Įkraunama...
Įkraunama...

Valstybės tarnyba

Sveikos merginos, čia visos daugiau patyrusios valstybės tarnybos konkursuose ir testuose, gal galėtumėte pagelbėti? Niekad nesu dalyvausi jokiam konkurse į valstybės tarnybą, bet va visai netyčia radau skelbimą, kuris mane sudomino, mano išsilavinimas tam tinkamas (kas labai labai retai pasitaiko). Nuo ko pradėti tą kandidatavimą? Būsiu labai labai dėkinga 4u.gif
Atsakyti
Sveikos,

As irgi nesenai uzsiregistravau ir dalyvauju konkursuose. Tik man sis procesas atrodo labai ilgas testus laikyk... doh.gif Ir ar yra realiu sansu isidarbinti blush2.gif Ar i pakaitine pozicija lengviau pakliuti?
Papildyta:
QUOTE(irisas @ 2015 02 12, 18:59)
Sveikos merginos, čia visos daugiau patyrusios valstybės tarnybos konkursuose ir testuose, gal galėtumėte pagelbėti? Niekad nesu dalyvausi jokiam konkurse į valstybės tarnybą, bet va visai netyčia radau skelbimą, kuris mane sudomino, mano išsilavinimas tam tinkamas (kas labai labai retai pasitaiko). Nuo ko pradėti tą kandidatavimą? Būsiu labai labai dėkinga  4u.gif

Sveika,

Turi prisiregistruoti cia My Webpage
Atsakyti
QUOTE(Lėlė... @ 2015 02 12, 19:13)
Sveikos,

As irgi nesenai uzsiregistravau ir dalyvauju konkursuose. Tik man sis procesas atrodo labai ilgas  testus laikyk...  doh.gif Ir ar yra realiu sansu isidarbinti  blush2.gif Ar i pakaitine pozicija lengviau pakliuti?
Papildyta:
Sveika,

Turi prisiregistruoti cia My Webpage

Ačiū, bandysiu smile.gif Dabar radau testuką pabandymui padariau, tai visai iš "lempos" gerai atsakiau biggrin.gif Tai gal reiktų pabandyti išlaikyti bendrųjų gebėjimų testą smile.gif
Tiesa, dar turiu klausimą: reikalavimuose kandidatui yr punktas, kad reikia turėti galiojančius priešgaisrinės saugos ir darbų saugos pažymėjimus. Jeigu aš jų neturiu, kažin ar atmes iškarto mano kandidatūrą? Juk praėjus konkursą juos galiu ir gauti po kursų?
Atsakyti
QUOTE(irisas @ 2015 02 12, 21:07)
Ačiū, bandysiu smile.gif Dabar radau testuką pabandymui padariau, tai visai iš "lempos" gerai atsakiau  biggrin.gif Tai gal reiktų pabandyti išlaikyti bendrųjų gebėjimų testą smile.gif
Tiesa, dar turiu klausimą: reikalavimuose kandidatui yr punktas, kad reikia turėti galiojančius priešgaisrinės saugos ir darbų saugos pažymėjimus. Jeigu aš jų neturiu, kažin ar atmes iškarto mano kandidatūrą? Juk praėjus konkursą juos galiu ir gauti po kursų?

Skelbime nurodyta, kad kandidatas turi mokėti anglų A2 lygiu ir rusų B2 lygiu. Su anglų testu kaip ir aišku, radau info, o vat kaip su rusų kalba? Įstaigos tinklapyje yra vienas žmogus su rusišku vardu bei pavarde, tai gal jam paruoštas konkursas?
Ir dar mane stebina, kad reikalavimai nemenki, o atlyginimas neįspūdingas, dirbdama paprastesnį darbą daugiau gaunu, negu pagal pareigybes skaičiuojamas lotuliukas.gif Suku suku galvą kur čia šuo pakastas tame konkurse, nes reikalauja 3 metų vadovavimo patirties, o alga tik 2000 dar litais į rankas, ir pareigos: skyriaus vedėjo pavaduotojas g.gif
Atsakyti
QUOTE(irisas @ 2015 02 12, 21:18)
Skelbime nurodyta, kad kandidatas turi mokėti anglų A2 lygiu ir rusų B2 lygiu. Su anglų testu kaip ir aišku, radau info, o vat kaip su rusų kalba? Įstaigos tinklapyje yra vienas žmogus su rusišku vardu bei pavarde, tai gal jam paruoštas konkursas?
Ir dar mane stebina, kad reikalavimai nemenki, o atlyginimas neįspūdingas, dirbdama paprastesnį darbą daugiau gaunu, negu pagal pareigybes skaičiuojamas  lotuliukas.gif Suku suku galvą kur čia šuo pakastas tame konkurse, nes reikalauja 3 metų vadovavimo patirties, o alga tik 2000 dar litais į rankas, ir pareigos: skyriaus vedėjo pavaduotojas g.gif

