Įkraunama...
Įkraunama...

Valstybės tarnyba

QUOTE(Braun @ 2015 04 27, 21:45)
Sveikos, aš vis dar aiškinimosi procese kaip VT viskas veikia, ir iškilo klausimas:
ar realu niekad nedirbus valstybės tarnyboj kandidatuoti į A14 ar A15 poziciją?  g.gif
Kai trūksta nepilnų metų iki reikalaujamos patirties, bet buvo daug visokiausių stažuočių ir pan.?  g.gif

Neabejotinai Jusu kandidatura atmes, jei neturite nurodytos darbo patirties.
As ir radau konkursa, kuris man tinka ir A-15, bet nedristu siusti prasymo. Esu valstybes tarnauotoja, jau 6 metai, tik dirbu kitoj institucijoje. Buvau jauna, nedirbusi valstybes tarnyboje, ziauriai pasitikejau savo jegomis. O kai paviriau toj virtuvej, mano nuomone pasikeite. Kazkaip atrodo, kad i tokias vietas dazniausiai jau buna numatyti laimetojai ir juos sunku iveikti be politinio uznugario.
Bet cia tik mano nuomone.
As pries 6 metus laimejau konkursa i vedejo pavaduotojo pareigybe, be jokio uztarimo, pati savo jegomis, nes labai daug ruosiausi, nors i ta vieta buvo pasiruosusi kita moteris.
Taip, kad jeigu yra uzsispyrimo ir jei atitinkate reikalavimus tai pirmyn :-)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sssnaigesss: 30 balandžio 2015 - 11:58
QUOTE(sssnaigesss @ 2015 04 30, 12:55)
As pries 6 metus laimejau konkursa i vedejo pavaduotojo pareigybe, be jokio uztarimo, pati savo jegomis, nes labai daug ruosiausi, nors i ta vieta buvo pasiruosusi kita moteris.
Taip, kad jeigu yra uzsispyrimo ir jei atitinkate reikalavimus tai pirmyn :-)

Smagu skaityt tokias sėkmės istorijas smile.gif Bet dėl Jūsų A-15 prašymo siuntimo - juk net jei ir nepavyktų užimti tos pozicijos, niekaip ir negalėtų pakenkti dabartinei, ar ne? g.gif

Ir mane dar vienas aspektas labai domintų - kiek laiko gali praeiti, nuo pvz. kandidatavimo į poziciją išsiuntimo iki realios darbo pradžios (iš anksto nelaikius BGT)?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Braun: 02 gegužės 2015 - 11:46
QUOTE(Braun @ 2015 05 02, 11:45)
Smagu skaityt tokias sėkmės istorijas  smile.gif Bet dėl Jūsų A-15 prašymo siuntimo - juk net jei ir nepavyktų užimti tos pozicijos, niekaip ir negalėtų pakenkti dabartinei, ar ne?  g.gif

Ir mane dar vienas aspektas labai domintų - kiek laiko gali praeiti, nuo pvz. kandidatavimo į poziciją išsiuntimo iki realios darbo pradžios (iš anksto nelaikius BGT)?

Tai vat, as apie tai ir galvoju, kad gal reiketu surizikuoti ir pateikti prasyma, ryt paskutine diena :-)
As meginau skaiciuoti, tai iseina apie 2 menesiai, nuo konkurso paskelbimo iki pradejimo dirbti :-)
Atsakyti
Sveikos smile.gif
gal kas laikete vadovavimo gebejimu testa? Gal galetumete suteikti kokios inormacijos ? Aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(delpozo @ 2015 05 05, 11:57)
Sveikos  smile.gif
gal kas laikete vadovavimo gebejimu testa? Gal galetumete suteikti kokios inormacijos ? Aciu 4u.gif

Neatsiliepia nei viena mamyte.... Man ir idomu kaip ten viskas vyksta. Kada dalyvausite pokalbyje?

