Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šaunios pradinukės, 53 tema

QUOTE(b.s @ 2014 11 25, 21:26)
Pasižiūrėk mokytojų knygoje ats. yra.4, 6, 8 - po 2 taškus: už teisingą mintį ir užrašymą be klaidų. Galiu atsiųsti įraša-radau savo atmintuke.
Išsiunčiau į paštą.

ačiū, b.s. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Vaivorytė @ 2014 11 25, 23:12)
thumbup.gif , būtinai pasinaudosiu, tik norėčiau to lengvo maišelio schemutės arba nuorodėlės 4u.gif

Pati lanksčiau iš knygos, neturiu galimybės nuskenuoti, radau panašų, va

http://manodienumoza...3-pamokele.html

tik mes darėm iki 6 žingsnelio pagal čia, gavosi visai gerai smile.gif
dvi skyles su skylmušiu išmušėm ir suvėrėm ant virvutės
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gintule: 26 lapkričio 2014 - 18:37
QUOTE(22peliukas22 @ 2014 11 24, 22:54)
Aš ir linkstu prie šio scenarijaus, tik man ten personažų mažoka, bet va savų pridėti vis įkvėpimo pritrūksta. Pas mane klasėje 25 mokiniai. O kaip tau, ar daug tobulinti reikės.
Prieš kelis metus esu vaidinus kalėdų žvaigždę iš šios knygelės, tai labai jau pasiteisino, tėvai ir vaikai buvo labai patenkinti.

Klasėje 19 vaikų. Vaidins visi, tik ne visi turės žodžius. Aš padariau du baltuosius burtininkus, du juoduosius burtininkus, daugiau berniukų ir mergaičių.
Atsakyti
QUOTE(1aviada @ 2014 11 24, 20:52)
Su saviškiais pasirinkau "Širdžių šiluma" iš L.Kašauskienės ir kt. "Trys kalėdiniai scenarijai vaikams". Truputėlį adaptuoju, tik muzikos mokytoja susirgo, tai su dainelių mokumu sudėtinga.

QUOTE(22peliukas22 @ 2014 11 24, 21:54)
Aš ir linkstu prie šio scenarijaus, tik man ten personažų mažoka, bet va savų pridėti vis įkvėpimo pritrūksta. Pas mane klasėje 25 mokiniai. O kaip tau, ar daug tobulinti reikės.
Prieš kelis metus esu vaidinus kalėdų žvaigždę iš šios knygelės, tai labai jau pasiteisino, tėvai ir vaikai buvo labai patenkinti.

gal yra pašte nuskanuota ši knygelė?

aš po susirinkimo. nusprendėm, kad darom šventę, tai dabar iki pirmadienio reikia sukurpt scenarijų ir kibt į darbus
Atsakyti
QUOTE(gintule @ 2014 11 26, 21:34)
Pati lanksčiau iš knygos, neturiu galimybės nuskenuoti, radau panašų, va

http://manodienumoza...3-pamokele.html

tik mes darėm iki 6 žingsnelio pagal čia, gavosi visai gerai smile.gif
dvi skyles su skylmušiu išmušėm ir suvėrėm ant virvutės

ačiū 4u.gif
Atsakyti
Sveikos,
gal turit po ranka skanuotą ketvirtokų "Pupos" 1 dalies 80 - 81 psl. Tinka ir iš mokytojo knygos. Taisau darbus sąsiuviniuose iš "Skaitau, rašau...". Neparsinešiau vadovėlio, o užduočių nebepamenu.

Atsakyti
QUOTE(Gvadalupė @ 2014 11 27, 19:16)
Sveikos,
gal turit po ranka skanuotą ketvirtokų "Pupos" 1 dalies 80 - 81 psl. Tinka ir iš mokytojo knygos. Taisau darbus sąsiuviniuose iš "Skaitau, rašau...". Neparsinešiau vadovėlio, o užduočių nebepamenu.

Ups... Apsirikau... doh.gif
Reikia 90 -91 Psl.
Atsakyti
QUOTE(Gvadalupė @ 2014 11 27, 19:02)
Ups... Apsirikau...  doh.gif
Reikia 90 -91 Psl.

Galiu pasidalinti. Kur įkelti?
Atsakyti
QUOTE(arden @ 2014 11 26, 22:26)
gal yra pašte nuskanuota ši knygelė?

aš po susirinkimo. nusprendėm, kad darom šventę, tai dabar iki pirmadienio reikia sukurpt scenarijų ir kibt į darbus

Nežinau, ar pašte yra. Jeigu reikia, tai rytoj galiu nuskenuoti.
Atsakyti
QUOTE(1aviada @ 2014 11 27, 20:20)
Nežinau, ar pašte yra. Jeigu reikia, tai rytoj galiu nuskenuoti.

būčiau labai dėkinga mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(arden @ 2014 11 27, 21:57)
būčiau labai dėkinga  mirksiukas.gif

Arden, ši knygele yra mūsų paše ir muzika iš cd yra įkelta. Pašniukštinėk, tikrai rasi. Man šie scenarijai labai mieli.

Aš ir du juodus, du baltus burtininkus darau ir snaigiu ir vaiku daugiau, bet vis vien trūksta :)Kankinuosi, o vaikai jau varo mane iš proto, kada gi bus scenarijus, jau nori pradėt repetuot lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo 22peliukas22: 27 lapkričio 2014 - 21:24
radau mirksiukas.gif va, ką reiškia ilgos atostogos smile.gif
Atsakyti