Įkraunama...
Įkraunama...

Valstybės tarnyba

QUOTE(Akutee @ 2015 02 19, 23:14)
Man meninikei ir humanitarei irgi su matieka nekas, todel senai nedrsytu laikytis, su teises aktais viskas ciki, bet va tie uzdaviniai visi...Va mano MB jis automatiskai viska suskaiciuoja, o man pagalvot, ant lapuko pasiskaiciuot reik...
man ir labai nepatinka tas BGT nesamone kazkokia, kodel tada geograijos, istorijos nera...o vien tik logika ir matieka..jeigu jau taip...svarbu zinot ka dirbi, ir tobulintis.. sad.gif

juk tame bgt teste tikrai nera jokios auktosios matematikos...
o logika siaip tai uviversitete kaip ir privaloma disciplina buvo, taip kad nematau as jokios problemos tame teste.
o del atsakymu, patarciau bandomaji testa sprendziant, ispresti tik ta viena uzduoti potemeje, ir suzinosite, ar teisingai atsakete butent i ta klausima, ar ne, jei ne, tai kita karta pazymekite kita ats., ir t.t. ir tikrai paaiskes, tas teisingas atsakymas.
o jums Akutee patarciau nueiti issilaikyti to testo, nes kaip suprantu Jus labai daug laiko mokotes mirksiukas.gif pabandysite, o gal viskas pavyks is pirmo karto ir nebereiks stresuoti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(nerijabel @ 2015 02 20, 11:58)
juk tame bgt teste tikrai nera jokios auktosios matematikos...
o logika siaip tai uviversitete kaip ir privaloma disciplina buvo, taip kad nematau as jokios problemos tame teste.
o del atsakymu, patarciau bandomaji testa sprendziant, ispresti tik ta viena uzduoti potemeje, ir suzinosite, ar teisingai atsakete butent i ta klausima, ar ne, jei ne, tai kita karta pazymekite kita ats., ir t.t. ir tikrai paaiskes, tas teisingas atsakymas.
o jums Akutee patarciau nueiti issilaikyti to testo, nes kaip suprantu Jus labai daug laiko mokotes mirksiukas.gif pabandysite, o gal viskas pavyks is pirmo karto ir nebereiks stresuoti 4u.gif

4u.gif aciu, na taip, senokai skaitaus teises aktus, tam skyriau labai daug laiko, apie metus, bet cia tik laisvom minutelem, ale kas is to, jei ju beveik BGT nebuna..balu neprisidesiu. po darbu ir tarp vaiku miego vakare..pries gera menesi emiau is RU puslapiu mokintis, aiskintis,kas kaip...tik va lenteliu nelabai rasta apskritai...
Kaip buutu gerai, kad sekme ir mane lydetu, nes tai kas ne mano, ir dar +baime= kokteilis nekoks biggrin.gif
Atsakyti
O kur ten ieit reik, ar is Gedimino prospekto gal kazkaip pakliut reik, nes as zinau kur si istaiga yra nuo kalnelio leidziantis ta gatve, ten ir iskaba yra VT D, ar ten kazkoks vidinis kiemas dar yra? kaip i ji pakliuti?

O einant laikyti BGt nesetes tik pasa, ar reik ir kokius diplomus ir visa kita nestis?nes as dar ju nenuskanavus, i sistema neikelus, bet testa pasibandyti leidzia spresti..tai jei eikelsiu apskritai, testui uzsiregistravus, nereikes nestis dokumentu i VTD? g.gif
is vtd testavimo tik 13-15 vos issprendziu, o tie jusu duoti nuorodoj, buves testas VTD cia forume, visus issprendziu.. sad.gif
Atsakyti
Kas sprendetes bandomaji BGT kaip ismastete del: sviesoforas,eismas, juosta, linija, zenklas. As ismetu eisma, kaip judejima ir apibudinima, po to kita..gaila pasitikrinti negali..
O kaip del zaibo: griaustinis, iskrova, ...

buhalteris:vadybininkas vovere:
grauzikas, kankorezis, atsargos,

tuoj darasysiu...
Atsakyti
Akutee siūlau mažiau stresuoti, aš ėjau nieko nesimokius ir išlaikiau iš pirmo karto cool.gif
Atsakyti
Na sveikinu, ssunu smile.gif
As tikrai ne is tu kad uzdavinius isspresciau,kaai tik emiau dometis, ziurejau kaip i tamsu miska, ne visiems duota matyti ir greitai skaiciuoti wink.gif
Atsakyti
Sveikos, drinks_cheers.gif thumbup.gif

Daugiau Jusu nekankinsiu- islaikiau BGT testa bigsmile.gif

Man jis tikrai buvo HARD, ne koks medium..ka sprendziaus mokydamasi buvo lengviau. labai bijojau pirmos dalies, bet is jo sislaikiau 26..laiko truko labai, susikaupt reikejo, ir buvo tikrai sunku... Antros dalies nebijojau, bet kai pamaciau, kad teises aktu beveik ner, o situacijos nelengvos+ leenteles doh.gif maniau kad jau tikrai neislaikysiu, bet islaikiau.. doh.gif

Sekas, lenteles, verbalines analogijas tikrai reik pasimokinti.

Mokiaus is peis.lt ir siek tiek is valstranyba.com.

Padrasinsiu kitas, jei jau as ne matematike islaikiau, tai idejus darbo ir saziningai pasimokius- jus butinai islaikysit.
Atsakyti
QUOTE(Akutee @ 2015 02 22, 13:06)
Kas sprendetes bandomaji BGT kaip ismastete del: sviesoforas,eismas, juosta, linija, zenklas.  As ismetu eisma, kaip judejima ir apibudinima, po to kita..gaila pasitikrinti negali..
O kaip del zaibo: griaustinis, iskrova, ...

buhalteris:vadybininkas vovere:
grauzikas, kankorezis, atsargos,

tuoj darasysiu...

Eismas. Griaustinis. Pelė.
Papildyta:
QUOTE(Akutee @ 2015 02 23, 16:34)
Sveikos, drinks_cheers.gif  thumbup.gif

Daugiau Jusu nekankinsiu- islaikiau BGT testa  bigsmile.gif

Padrasinsiu kitas, jei jau as ne matematike islaikiau, tai idejus darbo ir saziningai pasimokius- jus butinai islaikysit.

Sveikinimai 4u.gif
Atsakyti
Merginos, ar perkant testus valstybestarnyba.com galėsiu spręsti įvairaus sudėtingumo visus ten esančius testus ar tik pasirinkus pvz silpnesnius ar sunkesnius?
Atsakyti
QUOTE(Akutee @ 2015 02 23, 15:34)
Sveikos, drinks_cheers.gif  thumbup.gif

Daugiau Jusu nekankinsiu- islaikiau BGT testa  bigsmile.gif

Sveikinimai 4u.gif Smagu girdėt
Atsakyti
sveikos merginos, gal kuri buvote padalinio vadovo gebejimo pokalbyje ir galetumet pasidalinti patirtimi?
Atsakyti
Iskilo kvailas klausimas, jeigu is pirmo karto neislaikau, tai poto galesiu tik uz puses metu laikyt?
Atsakyti