Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šaunios pradinukės, 53 tema

Ačiū, bet nežinau ar pavyks vaikams padaryti g.gif
Žinau, kad buvo dviejų dalių šlepetė ir ta viršutinė dalis turėjo "dantukus" skirtus suklijavimui rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzanele @ 2014 10 19, 13:09)
Ačiū, bet nežinau ar pavyks vaikams padaryti g.gif
Žinau, kad buvo dviejų dalių šlepetė ir ta viršutinė dalis turėjo "dantukus" skirtus suklijavimui rolleyes.gif

Tokia šlepetė yra "Pupos" 1 klasės dalijamosios medžiagos 48-49 pusl.. Nežiūrėjau, gal ir mūsų pašte būtų...
Atsakyti
QUOTE(naminukė @ 2014 10 19, 14:19)
Tokia šlepetė yra "Pupos" 1 klasės dalijamosios medžiagos 48-49 pusl..  Nežiūrėjau, gal ir mūsų pašte būtų...

Ačiū. Tai tada ryt darbe rasiu pas koleges smile.gif
Atsakyti
Gal kas turit ,,Pupos" dalijamoji medžiaga 4 klasei 1 ir 2 dalis ?

Atsakyti
Sveikos, gal į paštą kas atsiųstų Pupos klausymo plokštelės 7 takelio įrašą. Neturiu jo namuose.
QUOTE(domassss @ 2014 10 19, 20:57)
Gal kas turit ,,Pupos" dalijamoji medžiaga 4 klasei 1 ir 2 dalis ?

1 dalį turiu.
Atsakyti
Merginos, prašau pagalbos dėl šokio pamokos... Kokius šokių ratelius mokote 1kl? Iš kur gaunate muziką? Ar per muzikos pamoką, atliekant mankštą, naudojate kokią ritminę muziką ar tiesiog pati skaičiuojate garsiai ir tiek? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Bebras2014 @ 2014 10 20, 17:54)
Merginos, prašau pagalbos dėl šokio pamokos... Kokius šokių ratelius mokote 1kl? Iš kur gaunate muziką? Ar per muzikos pamoką, atliekant mankštą, naudojate kokią ritminę muziką ar tiesiog pati skaičiuojate garsiai ir tiek?  g.gif

Aš tai jungiu kokią linksmą muziką ir darom žingsnelių trenažą, aš aišku skaičiuoju. Darau viską su vaikais kartu, rodau, tai jiems aiškiau ir smagiau smile.gif Pamoka būna aktų salėje, tai įstrižai salės einam ir rodom žingsnelius visokius mirksiukas.gif . O šiaip tai daugiausiai šokam liaudies ratelius, žaidimus ir pan.
Atsakyti
QUOTE(Bebras2014 @ 2014 10 18, 19:27)
Įsivertinimo grybukai jau pašte  4u.gif

4u.gif Ačiū už grybukų nuotrauką ir gerą mintį įsivertinimui.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo R.@usra: 20 spalio 2014 - 18:56
QUOTE(smilga1972 @ 2014 10 20, 18:34)
Aš tai jungiu kokią linksmą muziką ir darom žingsnelių trenažą, aš aišku skaičiuoju. Darau viską su vaikais kartu, rodau, tai jiems aiškiau ir smagiau smile.gif Pamoka būna aktų salėje, tai įstrižai salės einam ir rodom žingsnelius visokius  mirksiukas.gif . O šiaip tai daugiausiai šokam liaudies ratelius, žaidimus ir pan.

Aš pati nuo pat mažens šokau sportinius šokius, tai su mankšta nėra problemų, tik va nė nenutuokiu kokius ratelius mokyti, iš kur muziką gauti, ar "Jurgelis meistrelis" ar "Šiaudų batai" nėra per lengvi rateliai? g.gif
Papildyta:
QUOTE(R.@usra @ 2014 10 20, 18:55)
4u.gif Ačiū už grybukų nuotrauką ir gerą mintį įsivertinimui.

Prašom. Džiaugiuosi,kad buvo naudinga bigsmile.gif Pati tai labai ilgai galvojau ką čia įdomaus sugalvot, nes tos spalvotos gėlytės jau baisiai atsibodo schmoll.gif
Atsakyti
[quote=Bebras2014,2014 10 20, 20:16]
Aš pati nuo pat mažens šokau sportinius šokius, tai su mankšta nėra problemų, tik va nė nenutuokiu kokius ratelius mokyti, iš kur muziką gauti, ar "Jurgelis meistrelis" ar "Šiaudų batai" nėra per lengvi rateliai? g.gif

Aš turiu knygutę Lietuvių liaudies rateliai, žaidimai, šokiai: http://www.manoknyga...ml#.VEVM2Gd_vH8
Prie tos knygutės buvo CD, tai liaudies ratelius dažniausiai pagal ją ir šokame. Gaila ji su CD mokykloje, tad dabar negaliu jos nuskanuoti ir atsiųsti.
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
QUOTE(Bebras2014 @ 2014 10 20, 17:54)
Merginos, prašau pagalbos dėl šokio pamokos... Kokius šokių ratelius mokote 1kl? Iš kur gaunate muziką? Ar per muzikos pamoką, atliekant mankštą, naudojate kokią ritminę muziką ar tiesiog pati skaičiuojate garsiai ir tiek?  g.gif

Aš pati moku grot, tad man problemų nekyla. Įrašų vienokių , kitokių turiu, bet nenaudoju, nes jie per greiti.
Pamokose darom viską- mankštą, skaičiuoju pati, rodau viską, demosntruoju su kitu vaiku. Aiškinu dalimis ir šokam dalimis. Šokius mokau iš seniai pirktos knygutės, kurioje sudėti liaudies šokiai ir rateliai pagal klases. Disko prie jos nebuvo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuzanele: 20 spalio 2014 - 20:07
Geros idėjos piešimui helovyno tema pašte.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo domassss: 20 spalio 2014 - 21:06