Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šaunios pradinukės, 53 tema

QUOTE(Bebras2014 @ 2014 11 25, 17:11)
Merginos, jeigu nesunku atsiųskite idėjų ir į mano paštą ( sabaitienes@gmail.com)... labai sudėtinga man šiemet kažką sugalvoti su pirmokėliais... Dar pradėjo sirgt, šiandien klasėje buvo 6 mokinukai... doh.gif Gal kas galite pasidalinti Advento kalendorių idėjomis?  g.gif Internete daug pvz, bet visi tokie sudėtingi  g.gif

Panaudojant degtukų dėžutes galima prtitaikyt bet kokio amžiaus ir sukurt nuostabius advent kalendorius. ( Dėžutes apklijuoti lyg dovanėles - išskyrus stalčiuką, paversti gyvūnėliais , uždėti skaičiukus). Svarbiausia, kad gali įdėti kiekvienai dienai sveikinimą, užduotį...0 na gal aiškiai išsireiškiau.
Atsakyti
laba,
ar nebuvo pašte 4 kl. pupos CD? nerandu... klausymo testui Nr.3 reikėtų...
(taisau testus ir neprisimenu 4, 6 ir 8 atsakymų...) blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo leliuko_mama: 25 lapkričio 2014 - 19:12
QUOTE(Gvadalupė @ 2014 11 25, 18:02)
Einu per ataskaitas, susirandu konkretų vaiką, spaudžiu mygtuką "Gauti", pažymiu lentelėje vaiką, kurio ataskaitos norėčiau, tuomet spaudžiu "Išsaugoti ataskaitas" ir parsisiunčiu į savo kompiuterį. Persiunčiu tėvams kartą per savaitę per el.dienyną. Veiksminga.

Tai ir aš viską tą patį darau, bet va šitokią klaidą meta 502 Bad Gateway The server returned an invalid or incomplete response. doh.gif tiek darbe, tiek namuose. O pas jus lietuviška versija?
Papildyta:
QUOTE(Bebras2014 @ 2014 11 25, 17:11)
Merginos, jeigu nesunku atsiųskite idėjų ir į mano paštą ( sabaitienes@gmail.com)... labai sudėtinga man šiemet kažką sugalvoti su pirmokėliais... Dar pradėjo sirgt, šiandien klasėje buvo 6 mokinukai... doh.gif Gal kas galite pasidalinti Advento kalendorių idėjomis?  g.gif Internete daug pvz, bet visi tokie sudėtingi  g.gif

Ryt pabaigsim gal jei pavyks, pabandysiu nufotografuoti, mes lankstėm iš popieriaus maišelius kiekvienas vaikas savo papuošė, užduotį ar eiles kokias parašė, saldaini įdėjo, 24 vaikai klasėje tai visiems po vieną maišeli išėjo, lankstymas labai paprastas.
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif

Gal kuri turite trumpą anketelę vaikams apie tėvelius (kiek laiko su jais praleidžia, ką veikia kartu, kiek demesio jiems skiria, ir t.t.) ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo simba3: 25 lapkričio 2014 - 21:03
QUOTE(leliuko_mama @ 2014 11 25, 19:07)
laba,
ar nebuvo pašte 4 kl. pupos CD? nerandu... klausymo testui Nr.3 reikėtų...
(taisau testus ir neprisimenu 4, 6 ir 8 atsakymų...)  blush2.gif

Pasižiūrėk mokytojų knygoje ats. yra.4, 6, 8 - po 2 taškus: už teisingą mintį ir užrašymą be klaidų. Galiu atsiųsti įraša-radau savo atmintuke.
Išsiunčiau į paštą.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo b.s: 25 lapkričio 2014 - 21:33
QUOTE(Ronja1 @ 2014 11 25, 19:18)
Sveikos,
matau vyksta rimtas pasiruošimas šventėms.  Mes vaidiname "Kiškių nuotykius Naujųjų metų išvakarėse" , tai eiliuota vieno veiksmo pjesė. Galima pritaikyti ir didelei klasei. Jei domina, galiu nuskenuoti.

Labai mielas spektaklis... Vaidinom su praėjusios laidos pirmokais. Nostalgija. wub.gif
Atsakyti
QUOTE(gintule @ 2014 11 25, 23:02)

Ryt pabaigsim gal jei pavyks, pabandysiu nufotografuoti, mes lankstėm iš popieriaus maišelius kiekvienas vaikas savo papuošė, užduotį ar eiles kokias parašė, saldaini įdėjo, 24 vaikai klasėje tai visiems po vieną maišeli išėjo, lankstymas labai paprastas.

thumbup.gif , būtinai pasinaudosiu, tik norėčiau to lengvo maišelio schemutės arba nuorodėlės 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(Gvadalupė @ 2014 11 25, 22:31)
Labai mielas spektaklis... Vaidinom su praėjusios laidos pirmokais. Nostalgija. wub.gif

Gal galite pasidalinti šiuo spektakliuku?
Atsakyti
QUOTE(ninkute @ 2014 11 25, 23:16)

aš irgi norėčiau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ninkute @ 2014 11 25, 23:16)

Įmesiu į paštą.
Atsakyti
QUOTE(gintule @ 2014 11 25, 20:02)
Tai ir aš viską tą patį darau, bet  va  šitokią klaidą meta 502 Bad Gateway The server returned an invalid or incomplete response.  doh.gif  tiek darbe, tiek namuose. O pas jus lietuviška versija?
Papildyta:

Būčiau labai dėkinga jeigu atsiųstumėte man į paštą smile.gif sabaitienes@gmail.com
Atsakyti
Sveikutės, gal kuri konferencijoj skaitėt pranešimą apie pamokos efektyvinimo būdus ar kažką panašaus. Labai reikia...LAUKSIU smile.gif
Atsakyti