Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šaunios pradinukės, 53 tema

[quote=linastri,2014 11 23, 16:49]
Nieko keista, balso stygų uždegimai eina be skausmo. Geriausias vaistas-tyla. 4u.gif Dar padeda inhaliacijos. Tai mano jau chroniška liga

Ir aš turiu priklausomybę nuo balso stygų uždegimų. Kai jie buvo itin dažni Santariškių medikė patarė daryt pertrauką ped. darbo, nes ktaip bus visai liūdna.
Tiesa, kad geriausiai gydo tyla, nes kalbėjimas šnabždant dar labiau kenkia.
Ir dar vienas receptas: susimaišote indelyje isspaustos citrinos sultis, apie arb. šaukštelio konjako, šlakelis aliejaus
.
Šį tirpaliuką kas valandą po gerą šaukštą imat ir stengiatės ciulpti, kad ilgiau pabūtų burnoje, po po nuryjat. thumbup.gif
Puiki pagalbos priemonė.
Atsakyti
QUOTE(arden @ 2014 11 23, 16:52)
dabar nauja praktika, jungia su paralelėm klasėm, mokytoja dirba už ačiū. praeitą kartą kolegė patriukšmavo, tai gavo išeiginę. aš tylėjau, tai ir likau trečias brolis jonas smile.gif
Papildyta:

kas keisčiau, kad nei skauda, nei temperatūros, tik balsas dingęs, tiksliau švilpiu, gergždžiu. vaikai nuosavi juokiasi smile.gif

o man labai skauda gerklę, sloga šiandien jau ir kosėt pradėjau, net raumenys nuo kosėjimo skauda. Vaduot duoda, tik moka 50 proc. Taupo...
Atsakyti
QUOTE(Bites Rites @ 2014 11 23, 19:07)
o man labai skauda gerklę, sloga šiandien jau ir kosėt pradėjau, net raumenys nuo kosėjimo skauda. Vaduot duoda, tik moka 50 proc. Taupo...

čia jau rimta, būtinai pas gydytoją reikia nueit mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Bebras2014 @ 2014 11 23, 15:42)
Aktualią temą palietėt, kaip pas jus su tais bilioteniais? Yra kas pavaduoja jeigu jūsų nebūna ar tik kolegės prižiūri klasę? g.gif

Pas mus vaduoja visos, kas tik gali: psicologė, socialinė pedagogė, kitos mokytojos, kurios tiri langus. Mūsų tvarkaraštis su langais būna, nes vaikai eina į solfedžio, choro, ritmikos pamokas. Moka kaip už pavadavimus.
Tik vaikai labai jau "pasileidžia", nes niekas nuolat nebūna su jais. Socialinė stengias pabūt, kiek įstengia... Geriau nesirgt, bet... nepakeičiamų pilnos kapinės.
Atsakyti
pradinukes ligos užpuolė... ir aš nuo penktadienio sirguliuoju... gerklė, sloga... blink.gif
Atsakyti
TAI JŪSŲ DAR TURTINGOS MOKYKLOS, JEI NORS KIEK UŽ VADAVIMUS MOKA. PAS MUS JOKIŲ UŽMOKESČIŲ. ARBA NESIRK, ARBA TEGUL TAVE GRAUŽIA KIRMINAS, KAD KAŽKAS UŽ DYKA VARGSTA TAVO DARBĄ. TIEK PRADINUKAMS, TIEK DALYKININKAMS.
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif
Turiu prašymą. Jei nesunku... Įmesiu į mūsų paštą smile.gif
Vėliau ištrinsiu smile.gif
Atsakyti
Na ką - nuo rytojau oficialiai sergu. Tylėjimas, antibiotikai, poilsis. Iki penktadienio namie sėdėsiu verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzanele @ 2014 11 24, 17:16)
Sveikutės 4u.gif

jau smile.gif

QUOTE(Bites Rites @ 2014 11 24, 17:28)
Na ką - nuo rytojau oficialiai sergu. Tylėjimas, antibiotikai, poilsis. Iki penktadienio namie sėdėsiu  verysad.gif

daug daug sveikatos, arbatos, medaus ir citrinos 4u.gif

aš šiaip ne taip atidirbau
Atsakyti
QUOTE(arden @ 2014 11 23, 16:52)
dabar nauja praktika, jungia su paralelėm klasėm, mokytoja dirba už ačiū. praeitą kartą kolegė patriukšmavo, tai gavo išeiginę. aš tylėjau, tai ir likau trečias brolis jonas smile.gif
Papildyta:

kas keisčiau, kad nei skauda, nei temperatūros, tik balsas dingęs, tiksliau švilpiu, gergždžiu. vaikai nuosavi juokiasi smile.gif

HOMEVOX tabletes daro stebuklus smile.gif
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif

Visai nesunku. Labai gražu. Linkėjimai mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos,
QUOTE(Bebras2014 @ 2014 11 23, 15:42)
Aktualią temą palietėt, kaip pas jus su tais bilioteniais? Yra kas pavaduoja jeigu jūsų nebūna ar tik kolegės prižiūri klasę? g.gif

Pas mus niekas nevaduoja, nebent tą pačią dieną susirgai ir reikia išvykti, tai tas kelias pamokas pažiūrės. O kitą dieną imk atostogas iš papildomų vaikams, sirk, o vaikai atostogaus. Atidirbam, kai kiti atostogauja.

QUOTE(Bites Rites @ 2014 11 24, 17:28)
Na ką - nuo rytojau oficialiai sergu. Tylėjimas, antibiotikai, poilsis. Iki penktadienio namie sėdėsiu  verysad.gif

Sveikatytės ligoniams. Man nedarbingumas buvo tęsiamas 2 savaites tokiai diagnozei. Tylėti tylėti ir dar kartą tylėti - buvo pasakyta.
Papildyta:
Sveikutės 4u.gif

Paganiau akis - labai liuks. Prašymas įvykdytas.
Atsakyti