Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šaunios pradinukės, 53 tema

QUOTE(ninkute @ 2014 11 23, 12:49)
Turiu daineles „Nykštukų pasaka“ ir Nykštukai pylipukai“. Ar reikia?

Atsiųskite į paštą jeigu galite - sabaitienes@gmail.com
Atsakyti
QUOTE(ninkute @ 2014 11 23, 12:49)
Turiu daineles „Nykštukų pasaka“ ir Nykštukai pylipukai“. Ar reikia?

Sveikutės mirksiukas.gif
Jei nesunku ,ninkute, atsiųsk ir į muzikos paštą. AČIŪ 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Vilsonyte @ 2014 11 23, 14:21)
Sveikutės  mirksiukas.gif
Jei nesunku ,ninkute, atsiųsk ir į muzikos paštą. AČIŪ 4u.gif

Muzikiniame pašte „Nykštukų pasaka“ yra, todėl nusiųsiu tik „Nykštukai pylipukai“
Atsakyti
aš vakar atsikėliau be balso, jei iki ryt neatsistatys, tai nežinau kaip darbuotis reikės doh.gif
Atsakyti
QUOTE(arden @ 2014 11 23, 15:43)
aš vakar atsikėliau be balso, jei iki ryt neatsistatys, tai nežinau kaip darbuotis reikės  doh.gif

Likimo sese group.gif Man jau trečia diena balso nėr, ryt tikriausiai keliausiu pas gydytoją. Turbūt biuletenį teks imt verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Bites Rites @ 2014 11 23, 15:06)
Likimo sese  group.gif  Man jau trečia diena balso nėr, ryt tikriausiai keliausiu pas gydytoją. Turbūt biuletenį teks imt  verysad.gif

Aktualią temą palietėt, kaip pas jus su tais bilioteniais? Yra kas pavaduoja jeigu jūsų nebūna ar tik kolegės prižiūri klasę? g.gif
Atsakyti
Vaduoja.
O prie muzikinio pašto prisijungti toks pats slaptažodis?
Atsakyti
QUOTE(Bebras2014 @ 2014 11 23, 15:42)
Aktualią temą palietėt, kaip pas jus su tais bilioteniais? Yra kas pavaduoja jeigu jūsų nebūna ar tik kolegės prižiūri klasę? g.gif

dabar nauja praktika, jungia su paralelėm klasėm, mokytoja dirba už ačiū. praeitą kartą kolegė patriukšmavo, tai gavo išeiginę. aš tylėjau, tai ir likau trečias brolis jonas smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Bites Rites @ 2014 11 23, 15:06)
Likimo sese  group.gif  Man jau trečia diena balso nėr, ryt tikriausiai keliausiu pas gydytoją. Turbūt biuletenį teks imt  verysad.gif

kas keisčiau, kad nei skauda, nei temperatūros, tik balsas dingęs, tiksliau švilpiu, gergždžiu. vaikai nuosavi juokiasi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(arden @ 2014 11 23, 15:52)
dabar nauja praktika, jungia su paralelėm klasėm, mokytoja dirba už ačiū. praeitą kartą kolegė patriukšmavo, tai gavo išeiginę. aš tylėjau, tai ir likau trečias brolis jonas smile.gif
Papildyta:

kas keisčiau, kad nei skauda, nei temperatūros, tik balsas dingęs, tiksliau švilpiu, gergždžiu. vaikai nuosavi juokiasi smile.gif

Pas mus tai logopedė dažniausiai vaduoja, pirma savaitė už ačiū, o kitas jau kažkiek apmoka g.gif
Atsakyti
Ga kas nors turite kalėdinę pasaką. Man reikia gražios pradžios, kad būtų susiję su žiema, Kalėdomis, o toliau eiga nesvarbu.
Atsakyti
QUOTE(arden @ 2014 11 23, 17:52)

Nieko keista, balso stygų uždegimai eina be skausmo. Geriausias vaistas-tyla. 4u.gif Dar padeda inhaliacijos. Tai mano jau chroniška liga doh.gif
Atsakyti
QUOTE(arden @ 2014 11 23, 15:43)
aš vakar atsikėliau be balso, jei iki ryt neatsistatys, tai nežinau kaip darbuotis reikės  doh.gif

Ieškokite turguje juodojo ridiko.
Praskiestos juodųjų ridikų sultys, geriamos 30-40 min. prieš valgį (skatina tulžies išsiskyrimą). Sumaišytos su medumi jos vartojamos nuo tulžies pūslės akmenligės, persišaldžius, užkimus, kosint.

http://www.ve.lt/nau...veika-ir-skanu/

Linkiu greičiau pasveikti.
Papildyta:
QUOTE(Bebras2014 @ 2014 11 23, 16:42)

Jei trumpai sergame tai tik užima kas nors vaikus. Na, o jei jau ilgai tai tada įdarbina kitą mokytoją. Rajone daug pradinukių be darbo. Bet gaila tų mokytojų, nes joms moka tik už pravestas pamokas: nei už sąsiuvinių taisymą, nei mokinių atostogų metu nemoka... Kiek žinau mane vaduojanti gauna tik 1200 Lt, o iš jų 200 litų pravažinėja. Kažin kaip kitose mokyklose moka. Ar irgi tiek mažai vaduojančiam moka?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo liepsnele2: 23 lapkričio 2014 - 18:22