Įkraunama...
Įkraunama...

Valstybės tarnyba

Labas vakaras,

gal kas dalyvavote šiandiena konkurse savivaldybėje, Vilniuje? Kokie įspūdžiai? Negalėjau sudalyvauti, bet įdomu kaip ten viskas vyksta.

Atsakyti
QUOTE(Sandrale @ 2015 01 12, 21:54)
Labas vakaras,

gal kas dalyvavote šiandiena konkurse savivaldybėje, Vilniuje? Kokie įspūdžiai? Negalėjau sudalyvauti, bet įdomu kaip ten viskas vyksta.

Turite omeny i dokumentu valdymo skyriu? Nes siandien dalyvavau konkurse i si skyriu. Kiek man teko dalyvauti konkursuose, tai sitas buvo sunkiausias. Buvo praktine užduotis ir dar pokalbis, kuriame reikejo pakomentuoti praktine uzduoti ir atsakyti i mažiausiai 15 klausimu, mazdaug apie pusvalandi vyko pokalbis.
Atsakyti
QUOTE(Ais21 @ 2015 01 12, 22:22)
Turite omeny i dokumentu valdymo skyriu? Nes siandien dalyvavau konkurse i si skyriu. Kiek man teko dalyvauti konkursuose, tai sitas buvo sunkiausias. Buvo praktine užduotis ir dar pokalbis, kuriame reikejo pakomentuoti praktine uzduoti ir atsakyti i mažiausiai 15 klausimu, mazdaug apie pusvalandi vyko pokalbis.

Taip, turėjau omenyje šį konkursą. O kokio tipo praktinės užduotys būna, kad ir šiuo atveju? Retai kada dalyvauju konkursuose, tad su praktinėmis užduotimis dar neteko susidurti.
Atsakyti
tikrai ar galwetumete bent i az parasyti koki abuvo uzduotis? man idomu kokio pobudzio, ar dokumento teisingas parasymas,oildymas, pateikimas, ar is teises aktu...

PLZ atsakykite ar uztenka mokytis i VTD egza tuos, kiek ju ten parasyta istatymus, korupcijos, etikos, konstitucija... ar ir kokius nors savivaldos, audito, diplomatinio.... nes as jau isa teisine info beveik perskaiciau, o ka pasimokyt giliau? gal tikrai uzztektu tik tuos minimus?

ACIU
Atsakyti
QUOTE(Akutee @ 2015 01 13, 19:06)
tikrai ar galwetumete bent i az parasyti koki abuvo uzduotis? man idomu kokio pobudzio, ar dokumento teisingas parasymas,oildymas, pateikimas, ar is teises aktu...

PLZ atsakykite ar uztenka mokytis i VTD egza tuos, kiek ju ten parasyta istatymus, korupcijos, etikos, konstitucija... ar ir kokius nors savivaldos, audito, diplomatinio.... nes as jau isa teisine info beveik perskaiciau, o ka pasimokyt giliau? gal tikrai uzztektu tik tuos minimus?
ACIU

bendruju gebejimu testui uztenka. o konkursui istaigoje jau reikia daugaiu
Atsakyti
aciu GIEDRE Man db svarbu islaikyt VTD, tikrai uzteks? smile.gif

o sakykit, pasisprendziau cia jusu ideta sena testa, ar liko
1. raidziu sekos?
2. perkodavimas
3. silogizmai
4. ir kruvos tu lenteliu?
Atsakyti

1. raidziu sekos?
2. perkodavimas
3. silogizmai
Atsakyti
sveikos nares, gal pagelbesite, kur galima rasti pasimokyti uzduociu, geriausia su paaiskinimais is 2 dalies bgt? situaciju tai tikriausiai nebus kur mokytis, bet skaiciavimo uzduociu, tokiu kaip, pvz. po kiek laiko atsipirks naujos masinos imonei, jei kuro sanaudos bus mazesnes tiek ir tiek. Ar pasitaiko uzduociu, kur reikia spresti su lygtimis? ir dar ar buna bandomasis testas pries pagrindini departamente? gal dabar bandomaji suformavo kiekvienam paskyroj, ir jau departamente nereikia jo sprest, o iskart prasidedta pagrindinio testo sprendimas?
Papildyta:
QUOTE(Akutee @ 2015 01 13, 20:43)

1. raidziu sekos?
2. perkodavimas
3. silogizmai

man atrodo, kokios buna uzduotys jums niekas neparasys, labai jau gasdina atsakomybe vtd darbuotojai smile.gif jus galite prisiregistruoti vtd.lt puslapyje, jusu paskyroje bus suformuotas bandomasis testas ir ten paspreskite
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vaiduleairr: 14 sausio 2015 - 08:44
laba,

aciu usz atsakyma..

sendien kazkiaip suklaidino,sako kad ta pirma dali jei neislaikai galima laikyti tris kart is eiles? ne po puses metu??? o kai ji islaikai ta paccia diena juk galiu is is teises aktu laikti? ar butinai turiu dalyvauti realiame konkurse, norint issilaikyti testa su istatymais? as maniau issilaikai ir tada jau visur dalyvauji... g.gif

joo, benrdai butu bent jau gerai zinoti, apie ka tie uzdaviniai.. g.gif

O ten galima piestuka tureti ir lapa popieriaus pasiskaiciavimui?

