Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šaunios pradinukės, 53 tema

QUOTE(domassss @ 2014 10 20, 22:04)
Geros idėjos piešimui helovyno tema pašte.

AČIŪ biggrin.gif
Ryt tikrai pasinaudosiu. Mano keliems dailininkams reikia ypatingai lengvų užduočių. Nu, nelemta jiems būti "piešininkais", kaip mano Augustukas sako. Jau jei tų su delneliais antrokai nepadarys tai frusty.gif
Atsakyti
Gal kas turite ir galėtumėte pasidalinti Rakto testais 4kl. , knygynuose neradau pirkti g.gif

http://www.manoknyga...ml#.VEXuUPl_tqU
Atsakyti
[quote=liepsnele2,2014 10 20, 22:00]
[quote=Bebras2014,2014 10 20, 20:16]

Aš turiu knygutę Lietuvių liaudies rateliai, žaidimai, šokiai: http://www.manoknyga...ml#.VEVM2Gd_vH8
Prie tos knygutės buvo CD, tai liaudies ratelius dažniausiai pagal ją ir šokame. Gaila ji su CD mokykloje, tad dabar negaliu jos nuskanuoti ir atsiųsti.
[/quote]

knygą turiu, bet diskas man negroja. gal žinot, ką daryt?
Atsakyti
QUOTE(alaizy @ 2014 10 21, 16:24)

Man groja... Kreiptis į pardavėją arba Šiaulių leidyklą Lucilijus.
Kai grįšiu į darbą, galėsiu padaryti kopiją...
Atsakyti
Sveikutes, gal kuri turite paruosusi diferencijuotų užduotėlių sakinio dalims skirti?
Atsakyti
QUOTE(alaizy @ 2014 10 21, 15:24)

Ačiū, reikės susirasti tą knygutę.

GAL KAS TURITE 1KL RAKTO MOKYTOJO KNYGĄ SKANUOTĄ? g.gif
Atsakyti
QUOTE(simba3 @ 2014 10 21, 19:38)
Sveikutes, gal kuri turite paruosusi diferencijuotų užduotėlių sakinio dalims skirti?

Turiu Ambrukaičio knygutę "Lietuvių kalbos didaktinė medžiaga (4), kurioje yra užduotėlių apie sakinio dalis (silpnesniems mokiniams), galėčiau nuskanuoti.
Taip pat yra Ponomariovienės knyga "Lietuvių kalbos užduočių knygelė" - joje taip pat yra užduočių sakinio dalims.
Atsakyti
QUOTE(liepsnele2 @ 2014 10 21, 19:55)
Turiu Ambrukaičio knygutę "Lietuvių kalbos didaktinė medžiaga (4), kurioje yra užduotėlių apie sakinio dalis (silpnesniems mokiniams), galėčiau nuskanuoti.
Taip pat yra Ponomariovienės knyga "Lietuvių kalbos užduočių knygelė" - joje taip pat yra užduočių sakinio dalims.

Parašiau į až. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(liepsnele2 @ 2014 10 15, 08:46)
Sveiki, Kaip smagu, kad vėl galėsime plepėti. Ačiū peliukui už rudeniškus namus. Man labai liūdna, nes guliu namuose (netikėtai susilaužiau koją, o atrodo tik nikstelėjau,prireikė net operacijos) ir gulėsiu dar ilgai. Teks ir projekto atsisakyti standartizuotų testų vertintojų. Geros dienos visoms!

linkiu kuo greičau pasveikt 4u.gif
QUOTE(Aurute @ 2014 10 15, 17:09)
Grįžus namo pasijungiau į SODRą pasižiūrėt, kiek man dar tokių laidų reiks išleist... g.gif  Kada tas pensijos horizontas priartės....  blush2.gif

nežinau, pradžiuginsiu ar nuliūdinsiu. buavau rajono metodiniam pasitarime ir viena mokytoja jau pensijoj, su stažu, su vardais, visą gyvenimą mokykloj pradirbus gauna 900 lt.

serga paralelės mokytoja, tai prijungė man kitą klasę. smagu.

įsivertinmui naudoju vaikų mėgiamą classdojo. turim vieną variantą visoms nuodėmėms skaičiuot, o kitą sukūriau tik įsivertimui. ištryniau visas ikonas ir sudariau savo: man sekas, buvo įdomu, prie neigiamų nesupratau, reikia pasimokyti ir t.t. pamokos pabaigoj ateina prie lentos, paspaudžia savo vardą, įsivertina, pakomentuoja. kol kas šitas būdas "ant bangos", nes pats vaikai priverčia kiekvieną pamoką reflektuot, neišsisuku biggrin.gif

ačiū, age-melage už pamoką apie medžius. radau pašte. palengvino mano kūrybines kančias biggrin.gif
pasinaudojau Domassss rudeninių lapų idėja. labai gražūs darbai išėjo. ačiū wink.gif
Atsakyti
QUOTE(agė-melagė @ 2014 10 20, 23:48)
AČIŪ biggrin.gif
Ryt tikrai pasinaudosiu. Mano keliems dailininkams reikia ypatingai lengvų užduočių. Nu, nelemta jiems būti "piešininkais", kaip mano Augustukas sako. Jau jei tų su delneliais antrokai nepadarys tai  frusty.gif

Tik ačiū tai ne man, o Gitei... smile.gif
Papildyta:
QUOTE(kad ji kur galas @ 2014 10 21, 08:30)
Gal kas turite ir galėtumėte pasidalinti Rakto testais 4kl. , knygynuose neradau pirkti  g.gif

http://www.manoknyga...ml#.VEXuUPl_tqU

Turiu, tik dar nenuskanuotą. Per atostogas gal pavyks tą padaryti.

Atsakyti
QUOTE(arden @ 2014 10 21, 20:30)
nežinau, pradžiuginsiu ar nuliūdinsiu. buavau rajono metodiniam pasitarime ir viena mokytoja jau pensijoj, su stažu, su vardais, visą gyvenimą mokykloj pradirbus gauna 900 lt.

Nei nužiuginai, nei nuliūdinai... Mano kolegė, dirbanti paralelinėje irgi su vardu ir stažu gauna vos virš 900 Lt. doh.gif Man SODRa skaičiuoja dar mažiau - 712 Lt. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Aurute @ 2014 10 22, 15:07)
Nei nužiuginai, nei nuliūdinai... Mano kolegė, dirbanti paralelinėje irgi su vardu ir stažu gauna vos virš 900 Lt.  doh.gif  Man SODRa skaičiuoja dar mažiau - 712 Lt.  verysad.gif

Užtat ir dirba pensininkai, nes bedirbdami pasikelia pensijas. Už kiekvienus išdirbtus metus jie kažkiek pasididina... Mūsų mokykloje viena bedirbdama taip pasikėlė nuo 700 iki 1000 beveik...
Atsakyti