QUOTE(liepsnele2 @ 2014 10 15, 08:46)
Sveiki, Kaip smagu, kad vėl galėsime plepėti. Ačiū peliukui už rudeniškus namus. Man labai liūdna, nes guliu namuose (netikėtai susilaužiau koją, o atrodo tik nikstelėjau,prireikė net operacijos) ir gulėsiu dar ilgai. Teks ir projekto atsisakyti standartizuotų testų vertintojų. Geros dienos visoms!
linkiu kuo greičau pasveikt
QUOTE(Aurute @ 2014 10 15, 17:09)
Grįžus namo pasijungiau į SODRą pasižiūrėt, kiek man dar tokių laidų reiks išleist...
Kada tas pensijos horizontas priartės....
nežinau, pradžiuginsiu ar nuliūdinsiu. buavau rajono metodiniam pasitarime ir viena mokytoja jau pensijoj, su stažu, su vardais, visą gyvenimą mokykloj pradirbus gauna 900 lt.
serga paralelės mokytoja, tai prijungė man kitą klasę. smagu.
įsivertinmui naudoju vaikų mėgiamą classdojo. turim vieną variantą visoms nuodėmėms skaičiuot, o kitą sukūriau tik įsivertimui. ištryniau visas ikonas ir sudariau savo: man sekas, buvo įdomu, prie neigiamų nesupratau, reikia pasimokyti ir t.t. pamokos pabaigoj ateina prie lentos, paspaudžia savo vardą, įsivertina, pakomentuoja. kol kas šitas būdas "ant bangos", nes pats vaikai priverčia kiekvieną pamoką reflektuot, neišsisuku
ačiū, age-melage už pamoką apie medžius. radau pašte. palengvino mano kūrybines kančias
pasinaudojau Domassss rudeninių lapų idėja. labai gražūs darbai išėjo. ačiū