QUOTE(neringa.jn @ 2014 12 15, 12:18)
Pirmą kartą dalyvausiu konkurse, gal kas paprotintų, kokia gali būti praktinė užduotis pretenduojant į Sodros pašalpų ir nedarbingumo skyrių? Apskritai, kokios tos praktinės užduotys būna
Apskaičiuti pensijos dydį, pašalpos dydį ir t.t. Reikia žinoti apskaičiavimo "formules"
QUOTE(pecilija @ 2014 12 15, 18:05)
Apskaičiuti pensijos dydį, pašalpos dydį ir t.t. Reikia žinoti apskaičiavimo "formules"
Dėkoju
QUOTE(neringa.jn @ 2014 12 15, 12:18)
Pirmą kartą dalyvausiu konkurse, gal kas paprotintų, kokia gali būti praktinė užduotis pretenduojant į Sodros pašalpų ir nedarbingumo skyrių? Apskritai, kokios tos praktinės užduotys būna
Tikiuosi ne į Uteną planuojat, nes ten savi žmonės sustatyti
QUOTE(delpozo @ 2014 12 15, 17:19)
gal kas laikete testa vadovavimo gebejimu ?
Aš dalyvavau padalinio vadovo gebėjimų tikrinime ir neišlaikiau nes taip gavosi kad vos ne per 4 d. turėjau pasiruoši ir išmokti tai ką vadybos studentai 4 m univere mokosi, ir ta jų info kuri pateikta iš ko bus tikrinimas tai labai plati ir jei neturi patirties tai nelabai žinai į ką labiau akcentuotis tai taip ėjau galima sakyti "na ura".
Negaliu pasakoti kokios ten buvo situacijos, nes prigrasinta visokiomis baudžiamosiomis atsakomybėmis bet pasakysiu kad situacijos parinktos visai ne pagal tai į kokią pareigybę žadi pretenduoti tiesa pasakius iš pateiktų situacijų aš nelabai supratau ką jos turėtų bendro su buhalterijos vedėjo pareigomis. sakyčiau ten daugiau situacijos skirtos komercinių įmonių padalinių vadovams ir tai tokiems kurių padaliniai tiesiogiai aptarnauja klientus.
Vnž. nusiteik sudėtingom situacijoms (nors gal čia man jos pasirodė sudėtingos), pasižiūrėk kokie būna vadovų tipai, konfliktų valdymo etapus, pasidomėk apie darbuotojų mokymus.
Tiesą pasakius mano nuomone tas tikrinimas visai be ryšio ir manau jei dabar suvarius į tokį tikrinimą visus biudžetinių įstaigų vedėjus, viršininkus ir pan daugiau nei pusė jo neišlaikytų
Tas tikrinimas tikrai tikrai neatskleidžia tavo sugebėjimo būti ar tapti vadovų o tiesiog patikrina tavo vadybos žinias.
Tikiuosi neišmes mano šio posto moderatoriai, lyg valstybinės paslapties nepaviešinau nes prieš patikrinimą pervariau visas VT temas SM ir kiek supratau jei kas buvo šia tema parašyta viskas pašalinta, nes nieko neradau o kažkuri narė vis aiškino pasiskaitykit senesnes temas šiuo klausimu nes jau kažkas buvo labai išsamiai aprašęs visą tikrinimo eigą.
QUOTE(Miaumar @ 2014 12 17, 09:49)
Į Uteną...
Pasidalinkite informacija apie savus žmones. Daug laiko atima ruošimasis konkursui, jei iš anksto rezultatas aiškus - apmaudu.
Papildyta:
QUOTE(Miaumar @ 2014 12 17, 09:49)
Į Uteną...
Pasidalinkite informacija apie savus žmones. Daug laiko atima ruošimasis konkursui, jei iš anksto rezultatas aiškus - apmaudu. Galite į az
QUOTE(Vegas @ 2014 12 17, 13:20)
Tikiuosi neišmes mano šio posto moderatoriai, lyg valstybinės paslapties nepaviešinau nes prieš patikrinimą pervariau visas VT temas SM ir kiek supratau jei kas buvo šia tema parašyta viskas pašalinta, nes nieko neradau o kažkuri narė vis aiškino pasiskaitykit senesnes temas šiuo klausimu nes jau kažkas buvo labai išsamiai aprašęs visą tikrinimo eigą.
Nieko blogo Jūs čia neparašėte Paskambinus telefonu į VT tą patį pasako
Aš turiu klausimėlį kurios laikėte BGT kurį geriau rinktis ruošiantis testui tinklalapį valstybinis.lt ar valstybestarnyba.com ?
Laba diena, norėčiau paklausti, ar pavyko merginoms, rašančioms šioje temoje, praeiti konkursą ir gauti darbą Kaune, pvz. kad ir seniūnijoje ? Prieš keletą metų dalyvavau konkurse Vilniuje, bet po jo ilgai neturėjau jokio noro vėl bandyti....
QUOTE(neringa.jn @ 2014 12 17, 16:26)
Į Uteną...
Pasidalinkite informacija apie savus žmones. Daug laiko atima ruošimasis konkursui, jei iš anksto rezultatas aiškus - apmaudu.
Papildyta:
Į Uteną...
Pasidalinkite informacija apie savus žmones. Daug laiko atima ruošimasis konkursui, jei iš anksto rezultatas aiškus - apmaudu. Galite į az
Papildyta:
Į Uteną...
Siaubas,kai paskaitai tokius dalykus,tai tikrai nesinori net bandyt dalyvaut...Užpildžiau prašymą ten i registru skyrių,bet gaila laiko ten vykt(planuoju iš Vilniaus, iš darbo sunku atsiprašyti) Gal girdėjot,ar registrų skyriui turi ,,savą''?Ir gal kas pasidalins patirtimi, kokie tikėtini klausimai į šią poziciją Iš anksto dėkoju.
QUOTE(burbulyte1978 @ 2014 12 30, 14:12)
Siaubas,kai paskaitai tokius dalykus,tai tikrai nesinori net bandyt dalyvaut...Užpildžiau prašymą ten i registru skyrių,bet gaila laiko ten vykt(planuoju iš Vilniaus, iš darbo sunku atsiprašyti) Gal girdėjot,ar registrų skyriui turi ,,savą''?Ir gal kas pasidalins patirtimi, kokie tikėtini klausimai į šią poziciją Iš anksto dėkoju.
Turiu patvirtinti - buvo savas žmogus . Ir nesistengė net nuslėpti to.