Įkraunama...
Įkraunama...

Valstybės tarnyba

Sveikos 4u.gif

labai reikia pagalbos, gal esate dalyvave konkursuose i pasu poskyrius? Jei tokiu yra, labai prasau parasykite i PM g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingridda @ 2014 12 31, 11:05)
Sveikos  4u.gif

labai reikia pagalbos, gal esate dalyvave konkursuose i pasu poskyrius? Jei tokiu yra, labai prasau parasykite i PM  g.gif

Mane taip pat labai domina, klausiau bet niekas neatsake, nagi, nejau niekas nebandėte smile.gif Jei ne paslaptis Ingridda į kokiame mieste dalyvaujate? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(burbulyte1978 @ 2014 12 30, 14:12)
Siaubas,kai paskaitai tokius dalykus,tai tikrai nesinori net bandyt dalyvaut...Užpildžiau prašymą ten i registru skyrių,bet gaila  laiko ten vykt(planuoju iš Vilniaus, iš darbo sunku atsiprašyti) Gal girdėjot,ar registrų skyriui turi ,,savą''?Ir gal kas pasidalins patirtimi, kokie tikėtini klausimai į šią poziciją ax.gif  Iš anksto dėkoju.

Taigi bandykite Į Vilniaus Sodrą eiti.
Atsakyti
QUOTE(Ryana @ 2014 12 12, 13:47)
pamenu kai ėjau laikyti bendrųjų gebėjimų testą buvau perskaičiusi tik Konstituciją  biggrin.gif  ir išlaikiau iš pirmo karto, aišku atėjusi laikyti buvau persigandusi pasižiūrėjusi į kitus besiruošančius laikyti, pilnos rankos lapų, kažką skaitė, sprendė ir pan. O aš nieko panašaus nebuvau dariusi, ir tiesą po testo pagalvojau, ką ten mokytis... juk pagrinde loginės užduotys, situacijos ir pan. Testą laikiau šiaip kad išsilaikyti, o konkurse nusprendžiau sudalyvauti praėjus metams po testo laikymo. Ir kaip tyčia nebuvo kada ruoštis, iš vakaro pervečiau teisės aktus ir viskas, aišku dalyvavau pagal mano specialybę pasirinktose pareigose, ir ką gi, laimėjau smile.gif
matyt davė atsipalaidavimas, nes netikėjau kad laimėsiu, galvojau, kad pasibandysiu, pažiūrėsiu kaip vyksta tas pokalbis ir pan., bet  va išėjo geriau nei tikėjausi  bigsmile.gif  smile.gif
l
Papildyta:

sutinku šimtu procentu  drinks_cheers.gif

Atsakykite prašau, dabar viešai VTD skelbia bandomąjį testą. Antroje dalyje lentelės kur reikia pateikti išvadas, t.y ar pateiktos išvados teisingos arba kokią išvadą galima daryti remiantis pateiktais duomenimis? Ar buvo tokių, man tai jos labai painios.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *šarka*: 05 sausio 2015 - 17:31
QUOTE(*šarka* @ 2015 01 05, 17:27)
Atsakykite prašau, dabar viešai VTD skelbia bandomąjį testą. Antroje dalyje lentelės kur reikia pateikti išvadas, t.y ar pateiktos išvados teisingos arba kokią išvadą galima daryti remiantis pateiktais duomenimis? Ar buvo tokių, man tai jos labai painios.

Panašiai buvo. Tad orientuokitės, kad tokio tipo užduotys ir yra pateikiamos.

Atsakyti
QUOTE(Agape @ 2014 12 18, 15:22)
Aš turiu klausimėlį kurios laikėte BGT kurį geriau rinktis ruošiantis testui tinklalapį valstybinis.lt ar valstybestarnyba.com ?  4u.gif

Aš pasirinkau valstybestarnyba. Tiesiog pasirodė priimtiniau smile.gif
Atsakyti
Esu dalyvavavus senai i pasu poskyri, tai laimejo sava smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dipsis @ 2015 01 08, 16:05)
Esu dalyvavavus senai i pasu poskyri, tai laimejo sava  smile.gif

Kiek tas senai, ir kokiame mieste? 4u.gif
Atsakyti
Į pasų poskyrį bandžiau liepą, laimėjo sava... Jau buvo apie policiją kalbėta 4u.gif
Atsakyti
gal kas galit pagelbėti?

Privačių interesų deklaracijų pildymo, tikslinimo ir pateikimo taisyklėse nurodyta, kad:
22.9. langelyje „Buitinis sandoris“ įrašomas ženklas „X“, jeigu deklaruojamas sandoris yra buitinis. Tokiu atveju S14 laukelyje įrašyti kitos sandorio šalies fizinio asmens duomenys (vardas ir pavardė) nebus viešinami.

kas laikytina buitiniu sandoriu? jei artimas asmuo dovanoja tarnautojui deklaruotiną sumą pinigų čia buitinis sandoris?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Monmorensis: 10 sausio 2015 - 16:56
va ieško pagal darbo sutartį.. http://www.vmi.lt/cm.....p_col_count=2
Atsakyti
Sveikos,

AR uztenka pasimokyti mokamai "logikos" is valstybestarnyba.lt ar kaip ten..
Nes girdejau kad ten ka mokaisi visai neatitinka VT egzamino...
LAbiausiai pergyvenu del "matematikos", nes tai visiskai ne mano arkliukas..ko daugiausiai buna, sekos,procentai, paveiksleliai?
Istatymus ir seip daug teises aktu jau perskaicius, itvirtinimui dar tuos minimus paskaitysiu (kur Konstitucija, VT istatyma..), tik del uzdaviniu nerimauju, vis nedrystu susimoketi, nedrystu eiti laikytis..ar yra/buvo cia toki akaip as ne matematike? biggrin.gif ax.gif

O gal jums uzteko mokytis is fibonici.lt puslapio? g.gif

as jau metus laiko "nedrystu" karsta.gif

jei as niekur nepretenduoju, visteik galiu laikytis egza ar butinai reik pretenduoti i skelbiamas pareigas?

Aciu smile.gif
Atsakyti