Įkraunama...
Įkraunama...

Valstybės tarnyba

QUOTE(Savory @ 2014 12 11, 22:42)
Kas zino, kiek ilgai galima tempti issilaikyti bendruju gebejimu testa, kai paduodami dokumentai dalyvauti konkurse? Pvz siandien paskelbtas konkursas, per 9 dienas paduodam dokumentus, reikia uzsiregistruoti testui per 3 dienas...kazin, ar galima testuotis po menesio?

O jei po menesio jau paskelbs konkurso laikymo istaigoje data, ir jus busit neissilaikiusi? arba is pirmo karto neislaikysit? eidama i konkursa jus turit buti issilaikiusi, siaip kiek as dalyvavau tai po menesio nuo paskelbimo, po menesio su puse jau buna aisku konkurso istaigoje data, todel jus ne po menesio turit eit laikyt, o jau dabar pradet mokytis ir po 2-3 savaiciu planuotis jau eiti laikytis BGT. SEKMES
Atsakyti
Gal kas laikete vadovavimo gebejimu testa? Ko ten reikia? Prie kompo viskas vyksta? Ar jis laikomas tik Vilniuje?
Atsakyti
QUOTE(pecilija @ 2014 12 12, 11:06)
Gal kas laikete vadovavimo gebejimu testa? Ko ten reikia? Prie kompo viskas vyksta? Ar jis laikomas tik Vilniuje?

as taip pat kalusiau jokios informacijos, niekr nieko nekalbeta paie tai smile.gif tik zinau kad laikomas Vilniuje ir prie 2 valstybes tarnybos ekspertu vyksta pokalbis 1-2 val.
Atsakyti
QUOTE(delpozo @ 2014 12 12, 10:27)
as taip pat kalusiau jokios informacijos, niekr nieko nekalbeta paie tai smile.gif  tik zinau kad laikomas Vilniuje ir prie 2 valstybes tarnybos ekspertu vyksta pokalbis 1-2 val.

Mano dokumentai patvirtinti lapkricio 25 diena, bet tik siandien pamaciau, kad reikia to testo... Tai kazin ar dar registruotis ar jau per velu, nes reikia per 3 d.d. g.gif
Atsakyti
QUOTE(pecilija @ 2014 12 12, 11:36)
Mano dokumentai patvirtinti lapkricio 25 diena, bet tik siandien pamaciau, kad reikia to testo... Tai kazin ar dar registruotis ar jau per velu, nes reikia per 3 d.d.  g.gif

manau, kad jau velu, nes man pabreze. kad per 3 d.d. reikia uzsiregistruoti
Atsakyti
QUOTE(delpozo @ 2014 12 12, 12:01)
manau, kad jau velu, nes  man pabreze. kad per 3 d.d. reikia uzsiregistruoti

Norėjau paklausti, ar sprendžiant BGT matematines užduotis yra kažkokia formulė tiems sprendimams? 4u.gif
Atsakyti
pamenu kai ėjau laikyti bendrųjų gebėjimų testą buvau perskaičiusi tik Konstituciją biggrin.gif ir išlaikiau iš pirmo karto, aišku atėjusi laikyti buvau persigandusi pasižiūrėjusi į kitus besiruošančius laikyti, pilnos rankos lapų, kažką skaitė, sprendė ir pan. O aš nieko panašaus nebuvau dariusi, ir tiesą po testo pagalvojau, ką ten mokytis... juk pagrinde loginės užduotys, situacijos ir pan. Testą laikiau šiaip kad išsilaikyti, o konkurse nusprendžiau sudalyvauti praėjus metams po testo laikymo. Ir kaip tyčia nebuvo kada ruoštis, iš vakaro pervečiau teisės aktus ir viskas, aišku dalyvavau pagal mano specialybę pasirinktose pareigose, ir ką gi, laimėjau smile.gif
matyt davė atsipalaidavimas, nes netikėjau kad laimėsiu, galvojau, kad pasibandysiu, pažiūrėsiu kaip vyksta tas pokalbis ir pan., bet va išėjo geriau nei tikėjausi bigsmile.gif smile.gif
l
Papildyta:
QUOTE(Tina* @ 2014 12 03, 14:12)
Taip, analizavimas atspindi zinias, bet ne apibrezimo mintinai iskalimas ir pasakymas. Mintinai kali, kai nemastai.

sutinku šimtu procentu drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(širlė @ 2014 12 12, 08:09)
O jei po menesio jau paskelbs konkurso laikymo istaigoje data, ir jus busit neissilaikiusi? arba is pirmo karto neislaikysit? eidama i konkursa jus turit buti issilaikiusi, siaip kiek as dalyvavau tai po menesio nuo paskelbimo, po menesio su puse jau buna aisku konkurso istaigoje data, todel jus ne po menesio turit eit laikyt, o jau dabar pradet mokytis ir po 2-3 savaiciu planuotis jau eiti laikytis BGT. SEKMES

As kazkur skaiciau, kad konkurso data skelbiama po paskutinio kanditato uzsiregistravimo laikyti testa po 21 dienos, bet ne veliau kaip po kazkiek dienu
Atsakyti
Norejau pasklausti zinanciu, ar pakaitiniams taip pat reikia buti islaikius bendruju gebejimu testa?
Atsakyti
QUOTE(GZA @ 2014 12 14, 10:23)
Norejau pasklausti zinanciu, ar pakaitiniams taip pat reikia buti islaikius bendruju gebejimu testa?

Taip.nebent i pakaitine vieta keliama trumpesniam nei 3 men laikotarpiui.
Atsakyti
Sveikos,
Turiu klausimėlį kurios laikėte BGT, jis sudarytas iš dviejų dalių reikia atsakyti 50%. Klausimas ar atsakyti bendrų dalių 50% (skaičiuoja abi dalis) ar kiekvieną dalį atskirai, tarkim iš pradžių yra pirma dalis jei surenki 50 proc. leidžia spręsti antrą, ar leidžia spęsti abi kartu ir apskaičiuoja bendrą vidurkį? g.gif
Ir dar klausimas per kiek laiko galima laikyti kitą, na jeigu nepavyktų iš pirmo karto išlaikyti BGT biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Agape @ 2014 12 14, 17:46)
Sveikos,
Turiu klausimėlį kurios laikėte BGT, jis sudarytas iš dviejų dalių reikia atsakyti 50%. Klausimas ar atsakyti bendrų dalių 50% (skaičiuoja abi dalis) ar kiekvieną dalį atskirai, tarkim iš pradžių yra pirma dalis jei surenki 50 proc. leidžia spręsti antrą, ar leidžia spęsti abi kartu ir apskaičiuoja bendrą vidurkį?  g.gif
Ir dar klausimas per kiek laiko galima laikyti kitą, na jeigu nepavyktų iš pirmo karto išlaikyti BGT  biggrin.gif

Kiekvienos dalies rezultatas skaičiuojaas atskirai. Jei už pirmą nepavyksta surinkti pusės taškų, antros laikyti nebeleidžia.
Nepavykus galima vėl registruotis ir bandyti laikyti. Bet du kartus neišlaikius, reikia daryti pusės metų pertrauką.
Atsakyti