QUOTE(Akutee @ 2015 02 19, 23:14)
Man meninikei ir humanitarei irgi su matieka nekas, todel senai nedrsytu laikytis, su teises aktais viskas ciki, bet va tie uzdaviniai visi...Va mano MB jis automatiskai viska suskaiciuoja, o man pagalvot, ant lapuko pasiskaiciuot reik...
man ir labai nepatinka tas BGT nesamone kazkokia, kodel tada geograijos, istorijos nera...o vien tik logika ir matieka..jeigu jau taip...svarbu zinot ka dirbi, ir tobulintis..
man ir labai nepatinka tas BGT nesamone kazkokia, kodel tada geograijos, istorijos nera...o vien tik logika ir matieka..jeigu jau taip...svarbu zinot ka dirbi, ir tobulintis..
juk tame bgt teste tikrai nera jokios auktosios matematikos...
o logika siaip tai uviversitete kaip ir privaloma disciplina buvo, taip kad nematau as jokios problemos tame teste.
o del atsakymu, patarciau bandomaji testa sprendziant, ispresti tik ta viena uzduoti potemeje, ir suzinosite, ar teisingai atsakete butent i ta klausima, ar ne, jei ne, tai kita karta pazymekite kita ats., ir t.t. ir tikrai paaiskes, tas teisingas atsakymas.
o jums Akutee patarciau nueiti issilaikyti to testo, nes kaip suprantu Jus labai daug laiko mokotes pabandysite, o gal viskas pavyks is pirmo karto ir nebereiks stresuoti