Įkraunama...
Įkraunama...

Valstybės tarnyba

QUOTE(kvarta @ 2015 02 13, 20:18)
Mano asmeniniu įsitikinimu, pakliūti į VT etatą savo jėgomis - tik laiko gaišimas.
Nežinau, gal ir sugedęs požiūris, bet deja taip yra...

Aš konkursą laimėjau iš ketvirto karto. Po dviejų pirmųjų konkursų man rankos nusviro, nes akivaizdžiai matėsi, kad konkursas tik dėl akių padarytas, ir jau yra iš anksto numatytas tai darbo vietai žmogus. Tačiau yra įstaigų, kur konkursus sąžiningiau organizuoja, tad manau neverta nuleisti rankų. Aišku, gaila laiko ir pastangų, kuriuos sugaištame besiruošdami konkursui... bet manau bandyti verta 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(irisas @ 2015 02 12, 20:07)
Ačiū, bandysiu smile.gif Dabar radau testuką pabandymui padariau, tai visai iš "lempos" gerai atsakiau  biggrin.gif Tai gal reiktų pabandyti išlaikyti bendrųjų gebėjimų testą smile.gif
Tiesa, dar turiu klausimą: reikalavimuose kandidatui yr punktas, kad reikia turėti galiojančius priešgaisrinės saugos ir darbų saugos pažymėjimus. Jeigu aš jų neturiu, kažin ar atmes iškarto mano kandidatūrą? Juk praėjus konkursą juos galiu ir gauti po kursų?

Sveiki, imeskit testuka kuri pabandymui darete? 4u.gif

merginos noriu prisiregistruoti bgt testui ir nematau mano paskyros kaip susikurti blink.gif
Atsakyti
Sveikos!

Islaikiau ir as BGT. Pirmoji dalis nesunki pasirode, tikrai pilnai uztenka pasiruosti is valstbestarnyba.com, bet antroji...nei vieno kontretaus klausimo nepasitaike, visi buvo pamastymui, ivertinimui, kas geriau butu toje situacijoje, kas svarbiau, ir atsakymu variantai labai labai panasus...tad laikiau ir tikrai buvau neuztikrinta, ar islaikysiu. O buvau istatymus pasiruosusi tikrai gerai ir sprendziant pavyzdines uzduotis valstybestarnyba.com nieko sudetingo nemaciau.

Tad, sekmes visoms laikancioms!!! 4u.gif
Atsakyti
Sveikos. Aš irgi išsilaikiau BGT. Padėjo ir čia perskaityti patarimai, tad ačiū smile.gif
Šiek tiek pasidalinsiu įspūdžiais. Pirmoji dalis pasirodė lengvesnė, nors, žinoma, žioplinėti tikrai nebuvo kada, nes laikas labai greitai tirpsta. Antroji dalis buvo sunkesnė, nes tikrai daugumoje situacijų neaišku, kuris atsakymas teisingas (bet kadangi tai jau žinojau, labai nenustebau). Ir labai gaila, kad negalima grįžti iš vieno potemio į kitą...
Dabar ieškau sau tinkamos pozicijos.... Kiek baugina anglų kalbos testas... o čia tiek mažai atsiliepimų apie jį...
Atsakyti
Sveikos, gal yra dalyvavusių konkursuose Sodroje į registrų skyrių? Įdomu ko maždaug klausinėja per konkursą ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Savory @ 2015 02 15, 23:47)
Sveikos!

Islaikiau ir as BGT. Pirmoji dalis nesunki pasirode, tikrai pilnai uztenka pasiruosti is valstbestarnyba.com, bet antroji...nei vieno kontretaus klausimo nepasitaike, visi buvo pamastymui, ivertinimui, kas geriau butu toje situacijoje, kas svarbiau, ir atsakymu variantai labai labai panasus...tad laikiau ir tikrai buvau neuztikrinta, ar islaikysiu. O buvau istatymus pasiruosusi tikrai gerai ir sprendziant pavyzdines uzduotis valstybestarnyba.com nieko sudetingo nemaciau.

Tad, sekmes visoms laikancioms!!!  4u.gif

na ziuriu visiems skirtingai, pirmoji dalis tokia kokios ir tikejaus, nebuvo kada zioplineti, o antroji dalis tikrai nesudetinga, bent jau man buvo ax.gif
Atsakyti
kiek daug ivairiu nuomoniu, ar buvo palukanu skaiciavimas pagal procetu sudetines formules, kiti uzdaviniai apie kiek KM nuvaziuota ir pan?

Nes is jusu aprasymu supratau kad antra dalis vien lenteles = skaiciavimai, ne tik situacijos ir kaip elgtumeis... g.gif

taip bijau.... doh.gif blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Akutee: 18 vasario 2015 - 19:40
pabandziau uzsiregisravus VTD testa du kart is 30 klausimu, atsakiau 16...bet abu kartai- neislaikyta...kiek turejau atsakyt tada? juk puse atsakyta, gaila, kad patikrinti tsakymu negalima, na bet ten ir lenteles, eina sau...ka galima pasakyt??? laiko ner nagrinet doh.gif

kur jus lenteliu siravimo moketes?
Atsakyti
valstybestranyba.com

O kiek ten kainuoja užsiregistruot mokymams? Labai nesigilinau dar, bet užmetus akį neradau įkainių g.gif
Atsakyti
QUOTE(jurgute2008 @ 2015 02 18, 11:02)
Sveikos. Aš irgi išsilaikiau BGT. Padėjo ir čia perskaityti patarimai, tad ačiū smile.gif
Šiek tiek pasidalinsiu įspūdžiais. Pirmoji dalis pasirodė lengvesnė, nors, žinoma, žioplinėti tikrai nebuvo kada, nes laikas labai greitai tirpsta. Antroji dalis  buvo  sunkesnė, nes tikrai daugumoje situacijų neaišku, kuris atsakymas teisingas (bet kadangi tai jau žinojau, labai nenustebau). Ir labai gaila, kad negalima grįžti iš vieno potemio į kitą...
Dabar ieškau sau tinkamos pozicijos.... Kiek baugina anglų kalbos testas... o čia tiek mažai atsiliepimų apie jį...

Sveiki,as laikiau anglu kalbos testas, sunki rastu dalis,zymiai lengvesne zodziu..ir nelabai is ko pasiruosi..bendras supratimas turi buti
Atsakyti
QUOTE(irisas @ 2015 02 18, 22:13)
O kiek ten kainuoja užsiregistruot mokymams? Labai nesigilinau dar, bet užmetus akį neradau įkainių  g.gif

Kažkas ar 27lt ar 29lt kainavo mėnėsiui.
Atsakyti
laba,

KAip issprestuet kateris:keltas lelija: ?

ziedas, gele, ezeras ir dar kazkoks vienas buvo nepamenu, as pirma rasiau gele, po to ziedas, o VTD testavime nerodo atsakymu, gaila...ir tie paveiksleliai bais sudetingi man ten..o baisiausios tai lenteles..
Atsakyti