Įkraunama...
Įkraunama...

Valstybės tarnyba

QUOTE(Akutee @ 2015 02 19, 12:52)
laba,

KAip issprestuet kateris:keltas lelija: ?

ziedas, gele, ezeras ir dar kazkoks vienas buvo nepamenu, as pirma rasiau gele, po to ziedas, o VTD testavime nerodo atsakymu, gaila...ir tie paveiksleliai bais sudetingi man ten..o baisiausios tai lenteles..

O nebuvo kokios nors kitos gėlės rūšies?

Šiandien išlaikiau BGT iš pirmo karto, tačiau reikia pripažinti, kad testas tikrai sudėtingas. Manau, kad mane lydėjo sėkmė, nes buvo daugybė klausimų, kur spaudinėjau mygtukus, kad tik spausti.
Antra egzamino dalis irgi nelengva, net man baigusiai teisės studijas ir dirbančiai valstybės tarnyboje.
Atsakyti
QUOTE(mermaid84 @ 2015 02 19, 01:58)
Sveiki,as laikiau anglu kalbos testas, sunki rastu dalis,zymiai lengvesne zodziu..ir nelabai is ko pasiruosi..bendras supratimas turi buti

Ačiū už atsakymą... O jūs laikėt Valstybės tarnybos departamente?
Atsakyti
QUOTE(Akutee @ 2015 02 19, 12:52)
laba,

KAip issprestuet kateris:keltas lelija: ?

ziedas, gele, ezeras ir dar kazkoks vienas buvo nepamenu, as pirma rasiau gele, po to ziedas, o VTD testavime nerodo atsakymu, gaila...ir tie paveiksleliai bais sudetingi man ten..o baisiausios tai lenteles..

Kiek pamenu dar buvo "astra". As zymejau Astra.
Atsakyti
QUOTE(soalina @ 2015 02 19, 15:03)
Kiek pamenu dar buvo "astra". As zymejau Astra.

Ir aš būčiau pasirinkusi astrą.
Atsakyti
Sveikos, sprendžiuos bandomąjį, bet...
kaip sakot, kuris žodis netinka:
1. dėlionė, vilkelis, kamuolys, kaladėlės, mozaika?
2. užtvanka, kūdra, kanalas, užutėkis, tvenkinys ?
Atsakyti
QUOTE(sandra313 @ 2015 02 19, 16:51)
[right][snapback]68520845[/snapback][/right]

Iš antros užduoties rinkčiausi užutėkį, nes jis vienintelis nedirbtinis vandens telkinys, o iš pirmos užduoties gal netinka kamuolys, bet kodėl nežinau, tiesiog jis man čia labiausiai netinka smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ukmė: 19 vasario 2015 - 16:27

1. Rinkčiausi mozaiką, nes visi kiti yra žaidimo priemonės.
2. Rinkčiausi kanalą, nes jame vanduo prateka, o visuose kituose užsistovi.
Nežinau, ar teisingai, būtų įdomu sužinoti kaip iš tikrųjų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(moranda @ 2015 02 19, 20:56)
1. Rinkčiausi mozaiką, nes visi kiti yra žaidimo priemonės.
2. Rinkčiausi kanalą, nes jame vanduo prateka, o visuose kituose užsistovi.
Nežinau, ar teisingai, būtų įdomu sužinoti kaip iš tikrųjų smile.gif

Bet vilkelis gi pats savaime jau žaidimas, o ne priemonė smile.gif

O kas čia per testai, kad nėra atsakymų? Kaip pasitikrinti, kur suklydai g.gif
Atsakyti
QUOTE(jurgute2008 @ 2015 02 19, 14:16)
Ačiū už atsakymą... O jūs laikėt Valstybės tarnybos departamente?

taip valstybes tarnybos departamente rastu, o zodziu teko vaziuoti i kalvariju gatve
Atsakyti
QUOTE(kvarta @ 2015 02 13, 21:18)
Mano asmeniniu įsitikinimu, pakliūti į VT etatą savo jėgomis - tik laiko gaišimas.
Nežinau, gal ir sugedęs požiūris, bet deja taip yra...

Viniuje bent jau konkursų aibė, o ką daryt kauniečiams, čia vieną kitą tik "išmeta". Mano akimis Vilniuje konkursas po konkurso, juk ten ir ministerijos, ir departamentai, ir vyriausybė. Čia kelios įstaigėlės ir didžiulė Kaunui būdinga korupcija. Gi anksčiau net vyravo požiūris, kad tik giminių ("švogierių") miestas, neva be pažinčių nieko doro negausi.

Aš rinkčiausi kamuolį, nes tai gal kaip lauko žaislas, mozaika ir dėlionė stalo daugiau žaidimai, vilkelis ir kaladėlės, na ir lyg viduje žaidžiama. Kamuolys taip pat gali būti daugely sporto šakų, o kiti ne... g.gif na, šis tos užsuktas klausimėlis... smile.gif
Antrąjame kanalas kažkaip nesiderina... nes jis nenatūraliai susiformavęs, kiti lyg ir gali būti natūralios kilmės.
O tai jei sprendžiat ar nerodo atsakymų ten?
Atsakyti
QUOTE(Ukmė @ 2015 02 19, 17:26)
Iš antros užduoties rinkčiausi užutėkį, nes jis vienintelis nedirbtinis vandens telkinys, o iš pirmos užduoties gal netinka kamuolys, bet kodėl nežinau, tiesiog jis man čia labiausiai netinka smile.gif

Aš iš pirmosios užduoties rinkčiausi mozaika, nes visi kiti išvardinti yra žaislai.
Atsakyti
QUOTE(debeselis12 @ 2015 02 19, 21:18)
Viniuje bent jau konkursų aibė, o ką daryt kauniečiams, čia vieną kitą tik "išmeta". Mano akimis Vilniuje konkursas po konkurso, juk ten ir ministerijos, ir departamentai, ir vyriausybė. Čia kelios įstaigėlės ir didžiulė Kaunui būdinga korupcija. Gi anksčiau net vyravo požiūris, kad tik giminių ("švogierių") miestas, neva be pažinčių nieko doro negausi.
Aš rinkčiausi kamuolį, nes tai gal kaip lauko žaislas, mozaika ir dėlionė stalo daugiau žaidimai, vilkelis ir kaladėlės, na ir lyg viduje žaidžiama. Kamuolys taip pat gali būti daugely sporto šakų, o kiti ne... g.gif  na, šis tos užsuktas klausimėlis...  smile.gif
Antrąjame kanalas kažkaip nesiderina... nes jis nenatūraliai susiformavęs, kiti lyg ir gali būti natūralios kilmės.
O tai jei sprendžiat ar nerodo atsakymų ten?

del kauno sutinku..5 kartus bandziau i teismo sekretores papulti, na niekaip..o kitam mieste pabandziau i teisejo padejejos vieta..is kart ir gavau..is pradziu galvojau, kad beda buvo manyje..ziniu stoka..pasirodo, kad ne..Kaunas yra beda doh.gif
Atsakyti