Kartais reikalavimai verčia galvoti, kad vieta konkrečiam asmeniui ax.gif Teko skaityti skelbimą, kur įvardinta konkretus magistro studijų pavadinimas, reikalaujama metų patirties tame skyriuje, kuriame yra darbo vieta ir būtinas domėjimasis Lietuvos istorija doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Upokšnis @ 2015 02 13, 08:37)
Kartais reikalavimai verčia galvoti, kad vieta konkrečiam asmeniui  ax.gif Teko skaityti skelbimą, kur įvardinta konkretus magistro studijų pavadinimas, reikalaujama metų patirties tame skyriuje, kuriame yra darbo vieta ir būtinas domėjimasis Lietuvos istorija  doh.gif

Konkretus magistro ar bakalauro studijų pavadinimas įrašomas dažniausiai labai specializuotoms pareigoms rolleyes.gif ypač turint omeny biologus, veterinarus, chemikus, sinoptikus ir pan. Čia tikrai neįrašysi apytikslio išsilvainimo. Bet va domėjimasis Lietuvos istorija... kaip jį įrodyt dokumentais? biggrin.gif
Atsakyti
O vat mane nustebino, kad i Sodros pensiju sk. nereik universitetinio issilavinimo unsure.gif tai tarkim mane su magistru turetu atmesti, jei jie pliusukus delioja prie atitikimu g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tina*: 13 vasario 2015 - 11:46
QUOTE(Tina* @ 2015 02 13, 11:46)
O vat mane nustebino, kad i Sodros pensiju sk. nereik universitetinio issilavinimo unsure.gif tai tarkim mane su magistru turetu atmesti, jei jie pliusukus delioja prie atitikimu  g.gif

Bet ar nerašo reikalavimuose, kad reikia turėti ne žemesnį negu aukštasis neuniversitetinis? smile.gif tai tada nesvarbu ar bus aukštesnis, svarbu ne žemesnis..
Atsakyti
QUOTE(Iveina @ 2015 02 13, 11:09)
Konkretus magistro ar bakalauro studijų pavadinimas įrašomas dažniausiai labai specializuotoms pareigoms  rolleyes.gif ypač turint omeny biologus, veterinarus, chemikus, sinoptikus ir pan. Čia tikrai neįrašysi apytikslio išsilvainimo. Bet va domėjimasis Lietuvos istorija... kaip jį įrodyt dokumentais? biggrin.gif

Jei tai būtų specializuota biggrin.gif Reikalavimas skambėjo panašiai: socialinių mokslų magistras komunikacijos ir informacijos magistras. Prie ko Lietuvos istorija g.gif

irnesakyk.gif Užtat linksmai skaitosi tokie aprašymai hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Upokšnis @ 2015 02 13, 14:58)
Jei tai būtų specializuota  biggrin.gif Reikalavimas skambėjo panašiai: socialinių mokslų magistras komunikacijos ir informacijos magistras. Prie ko Lietuvos istorija  g.gif

irnesakyk.gif Užtat linksmai skaitosi tokie aprašymai hihihi.gif

Mano atveju greitai parėjo atsakymas, kad netinku į poziciją lotuliukas.gif Kai paprastas pažymėjimas pokursų nesunkiai gaunamas, o vadovavimo patirtis įgyjama biggrin.gif Labai puiku, kad skelbiami tokie dideli konkursai su tokiais reikalavimais, kad išsirinktų patį patį geriausą kandidatą hihihi.gif Ir tokia statytinė valdžia, deja, mus valdo. Na tikrai, kiek susiduriu su VT, tai kosmonautai dažniausiai ir nesupranti, kokiais galais jie ten atsidūrė lotuliukas.gif
Gaila, kad realiai iš gatvės gali pakliūti tik į paprastas pozicijas.
Atsakyti
QUOTE(Edirga @ 2015 01 30, 15:43)
Sveiki,
Ar yra dalyvavusių konkursuose Sodroje į Pensijų skyrių? Įdomu ar užduoda klausimus susijusius su pensijomis ar klausia ir apie kompensacijas už ypatingas darbo sąlygas, transporto išlaidų kompensacijas, lengvųjų automobilių įsigijimo ir jų techninio pritaikymo išlaidų kompensacijas?  ax.gif

Taip, klausia visko.
Atsakyti
Mano asmeniniu įsitikinimu, pakliūti į VT etatą savo jėgomis - tik laiko gaišimas.
Nežinau, gal ir sugedęs požiūris, bet deja taip yra...
Atsakyti