Įkraunama...
Įkraunama...

Valstybės tarnyba

i 
Skelbimai forume draudžiami.
Atsakyti
QUOTE(sssnaigesss @ 2015 04 14, 13:46)
Pritariu Jusu nuomonei, tikrai galetu padaryti, kad butu privaloma isilaikyti si testa ir jau esamiems valstybes tarnautojams.  Pati dirbu valstybes tarnyboje, bet aplinkui matau tiek "zioplu" darbuotoju, kad baisu. Per tarnybos metus maciau labai daug atveju, kaip atsiranda nauji darbuotojai, baisu, visur korupcija, kisami savi zmones.
O loginis mastymas, gebejimas analizuoti ir daryti isvadas butinas kiekvienam valstybes tarnautojui, net ir dirbanciam kulturos skyriuje, juk reikia rengti ivarius planus, skaiciuoti kiek kas padidejo, kiek sumazejo, prognozuoti kas bus toliau  smile.gif

2 atsakymas is situacijos 4u.gif
Atsakyti
Didžiausios diskusijos žiūriu vyksta dėl BGT, bet čia tik viena dalelė ir tai, manau lengvesne, nei pats dalyvavimas konkurse konkrečioje įstaigoje, kuris labiausiai ir neramina g.gif Iš ko ruošiates? Išmokstat nurodytus įstatymus? Ar dažnai, o gal ir visuomet būna pateikiamos ir darbinės situacijos? O kaip gali jas žinoti, jei nesi dirbęs toje srityje doh.gif
Atsakyti
Sveikos, atsidarau šią temą pirmą kartą - naujas planas: valstybės tarnyba.

Tik jau pati pradžia kebloka biggrin.gif Kol kas gyvenu užsienyje ir į Lietuvą artimiausiu metu nežadu, bet atitinkamai negaliu prisijungti prie sistemos - nei lietuviškos banko kortelės, nei mob. ryšio operatoriaus, nei to kažkokio kortelių skaitytuvo.

Galbūt žinot ar yra koks nors būdas (vien dėl to negrįžtant į Lietuvą) užsiregistruoti valstybės tarnybos sistemoje arba susiveikti el. parašą? g.gif
Atsakyti
o su asmens kortele neina?
Atsakyti
Neina ir su asmens kortele, nes rašo, kad tam reikia specialaus skaitytuvo, PIN kodo (kurio irgi čia neturiu), o dabartiniam darbe imti atostogas dėl tokio popierizmo didelė prabanga atrodo unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Braun: 19 balandžio 2015 - 16:02
QUOTE(evile @ 2015 04 18, 12:05)
Didžiausios diskusijos žiūriu vyksta dėl BGT, bet čia tik viena dalelė ir tai, manau lengvesne, nei pats dalyvavimas konkurse konkrečioje įstaigoje, kuris labiausiai ir neramina  g.gif  Iš ko ruošiates? Išmokstat nurodytus įstatymus? Ar dažnai, o gal ir visuomet būna pateikiamos ir darbinės situacijos? O kaip gali jas žinoti, jei nesi dirbęs toje srityje  doh.gif

Man irgi konkursas daug sunkesnis nei BGT. Aš skaičiau įstatymus, bet man lengviau informacija buvo pateikta įstaigos tinklalapy, nes iš įstatymų mokytis nesąmonė... Buvau dviejuose konkursuose ir klausimų iš darbinių situacijų nebuvo.
Atsakyti
QUOTE(Araceli @ 2015 04 20, 07:43)
Man irgi konkursas daug sunkesnis nei BGT. Aš skaičiau įstatymus,  bet man lengviau informacija buvo pateikta įstaigos tinklalapy, nes iš įstatymų mokytis nesąmonė... Buvau dviejuose konkursuose ir klausimų iš darbinių situacijų nebuvo.

Aš taip pat manau, kad reikia tiek interneto svetaine persižiūrėti, taip pat atkreipti dėmėsį į pareigybės aprašymą. O įstatymų, kurie reglamentuoja tos darbo vietos veiklą klausinėja, ar tiesiog buvo klausimai susiję su pareigybės aprašyme susijusiomis veiklomis? g.gif O kaip manot, reikia žinoti kažką tai apie pačia įstaigą? Veiklos prioritetus, misijas, vizijas ir pan? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(evile @ 2015 04 20, 09:23)
Aš taip pat manau, kad reikia tiek interneto svetaine persižiūrėti, taip pat atkreipti dėmėsį į pareigybės aprašymą. O įstatymų, kurie reglamentuoja tos darbo vietos veiklą klausinėja, ar tiesiog buvo klausimai susiję su pareigybės aprašyme susijusiomis veiklomis?  g.gif  O kaip manot, reikia žinoti kažką tai apie pačia įstaigą? Veiklos prioritetus, misijas, vizijas ir pan?  ax.gif

Klausimai man buvo iš įstatymų, kurie buvo minėti pareigybės aprašyme. Taip pat klausimas buvo apie tos įstaigos funkcijas.
Atsakyti

Šiandien pavyko iš pirmo karto išlaikyti bendrųjų gebėjimų testą. Kadangi matematinis ir visoks panašus mąstymas nėra mano stiprioji pusė, testas man pasirodė gana sunkus, nors ir ruošiausi. Laiko man pritrūko, bet galiu padrąsinti ne matematikes, kad bent kažkiek ruošiantis ir sėkmei lydint (kas be ko teko ir šiek tiek paspėlioti, kur nežinojau atsakymų) išlaikyti galima, tad reikia bandyti smile.gif Testų puslapiuose patarčiau bandyti spręsti sunkesnes užduotis.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vitulka: 20 balandžio 2015 - 23:22
sveikinimai smile.gif

aš dar tik mokinuos, ir matematika man draugė, bet kaip tokią galybę įstatymų iškalt... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(super.toma @ 2015 04 21, 07:33)
sveikinimai smile.gif

aš dar tik mokinuos, ir matematika man draugė, bet kaip tokią galybę įstatymų iškalt...  doh.gif

Nereikia iškalti, tik pasiskaityti keletą kartų :-) 4u.gif
Atsakyti