Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šaunios pradinukės, 53 tema

QUOTE(domassss @ 2014 10 21, 22:23)
Turiu, tik dar nenuskanuotą. Per atostogas gal pavyks tą padaryti.

Būtų puiku bigsmile.gif dėkinga, labai lauksiu testų, bet dar labiau atostogų blush2.gif pavargau kaip ciucikas doh.gif
Atsakyti
Kolegės, gal kuri žinote ar įmanoma kažkur rasti lietuvišką aprašymą kaip naudotis prezi programa? Atsiverčiau internete, o čia viskas angliškai... doh.gif
Atsakyti
Sveikos,rytas, vakaras, pirmadienis-penktadienis, taip lekia dienos (bent jau man). Atostogos „ant nosies“. Ketvirtokės, kaip jums sekasi dirbt su „Vieversiu“? Šiais metais pradėjau. Kažkodėl niekaip neprisijaukinu.
QUOTE(Bebras2014 @ 2014 10 22, 17:52)
Kolegės, gal kuri žinote ar įmanoma kažkur rasti lietuvišką aprašymą kaip naudotis prezi programa? Atsiverčiau internete, o čia viskas angliškai... doh.gif

Apie tai yra 2012-04-03 d. siuntinys 1 pašte.
Atsakyti
QUOTE(b.s @ 2014 10 22, 19:40)
Sveikos,rytas, vakaras,  pirmadienis-penktadienis, taip lekia dienos (bent jau man). Atostogos „ant nosies“. Ketvirtokės, kaip jums sekasi dirbt su „Vieversiu“? Šiais metais pradėjau. Kažkodėl niekaip neprisijaukinu.

Sveikos, dirbu ir aš su Vieversiu, nu nezinau, nei kazko gero, nei blogo pasakyt negaliu kol kas, gal kad butum tikras muzikantas, instrumenta klaseje turetum,gal butu lengviau. Va kaip tik rytoj pristatines savo megstama muzika, ar atlikeja, matysim kaip seksis.
Atsakyti
QUOTE(gintule @ 2014 10 22, 19:18)
Sveikos, dirbu ir aš su Vieversiu, nu nezinau, nei kazko gero, nei blogo pasakyt negaliu kol kas, gal kad butum tikras muzikantas, instrumenta klaseje turetum,gal butu lengviau. Va kaip tik rytoj pristatines savo megstama muzika, ar atlikeja, matysim kaip seksis.

Tai tu truputį į priekį muzikuoji. O kaip tavo mokiniai tai dar? Aš leidžiu pasirinkti sau priimtiną formą: skaidres, ant lapo, lankstinuką ar kt. kokį savo variantą, kad pasirinktų tokiems pristatymams. Dar nebaigėme pristatyti pasaulio muzikų (pasirinko patys, atlikę apklausą).
Atsakyti
QUOTE(arden @ 2014 10 21, 21:30)
ačiū, age-melage už pamoką apie medžius. radau pašte. palengvino mano kūrybines kančias biggrin.gif

Kaip puiku, kad pagaliau naudingas buvo ir mano darbelis biggrin.gif O šiandien vedžiau pamoką rajono vadovams. Iš tiesų buvo rodomos 5 mokytojų pamokos mokykloje. Buvom visos labai išgirtos. Bet išsunkė nežmoniškai. Mano pamoka buvo antrokams pagal Karlsoną, ieškojom veiksmo žodžių. Medžiagą nusiųsiu per atostogas, nes db jau bloga darosi galvojant apie darbą.
gerų paskutinių darbo dienelių prieš atostogas thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(b.s @ 2014 10 22, 18:40)
Sveikos,rytas, vakaras,  pirmadienis-penktadienis, taip lekia dienos (bent jau man). Atostogos „ant nosies“. Ketvirtokės, kaip jums sekasi dirbt su „Vieversiu“? Šiais metais pradėjau. Kažkodėl niekaip neprisijaukinu.

