QUOTE(Aurute @ 2014 10 16, 21:33)
Aš tai darydavau pokalbius dviese. Vaikai tai vadindavo: pasišnibždėjimu su mokytoja. Labai mėgdavo ateiti pasišnibždėti. Svarbiausia, kad išklausai ir nepertrauki. Mums tai buvo labai geras būdas. Ir kalbėti buvo galima apie viską, kas tik vaiką domina.
Pirmokams dar to neprireikė. Bet penktokai tai dar ateina ir klausia: ar galim pasišnibždėt? Juk vaikams svarbiausia išsakyt. [/color]
liuks mintis
pasivogsiu
QUOTE(Bebras2014 @ 2014 10 17, 15:07)
Deja, nepavyko man jų šiandien prakalbinti... Visi kaip vandens į burną prisisėmę... Papasakojo tik tokius dalykus, kad tas atstumtasis labai giriasi, atima iš vaikų kamuolį, kad šokti nenori, nes jis šokti nemoka (nejaučia visiškai koordinacijos) ir t.t... Taip ir palikau viską... Bet po to pati pradėjau galvoti, ar tikrai pirmokas gali smirdėti prakaitu??? Gi pati per pamoką n kartų prieinu prie vaikų ir niekada nieko neužuodžiau... Ir šiaip, reikės per atostogos paruošti kokią pamokėlę apie higieną, nes kartais pažiūri į vaikų nagučius, ausytes, tai vaje vaje... Jausmas toks, kad jos niekada vandens nematė...
Papildyta:
Taip, taip... Galvoje jau skamba audito varpai...
gali prakaitu smirdėti, pas mane taip ir yra... bet aš ir jaučiu prie jos priėjus, kitas vaikas, kad ir purvinas, bet nesmirdi, o čia... rūbai švarūs, bet tas kvapas verčia iš kojų + dar ir š.... kvapas
QUOTE(Bebras2014 @ 2014 10 20, 16:54)
Merginos, prašau pagalbos dėl šokio pamokos... Kokius šokių ratelius mokote 1kl? Iš kur gaunate muziką? Ar per muzikos pamoką, atliekant mankštą, naudojate kokią ritminę muziką ar tiesiog pati skaičiuojate garsiai ir tiek?
mums pedagoginėje dėstė choreografiją, tai esam užsirašę nuo 1 kl. iki 4 kl . ratelius ir žaidimus, dar radau diską pirkti, tai liuks visas komplektas gaunasi
QUOTE(arden @ 2014 10 21, 20:30)
įsivertinmui naudoju vaikų mėgiamą classdojo. turim vieną variantą visoms nuodėmėms skaičiuot, o kitą sukūriau tik įsivertimui. ištryniau visas ikonas ir sudariau savo: man sekas, buvo įdomu, prie neigiamų nesupratau, reikia pasimokyti ir t.t. pamokos pabaigoj ateina prie lentos, paspaudžia savo vardą, įsivertina, pakomentuoja. kol kas šitas būdas "ant bangos", nes pats vaikai priverčia kiekvieną pamoką reflektuot, neišsisuku
atsiųsk į paštą, parodyk kas čia per daiktas
QUOTE(b.s @ 2014 10 22, 18:40)
Sveikos,rytas, vakaras, pirmadienis-penktadienis, taip lekia dienos (bent jau man). Atostogos ant nosies. Ketvirtokės, kaip jums sekasi dirbt su Vieversiu? Šiais metais pradėjau. Kažkodėl niekaip neprisijaukinu.
sunkoka ir man tenai, reikia pasukt galvą, yra nesuprantamų vietų...
QUOTE(Bebras2014 @ 2014 10 24, 12:17)
Oi kaip tau pavydžiu... Labai baisu buvo? Labai kabinėjosi? Aš labiausiai bijau dėl šokio pamokos... Aš net negaliu su mama susisiekti, nekelia ragelio, į mokyklą vaikas ateina vienas...
aha baisu, daug nerimo, įtampos, nors pamokoms pasiruoši, bet vis tiek...Labai gerą mintį kolegė davė, pasidaryti skaidrėmis (aš su smart dariau) pamokos rėmus, tada ir uždavinį paskelbsi ir refleksija nepabėgs... nepamirši nieko