Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šaunios pradinukės, 53 tema

QUOTE(lutute1 @ 2014 11 19, 21:21)

Ačiū, ačiū! Labai naudingos nuorodos. Viskas dar aiškiau pasidarė. 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(tigruole @ 2014 11 19, 22:08)
SNoriu paklausti, gal kas nors turite scenarijų ,,Varna prie eglutės". Kažkada vaidinom su vaikais, bet dabar niekur nerandu blush2.gif

"Varna prie eglutės" jau pašte.
Atsakyti
na ką, laikas keliaut į webinarą, kas pakeliui? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Bites Rites @ 2014 11 20, 16:51)
na ką, laikas keliaut į webinarą, kas pakeliui?  biggrin.gif

Trakšelio paskaitą? Aš jau ten... smile.gif
Atsakyti
Merginos, mes jau ruošiamės Kalėdoms thumbup.gif Šiandien su pirmokėliais darėme labai gražias atvirutes, taip kruopščiai dirbome, kad net nepajutom, kaip praėjo dvi pamokos thumbup.gif Tai va, per Kalėdinį renginį būsime svečiai iš Laplandijos... gal kas turite kokią dainelę apie tą šalį? Gal kažką panašaus esate dariusios ir pasidalintumėte patirtimi? g.gif
Atsakyti
Sveikos,
QUOTE(Bites Rites @ 2014 11 20, 15:51)
na ką, laikas keliaut į webinarą, kas pakeliui?  biggrin.gif

QUOTE(liepsnele2 @ 2014 11 20, 15:55)
Trakšelio paskaitą? Aš jau ten...  smile.gif

esu ir aš ax.gif
Atsakyti
QUOTE(b.s @ 2014 11 20, 16:14)
Sveikos,
esu ir aš  ax.gif

iii pražioplinau... doh.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
QUOTE(lutute1 @ 2014 11 18, 21:51)
Labas smile.gif
Su OR codais norint susidraugauti prireiks kantrybės. Kodų skaitytuvas reikalauja interneto tuomet, kai yra atitinkama užduotis (pvz.: nuoroda, paveikslėliai patalpinti Google Drive ar pan.). Jeigu užkoduotas paprastas tekstas (matematinė užduotis, pamokos tema ar pan.)- jokio interneto nereikės. Turėtų nuskaityti be problemų smile.gif

Būtent lietuvių kalbos užduočiai ir reikalavo interneto. Įdomiai...

QUOTE(arden @ 2014 11 19, 22:22)
lutute, ačiū. labai įdomu  mirksiukas.gif

mes šiandien bandėm matematikos užduotį, bet dirbo tik dvi grupės, nes telefonai 2 "ant klasės". vienos mergaitės ir mano smile.gif bet pamokos paįvairinimui galima panaudoti smile.gif

Aš ir išbandžiau, vaikams patiko smile.gif

QUOTE(Bebras2014 @ 2014 11 20, 16:10)
Merginos, mes jau ruošiamės Kalėdoms  thumbup.gif Šiandien su pirmokėliais darėme labai gražias atvirutes, taip kruopščiai dirbome, kad net nepajutom, kaip praėjo dvi pamokos  thumbup.gif Tai va, per Kalėdinį renginį būsime svečiai iš Laplandijos... gal kas turite kokią dainelę apie tą šalį? Gal kažką panašaus esate dariusios ir pasidalintumėte patirtimi?  g.gif

Yra Disproporcijos daina "Laplandijos šaly". Bet tik kasetėj... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(naminukė @ 2014 11 20, 14:34)
"Varna prie eglutės" jau pašte.

Ačiū, ačiū, ačiū už varną bigsmile.gif Aš išgelbėta bigsmile.gif

Atsakyti
Sveikutės,
Ieškau labai smagios linksmos dainelės apie Kalėdas. Gal kas turite.
Atsakyti
QUOTE(ninkute @ 2014 11 20, 20:46)
Sveikutės,
Ieškau labai smagios linksmos dainelės apie Kalėdas. Gal kas turite.

Gal čia rasi dainelių: http://www.supermama...hp/t376012.html
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Vėl apie SMART lentą noriu klaust. Kaip padaryti, kad lentelėje leistų įkelt į tą patį langelį kelis objektus? Kiek jų įkeliu, matosi tik vienas. Jei konkrečiau, tai bandžiau ketvirtokams piktogramą nubraižyt su tais sutartiniais ženklais ir nelabai kas gavos... Gal apie SMART lentelės galimybes kur nors paskaityt būtų galima?
Atsakyti