Įkraunama...
Įkraunama...

Valstybės tarnyba

QUOTE(Araceli @ 2015 04 25, 06:36)
O kas atsitiko? smile.gif

Manau, kad savam žmogui nepagrįstai pakėlė balus.
Tai niekas nežinot koks tiksliai apskundimo terminas?
Atsakyti
QUOTE(justi5 @ 2015 04 26, 15:46)
Manau, kad savam žmogui nepagrįstai pakėlė balus.
Tai niekas nežinot koks tiksliai apskundimo terminas?

3 darbo dienos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Argija @ 2015 04 26, 17:35)
3 darbo dienos  smile.gif

Kuo remiatės? smile.gif Nes toks terminas buvo anksčiau pagal atrankos aprašą, dabar jau to nebeliko, dėl to ir klausiu.
Atsakyti
QUOTE(justi5 @ 2015 04 26, 19:33)
Kuo remiatės? smile.gif Nes toks terminas buvo anksčiau pagal atrankos aprašą, dabar jau to nebeliko, dėl to ir klausiu.

Viešojo administravimo įstatymas smile.gif
paskaitykit vtd puslapyje, manau rasit tiksliai, arba įstatymus permeskit akim http://www.vtd.lt/index.php?-88876684

Šiaip ir apraše turėtų būti parašyta apskundimo tvarka, arba nuoroda į viešojo administravimo įstatymą ar administracinių bylų teisenos įstatymą, nes asmenį gi priima į vt sprendimu g.gif

Atsakyti
QUOTE(Argija @ 2015 04 26, 18:51)
Viešojo administravimo įstatymas  smile.gif
paskaitykit vtd puslapyje, manau rasit tiksliai, arba įstatymus permeskit akim http://www.vtd.lt/index.php?-88876684

Šiaip ir apraše turėtų būti parašyta apskundimo tvarka, arba nuoroda į viešojo administravimo įstatymą ar administracinių bylų teisenos įstatymą, nes asmenį gi priima į vt sprendimu  g.gif

Yra tik nuoroda į viešojo administravimo įstatymą. Gal galit nurodyt kuris konkrečiai straipsnis, nes niekaip nerandu tų 3 darbo dienų. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(justi5 @ 2015 04 26, 21:23)
Yra tik nuoroda į viešojo administravimo įstatymą. Gal galit nurodyt kuris konkrečiai straipsnis, nes niekaip nerandu tų 3 darbo dienų. smile.gif

Aš civilistė, mano administracinės teisės žinios studijų laikų.
ABTĮ 30 straipsnis iš esmės numato bendrą 1 mėnesio terminą individualiems administraciniams teisės aktams apskųsti administracinių ginčų komisijai (privalomas ikiteisminis), o po to jei jų sprendimas netenkina į teismą per 20 dienų (ABTĮ 32 str. 1 d.)
Anksčiau buvo privalomas ikiteisminis pagal aprašą per 3 d. d. skųsti įstaigos vadovui, permetus tą aprašą ant greitųjų, matau, kad tokios nuostatos neliko g.gif Šiaip logiškai mastant tada, kaip ir minėjau, ikiteisminis administracinių ginčų komisijoje, o po to teisminis g.gif jei jie nenusimato jokių soec terminų, tai taikom bendrą g.gif Tiesa, logika administracinėje teisėje ne visada veikia.. biggrin.gif
Šiaip paskambinkit į vtd ir pasiteiraukit dėl tvarkos, man iš ties įdomu, nes mėn laiko terminas tokiam sprendimui man atrodo nelogiškas, nes tokiu atveju, jei konkursas būtų pripažintas neteisėtu, sprendimo vykdymas labai pasunkėtų ir pan. g.gif
Parašykit jei sužinosit tiksliai 4u.gif
Atsakyti
Gal kas esate kandidatavę į vieno langelio ir el.paslaugų skyrių? Galvoju, kokie maždaug galėtų būti klausimai, ką labiau pasimokyti g.gif
Atsakyti
QUOTE(Deimantine Saule @ 2015 04 25, 08:19)
čia priklauso nuo įstaigos. Ten kur aš dalyvavau, tai sėdėjo trys komisjos nariai, kurie uždavė po 3 klausimus. Tai jau 9.
Kitam konkurse visus klausimus uždavinėjo komisijos pirmininkė, tai klausymų apie 10 tikrai buvo.

o kiek apytiksliai dalyavusiu buvo ? ar pavyko isidarbinti po to konkurso? wink.gif
Atsakyti
Sveikos, aš vis dar aiškinimosi procese kaip VT viskas veikia, ir iškilo klausimas:
ar realu niekad nedirbus valstybės tarnyboj kandidatuoti į A14 ar A15 poziciją? g.gif
Kai trūksta nepilnų metų iki reikalaujamos patirties, bet buvo daug visokiausių stažuočių ir pan.? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Braun: 27 balandžio 2015 - 21:51
QUOTE(Braun @ 2015 04 27, 21:45)
Sveikos, aš vis dar aiškinimosi procese kaip VT viskas veikia, ir iškilo klausimas:
ar realu niekad nedirbus valstybės tarnyboj kandidatuoti į A14 ar A15 poziciją?  g.gif
Kai trūksta nepilnų metų iki reikalaujamos patirties, bet buvo daug visokiausių stažuočių ir pan.?  g.gif

nera patirties tai neatitiksit ir reikalavimu. o del pozicijos. pagal kategorija jau gana auksta ir daznai i tokias eina dirbantys toje istaigoje, su kuriais konkuruoti yra daug sunkiau. bet visada visko pasitaiko, kartais istaiga nori is gatves, tik kad is tos gatves jie tokie salyginiai:)
Atsakyti
Sveikos, ar yra dalyvavusių valstybės tarnybos konkurse pvz karinese pajėgose? I betkoki administracijos skyriu?
Idomu, ko klausia pokalbio metu. Istatymus? Situacijas? Ar siaip apie asmenines savybes? KA RUOSTIS? smile.gif)
Papildyta:
Sveikos, ar yra dalyvavusių valstybės tarnybos konkurse pvz karinese pajėgose? I betkoki administracijos skyriu?
Idomu, ko klausia pokalbio metu. Istatymus? Situacijas? Ar siaip apie asmenines savybes? KA RUOSTIS? smile.gif)
Atsakyti
Gal yra laikiusiu vadovavimo gebejimu testa? Idomu kas per klausimai buna.
Atsakyti