Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šaunios pradinukės, 53 tema

Gražių dalykų prisižiūrėjau pašte, ačiū už idėjas 4u.gif
Mes su pirmokiukais irgi bandysim rengt parodėlę, tik gaminsim ne eglutes, o angeliukus.
Atsakyti
QUOTE(Bites Rites @ 2014 11 25, 12:26)
Gražių dalykų prisižiūrėjau pašte, ačiū už idėjas  4u.gif
Mes su pirmokiukais irgi bandysim rengt parodėlę, tik gaminsim ne eglutes, o angeliukus.

Turiu ir angeliukų. Pernai pas mus rajone buvo organizuota mokytojų, tėvų, vaikų (darytų) angelų paroda. Taip pat įmesiu į paštą nuotraukų.
Atsakyti
Einu žiūrėt smile.gif
Atsakyti
Sveikos mergaitės 4u.gif Kas ClassDojo naudojate,pasidalinkite patirtimi. Noriu informaciją tėvams nusiųsti ir kopijuoti man neleidžia, ten demo versijoje taip gražiai parodyta į pdf dokumentą sukelti galima,bet man meta klaidą kažkokią g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gintule: 25 lapkričio 2014 - 15:55
QUOTE(gintule @ 2014 11 25, 15:54)
Sveikos mergaitės 4u.gif Kas ClassDojo naudojate,pasidalinkite patirtimi. Noriu informaciją tėvams nusiųsti ir kopijuoti man neleidžia, ten demo versijoje taip gražiai parodyta į pdf dokumentą sukelti galima,bet man meta klaidą kažkokią g.gif

aš išprintuoju ir suklijuoju į info sąsiuvinius. einu per ataskaitos, šone yra gauti ir tada suformuoja pdf ataskaitas.
Atsakyti
Merginos, jeigu nesunku atsiųskite idėjų ir į mano paštą ( sabaitienes@gmail.com)... labai sudėtinga man šiemet kažką sugalvoti su pirmokėliais... Dar pradėjo sirgt, šiandien klasėje buvo 6 mokinukai... doh.gif Gal kas galite pasidalinti Advento kalendorių idėjomis? g.gif Internete daug pvz, bet visi tokie sudėtingi g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bebras2014: 25 lapkričio 2014 - 16:12
QUOTE(gintule @ 2014 11 25, 15:54)

Šiemet nebesinaudoju, nes turim e-dienyną. Bet pernai tai paprastai išprintindavau ir duodavau neštis namo tėvams pasirašyt. Labai informatyvios ataskaitos. Veiksminga buvo.
Atsakyti

Sveikutės 4u.gif Dar kartelį ačiū 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(gintule @ 2014 11 25, 16:54)

Einu per ataskaitas, susirandu konkretų vaiką, spaudžiu mygtuką "Gauti", pažymiu lentelėje vaiką, kurio ataskaitos norėčiau, tuomet spaudžiu "Išsaugoti ataskaitas" ir parsisiunčiu į savo kompiuterį. Persiunčiu tėvams kartą per savaitę per el.dienyną. Veiksminga.
Atsakyti
QUOTE(Bites Rites @ 2014 11 25, 11:26)
Gražių dalykų prisižiūrėjau pašte, ačiū už idėjas  4u.gif

Eglučių grožis tai jau tikrai. Bet padaryti jas - aukštasis pilotažas. Kas tiek gali jas iškarpyti?
Atsakyti
kažkuri darėt ir rodėt per tėvų susirinkimą "meilės koliažą", gal galit primint kaip darėt?
ką dar įdomaus veikiat per susirinkimus?
Atsakyti
Sveikos,
matau vyksta rimtas pasiruošimas šventėms. Mes vaidiname "Kiškių nuotykius Naujųjų metų išvakarėse" , tai eiliuota vieno veiksmo pjesė. Galima pritaikyti ir didelei klasei. Jei domina, galiu nuskenuoti.
Atsakyti