QUOTE(Bebras2014 @ 2014 12 03, 15:30)
Mano trys pirmokėlės niekaip nepersilaužia, negeba nei skaityti, nei diktantų rašyti, nei tekstą nurašyti - lietuvių kalba joms kaip kosmosas... tačiau, atėję tėvai man pasakoja, kad dukra namie puikiai skaito, išvardina visas raideles... nesuprantu, kaip namuose vaikas skaito puikiai, o klasėje net raidžių neišvardina???? Pasilikau vieną mergaitę po pamokų, norėdama pamokinti, o ką jūs galvojat, kol parėjau iš tualeto, ji pabėgo...
Šakės, nu tokio bajerio dar nesu girdėjusi. Aš irgi turiu tris vaikus: viena pažįsta tik spausdintines raides, - rašytinių nei vienos. Kita tiek rašytines tiek spausdintines tik A ir O. Kitas nesupranta visada ką daryti ir kai paklausia, net nežinau kaip atsakyti... Tai iš jų trijų tik vienos mergaitės mama sutinka, kad kažkas ne taip. Kitos - žiauru... pasakas seka, kaip vaikas viskas moka, tik neva aš su juo nemoku dirbti. Gal Jūs esate girdėję kada galima kreiptis į PPT? Mano kolegė sako, kad pirmoje klasėje šiukštu net negalima ten skambinti. Ar tikrai?
QUOTE(Bites Rites @ 2014 12 03, 16:56)
Mano irgi yra keletas pirmokų, kurie dar neskaito. Vienam teks siūlyti palengvintą programą, matau, kad nieko kitaip nebus, negeba vaikas, dar ir patingi.
Žinokit, lietuviškai elgiuosi, bet net gera pasidarė, kad nesu viena