Gražių dalykų prisižiūrėjau pašte, ačiū už idėjas
Mes su pirmokiukais irgi bandysim rengt parodėlę, tik gaminsim ne eglutes, o angeliukus.
QUOTE(Bites Rites @ 2014 11 25, 12:26)
Mes su pirmokiukais irgi bandysim rengt parodėlę, tik gaminsim ne eglutes, o angeliukus.
Turiu ir angeliukų. Pernai pas mus rajone buvo organizuota mokytojų, tėvų, vaikų (darytų) angelų paroda. Taip pat įmesiu į paštą nuotraukų.
Einu žiūrėt
Sveikos mergaitės Kas ClassDojo naudojate,pasidalinkite patirtimi. Noriu informaciją tėvams nusiųsti ir kopijuoti man neleidžia, ten demo versijoje taip gražiai parodyta į pdf dokumentą sukelti galima,bet man meta klaidą kažkokią
QUOTE(gintule @ 2014 11 25, 15:54)
Sveikos mergaitės Kas ClassDojo naudojate,pasidalinkite patirtimi. Noriu informaciją tėvams nusiųsti ir kopijuoti man neleidžia, ten demo versijoje taip gražiai parodyta į pdf dokumentą sukelti galima,bet man meta klaidą kažkokią
aš išprintuoju ir suklijuoju į info sąsiuvinius. einu per ataskaitos, šone yra gauti ir tada suformuoja pdf ataskaitas.
Merginos, jeigu nesunku atsiųskite idėjų ir į mano paštą ( sabaitienes@gmail.com)... labai sudėtinga man šiemet kažką sugalvoti su pirmokėliais... Dar pradėjo sirgt, šiandien klasėje buvo 6 mokinukai... Gal kas galite pasidalinti Advento kalendorių idėjomis? Internete daug pvz, bet visi tokie sudėtingi
QUOTE(gintule @ 2014 11 25, 15:54)
Šiemet nebesinaudoju, nes turim e-dienyną. Bet pernai tai paprastai išprintindavau ir duodavau neštis namo tėvams pasirašyt. Labai informatyvios ataskaitos. Veiksminga buvo.
Sveikutės Dar kartelį ačiū
QUOTE(gintule @ 2014 11 25, 16:54)
Einu per ataskaitas, susirandu konkretų vaiką, spaudžiu mygtuką "Gauti", pažymiu lentelėje vaiką, kurio ataskaitos norėčiau, tuomet spaudžiu "Išsaugoti ataskaitas" ir parsisiunčiu į savo kompiuterį. Persiunčiu tėvams kartą per savaitę per el.dienyną. Veiksminga.
QUOTE(Bites Rites @ 2014 11 25, 11:26)
Eglučių grožis tai jau tikrai. Bet padaryti jas - aukštasis pilotažas. Kas tiek gali jas iškarpyti?
kažkuri darėt ir rodėt per tėvų susirinkimą "meilės koliažą", gal galit primint kaip darėt?
ką dar įdomaus veikiat per susirinkimus?
ką dar įdomaus veikiat per susirinkimus?
Sveikos,
matau vyksta rimtas pasiruošimas šventėms. Mes vaidiname "Kiškių nuotykius Naujųjų metų išvakarėse" , tai eiliuota vieno veiksmo pjesė. Galima pritaikyti ir didelei klasei. Jei domina, galiu nuskenuoti.
matau vyksta rimtas pasiruošimas šventėms. Mes vaidiname "Kiškių nuotykius Naujųjų metų išvakarėse" , tai eiliuota vieno veiksmo pjesė. Galima pritaikyti ir didelei klasei. Jei domina, galiu nuskenuoti.