausias ax.gif Atrankos metu moteriškė minėjo, kad praleido konkursą, nes nebuvo išsilaikiusi BGT ax.gif
Atsakyti
šiaip toks techninis klausimas iškilo, o BGT vyksta prie kompų ar ant popieriaus lapų ? blush2.gif
jeigu ant poperiaus lapų ar galima turėti skaičiuotuvą prie savęs, kad greičiau perprasti pvz., skaičių sekas, o jeigu prie kompiuterių ar galima turėti juodraštį kuriame galima sau pasibraukyti/pasipiešti/paskaičiuoti dėl asmeninio patogumo pateiktąsias užduotis ?
Atsakyti
QUOTE(Owlet @ 2015 05 13, 16:49)
BGT vyksta prie kompų ar ant popieriaus lapų ?  blush2.gif
jeigu ant poperiaus lapų ar galima turėti skaičiuotuvą prie savęs, kad greičiau perprasti pvz., skaičių sekas, o jeigu prie kompiuterių ar galima turėti juodraštį kuriame galima sau pasibraukyti/pasipiešti/paskaičiuoti dėl asmeninio patogumo pateiktąsias užduotis ?

http://www.vtd.lt/index.php?433819290 - Bendrųjų gebėjimų testavimo tvarka - rasite atsakymus į savo klausimus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Abuelita @ 2015 05 13, 17:05)
http://www.vtd.lt/index.php?433819290 - Bendrųjų gebėjimų testavimo tvarka - rasite atsakymus į savo klausimus 4u.gif

ačiū 4u.gif gerai , kad juodraštį duoda, man lengviau galvoti, kai pati galiu pasikeverzoti, ir aišku gaila, kad skaičiuotuvo negalima, bet suprantama, nors kiek laiko susitaupytų su skaičiuotuvu skaičiuojant smile.gif
Atsakyti
Gal kas laiketi valstybes tarnybos testa 2015m., raso kad yra pakeitimu? Ar yra skirtumu? Ar yra procentiniu uzdaviniu, nes pagal nauja pavyzdi ten ju nera. Pasidalinkite savo ispudziais smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bureja: 15 gegužės 2015 - 14:51