Atsakyti
QUOTE(sssnaigesss @ 2015 05 07, 14:57)
Neatsiliepia nei viena mamyte.... Man ir idomu kaip ten viskas vyksta. Kada dalyvausite pokalbyje?

dar neuzsiregistravau galvoju ar verta. Konkurso paskalbto dar nera... tik ruosiuosi gal prireiks ...
Atsakyti
QUOTE(sssnaigesss @ 2015 05 04, 14:03)
Tai vat, as apie tai ir galvoju, kad gal reiketu surizikuoti ir pateikti prasyma, ryt paskutine diena :-)
As meginau skaiciuoti, tai iseina apie 2 menesiai, nuo konkurso paskelbimo iki pradejimo dirbti :-)

O gal žinote, išsiuntus dokumentus dėl pozicijos, po kiek laiko ten pakviečia/reikia pasirodyti gyvai?
(Bandysiu kandidatuoti iš užsienio, tai įdomu, kas kiek kartų per visą procesą reiktų suvažinėt į Lietuvą g.gif )

O, beje, Jūs vis tik pateikėt prašymą dėl tos pozicijos? ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Braun: 07 gegužės 2015 - 17:06
Man toks klausimas kilo, dirbo vienoje darbovietėje ir nusiunčiau prašymą į kitą vietą, gyvenimo aprašyme parašiau kur dirbu ir kuo, ar tie konkurso rengėjai gali paskambinti į esamą mano darbovietę? kažkaip tikiuosi,kad ne, nesitikiu praeiti konkursą, na bet nesmagu vistiek jei paskambintų dabartiniams darbdaviams ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Braun @ 2015 05 07, 18:05)
O gal žinote, išsiuntus dokumentus dėl pozicijos, po kiek laiko ten pakviečia/reikia pasirodyti gyvai?
(Bandysiu kandidatuoti iš užsienio, tai įdomu, kas kiek kartų per visą procesą reiktų suvažinėt į Lietuvą  g.gif )

Jei esat išsilaikę BGT, tai tik į konkursą reiks atvykti. Jei nelaikėt BGT, tada reiks atvykti laikyti testą, o vėliau - į konkursą. Pakvietimas į konkursą ateina įvairiai - gali ir pasibaigus dokumentų padavimo ternimui, ir po 2 mėnesių. Priklauso, kaip skubiai reikalingas darbuotojas.

QUOTE(Thea! @ 2015 05 07, 19:31)
Man toks klausimas kilo, dirbo vienoje darbovietėje ir nusiunčiau prašymą į kitą vietą, gyvenimo aprašyme parašiau kur dirbu ir kuo, ar tie konkurso rengėjai gali paskambinti į esamą mano darbovietę? kažkaip tikiuosi,kad ne, nesitikiu praeiti konkursą, na bet nesmagu vistiek jei paskambintų dabartiniams darbdaviams ax.gif

Gal privačiam sektoriui taikoma daugiau tokia praktika g.gif Gal ir gali pasidomėti, jei pretenduojama į vadovaujančias pareigas g.gif
Atsakyti
Dėkui 4u.gif
Aš kai įsidarbinau, tai dar turėjau gauti vieną specialų leidimą, tai nuo pokalbio iki įsidarbinimo užtruko 4 mėnesiai doh.gif biggrin.gif na bet čia jau labai labai retas atvejis ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Thea!: 07 gegužės 2015 - 20:59
QUOTE(Thea! @ 2015 05 07, 21:59)
Dėkui 4u.gif
Aš kai įsidarbinau, tai dar turėjau gauti vieną specialų leidimą, tai nuo pokalbio iki įsidarbinimo užtruko 4 mėnesiai doh.gif  biggrin.gif  na bet čia jau labai labai retas atvejis ax.gif

Jei pareigybė reikalauja "slaptai" ar "visiškai slaptai" - tai gali užtrukti iki 6 mėn. Jei "riboto naudojimo" - iki 1 mėn.
Atsakyti
QUOTE(Braun @ 2015 05 07, 17:05)
(Bandysiu kandidatuoti iš užsienio, tai įdomu, kas kiek kartų per visą procesą reiktų suvažinėt į Lietuvą  g.gif )

O, beje, Jūs vis tik pateikėt prašymą dėl tos pozicijos?  ax.gif

Aha, pateikiau ta prasyma, ziuresim kaip cia viskas seksis toliau :-)
Matau, kad apie suvazinejimu kieki jau atrase net kelios mamytes.
Atsakyti