ir jei as oficialiai uzsireginsiu VTD ar ta bandomaji pabandysiu, galesiu testui ruostis kad ir puse metu? ar jau greitu metu tursiu ta padaryti?

kdangi yra du puslapiai is kurio mokamo ju smoketes? klausiu dar karta nes delfy asr kazkur rase kad ten mokais, bet neatitinka nei kiek realaus testo...tai kaip cia yra?
Atsakyti
QUOTE(Akutee @ 2015 01 14, 18:48)
laba,
aciu usz atsakyma..
sendien kazkiaip suklaidino,sako kad ta pirma dali jei neislaikai galima laikyti tris kart is eiles? ne po puses metu??? o kai ji islaikai ta paccia diena juk galiu is is teises aktu laikti? ar butinai turiu dalyvauti realiame konkurse, norint issilaikyti testa su istatymais? as maniau issilaikai ir tada jau visur dalyvauji... g.gif
joo, benrdai butu bent jau gerai zinoti, apie ka tie uzdaviniai.. g.gif
O ten galima  piestuka tureti ir lapa popieriaus pasiskaiciavimui?
ir jei as oficialiai uzsireginsiu VTD ar ta bandomaji pabandysiu, galesiu testui ruostis kad ir puse metu? ar jau greitu metu tursiu ta padaryti?
kdangi yra du puslapiai is kurio mokamo ju smoketes? klausiu dar karta nes delfy asr kazkur rase kad ten mokais, bet neatitinka nei kiek realaus testo...tai kaip cia yra?

Jūs užduodate tokius klausimus, į kuriuos net nesinori atsakinėti ax.gif Jūs neįsižeiskite tik, bet reikėtų pasiskaityti pačiai elementarią informaciją, kuri yra pateikta čia:
http://www.vtd.lt/index.php?433819290
Ten yra aprašyta testavimo tvarka, testavimo eiga ir pan. Rastumėte daug atsakymų i savo klausimus.
Tuose mokamuose psl, kur galima mokytis, sudėtos tik panašios užduotys. Man asmeniškai nepasitaikė nei vienos tokios pačios užduoties kai laikiau testą, mokiausi iš valstybestarnyba.com
Mokiausi tik iš to puslapio ir man tikrai padėjo suprasti esmę užduočių, nes dauguma atsakymų buvo su paaiškinimais.
Teisės aktus perskaičiau po 1 kartą ir to užteko, kad išlaikyčiau. Nes iš teisės aktų bent jau mano teste tai pasitaikė labai mažai klausimų. Daugiau buvo loginių, kuriuos pasimokius, tikrai įmanoma suprasti, tuo labiau, kad išlaikymui užtenka teisingai atsakyti tik i pusę.
Atsakyti
Kaip suprantu, tai pažymą dėl vokiečių kalbos mokėjimo galima gauti tik Vilniuje? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Positive* @ 2015 01 14, 22:11)
Jūs užduodate tokius klausimus, į kuriuos net nesinori atsakinėti ax.gif Jūs neįsižeiskite tik, bet reikėtų pasiskaityti pačiai elementarią informaciją, kuri yra pateikta čia:
http://www.vtd.lt/index.php?433819290
Ten yra aprašyta testavimo tvarka, testavimo eiga ir pan. Rastumėte daug atsakymų i savo klausimus.
Tuose mokamuose psl, kur galima mokytis, sudėtos tik panašios užduotys. Man asmeniškai nepasitaikė nei vienos tokios pačios užduoties kai laikiau testą, mokiausi iš valstybestarnyba.com
Mokiausi tik iš to puslapio ir man tikrai padėjo suprasti esmę užduočių, nes dauguma atsakymų buvo su paaiškinimais.
Teisės aktus perskaičiau po 1 kartą ir to užteko, kad išlaikyčiau. Nes iš teisės aktų bent jau mano teste tai pasitaikė labai mažai klausimų. Daugiau buvo loginių, kuriuos pasimokius, tikrai įmanoma suprasti, tuo labiau, kad išlaikymui užtenka teisingai atsakyti tik i pusę.

aciu labai, zinojau ta info, bet visai mane supainiojo kolegos kai kurie.. 4u.gif
jau perskaiciau dar karta galiu laikyt 2 kart, ompoto tik po pusmecio...jauciu busiu vienintele neislaikius, is tos baimes puse pamirsiu, o ir seip mano matematikos..hmmm hmm... blush2.gif

as daba mokiaus is jusu 1 psl.nuorodu, sekas nelabai..atsiprintinaua is guglo viskiu formuliu angliskai, ir visai jau...nzn ar verta, bet ar buna uzdaviniu is kiek litru per vl., nubegs vandens, kiek tai kainuos...arba akcijos- prekiu skaicius= kiek procentais...kiek KM-per val. nuriedes auto...? g.gif nes kai kur grynai formules eina, su X..

ir acciiuuu tada dar pasiskaitineiu ir mokysiuos is jusu rekomenduoto puslapio, nes nesinori moket pinigu uz uzduotis, kuriu ne nebus..ar bent jau panasiu, negi sedesi prie visiskai nzn info,,, ax.gif
Atsakyti