Gal galėtumėt tą siuntinį atsiųsit man į paštą, nes aš į Jūsų bendrą paštą nepatenku? g.gif Mano paštas sabaitienes@gmail.com
Atsakyti
Gal galėtumėt patarti, kokias papildomas knygeles, pratybas matematikos galėtų tėvai nupirkti vaikui, kad loginį mąstymą šiek tiek palavintų. Tų pratybų tiek daug, kad aš net nebežinau, kurias patarti. Čia ketvirtokui. g.gif Dirbam pagal Balčyčio vadovėlius.

Atsakyti
QUOTE(domassss @ 2014 10 23, 21:26)
Gal galėtumėt patarti, kokias papildomas knygeles, pratybas matematikos galėtų tėvai nupirkti vaikui, kad loginį mąstymą šiek tiek palavintų. Tų pratybų tiek daug, kad aš net nebežinau, kurias patarti. Čia ketvirtokui.  g.gif  Dirbam pagal Balčyčio vadovėlius.

Aš siūlyčiau Kiseliovų ką nors pasižvalgyti. Standartizuotuose, kai kalbėjome, tai minėjo tų dviejų autorių (Balčyčio ir Kiseliovų) vadovėlius, pratybas. Juk pradinukų olimpiadą organizuoja Kiseliovai...
Atsakyti
QUOTE(Bebras2014 @ 2014 10 15, 18:04)
Laukiam po atostogų audito...

vakar mes juo išlydėjom, atlaikiau biggrin.gif biggrin.gif bet buvo ką veikt, buvo...
noriu padėkoti merginoms, kurios smart užduotėlių prisiuntę į paštą, naudojausi ir džiaugiausi thumbup.gif AČIŪ

QUOTE(Bebras2014 @ 2014 10 16, 19:18)
Šiandien, tėvų susirinkime paaiškėjo, kodėl vienas berniukas klasėje yra atstumtas, o tėvai papasakojo, kad vaikai namuose guodėsi, kad tas berniukas smirdi prakaitu...

aš irgi turiu tokią bėdą, bet pas mane mergaitė unsure.gif smirda visa klasė doh.gif kalbėjau su mama, bet problema neišsisprendė...
Atsakyti
QUOTE(editaite @ 2014 10 24, 12:04)
vakar mes juo išlydėjom, atlaikiau biggrin.gif  biggrin.gif  bet buvo ką veikt, buvo...
noriu padėkoti merginoms, kurios smart užduotėlių prisiuntę į paštą, naudojausi ir džiaugiausi thumbup.gif AČIŪ
aš irgi turiu tokią bėdą, bet pas mane mergaitė unsure.gif  smirda visa klasė doh.gif kalbėjau su mama, bet problema neišsisprendė...

Oi kaip tau pavydžiu... Labai baisu buvo? Labai kabinėjosi? Aš labiausiai bijau dėl šokio pamokos... Aš net negaliu su mama susisiekti, nekelia ragelio, į mokyklą vaikas ateina vienas...
Atsakyti
QUOTE(liepsnele2 @ 2014 10 22, 14:35)
Užtat ir dirba pensininkai, nes bedirbdami pasikelia pensijas. Už kiekvienus išdirbtus metus jie kažkiek pasididina... Mūsų mokykloje viena bedirbdama taip pasikėlė nuo 700 iki 1000 beveik...

Pas mus irgi tas pats. Neišgyveni iš pensijos ir eini dirbt. Nors kiek.
Papildyta:

QUOTE(editaite @ 2014 10 24, 12:04)
aš irgi turiu tokią bėdą, bet pas mane mergaitė unsure.gif  smirda visa klasė doh.gif kalbėjau su mama, bet problema neišsisprendė...

Aš dar nesusidūriau su tokia probleme, bet mąstau, kas būtų, jeigu būtų... g.gif
Ogi perduočiau tai mokyklos slaugytojai. Ji tada skambintų. Neitų prisiskambint, būtų kitos sankcojos. Juk negalima pažeist aplinkinių vaikų teisių.

Mums jau VALIO ATOSTOGOS.
Šiandien buvo netradicinio ugdymosi diena skirta edukacinėms išvykoms. Pabijojau savo vermišelius dar kur vežtis, tai pasidarėm klasėje atrakciją: filmukai ir picos. Ir vaikai laimingi, ir pačios pailsėjom (abi pirmos klasės susijungėm).
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aurute: 24 spalio 2014 - 13:43