Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šaunios pradinukės, 53 tema

QUOTE(Varna80 @ 2014 11 17, 18:22)
Ruošiuosi savo pirmokiukams gaminti Advento kalendorių. Gal galėtumėte patarti, kokių užduotėlių, palinkėjimų ar pan. ką galėtume kasdien rasti kalendoriuje g.gif  smile.gif

Paiškok mįslių apie žiemą, darykit atvirutes, kurkit bendrą sveikinimą, sukurk kryžiažodį apie žiemą ir Kalėdas, padarykite palinkėjimų dieną klasėje ...
Atsakyti
QUOTE(naminukė @ 2014 11 17, 19:31)
Dar norėjau pasiteiraut dirbančių su SMART lenta. Kaip padaryti, kad vienoj vietoj būtų daug objektų, bet matytųsi tik vienas? Lektorius per paskaitėlę rodė, kaip į krepšelį deda obuolius ir tie obuoliai vis nesibaigia. Niekaip neprisimenu, kaip tai padaroma.  doh.gif

ĮKELTĄ OBJEKTĄ SUŽADINI PELĖS DEŠINE PUSE IR PASPAUDI NERIBOTAS DAUGIKLIS
Atsakyti
QUOTE(naminukė @ 2014 11 17, 18:31)
Sveikos  4u.gif

Ryt vedu atvirą matematikos pamoką ketvirtokams "Po Lietuvą" (statistika). Gal kas patartumėt, kokių įdomesnių užduočių galėtumėm padaryt?

Dar norėjau pasiteiraut dirbančių su SMART lenta. Kaip padaryti, kad vienoj vietoj būtų daug objektų, bet matytųsi tik vienas? Lektorius per paskaitėlę rodė, kaip į krepšelį deda obuolius ir tie obuoliai vis nesibaigia. Niekaip neprisimenu, kaip tai padaroma.  doh.gif

Dar norėjau klaust, ar yra Smart'e šablonų diagramų sudarymui. Gal kas kokiu pavyzdėliu galėtų pasidalint?
Suprantu, kad ne paskutinę dieną reiktų pradėt nauja programa mokytis dirbt, bet kad teks vest atvirą pamoką, tai  tik vakar sužinojau.. verysad.gif

http://mokyklele.sta...?navigate=intro šitas labai neblogas puslapiukas.

šablonų yra, tik man asmeniškai ten dar nearti dirvonai, paprasčiau gal būtų pačiai pasibraižyt, žiūrint ką suplanavus daryt
Atsakyti
QUOTE(b.s @ 2014 11 17, 20:07)
Paiškok mįslių apie žiemą, darykit atvirutes, kurkit bendrą sveikinimą, sukurk kryžiažodį apie žiemą ir Kalėdas, padarykite palinkėjimų dieną klasėje ...

Aciu 4u.gif
Atsakyti
Sveikutės
Gal galite pagelbėti su 4 kl standartizuotais lietuvių k. testais ir persiųsti, nes mūsų knygyne nėra ir neaišku ar turės. Būčiau labai dėkinga.
Atsakyti
QUOTE(agė-melagė @ 2014 11 17, 20:11)
ĮKELTĄ OBJEKTĄ SUŽADINI PELĖS DEŠINE PUSE IR PASPAUDI NERIBOTAS DAUGIKLIS

Labai dėkui 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(arden @ 2014 11 17, 20:34)
http://mokyklele.sta...?navigate=intro šitas labai neblogas puslapiukas.

šablonų yra, tik man asmeniškai ten dar nearti dirvonai, paprasčiau gal būtų pačiai pasibraižyt, žiūrint ką suplanavus daryt

Ąčiū už patarimus. Tikriausiai bandysiu braižyt..
Atsakyti
QUOTE(ninkute @ 2014 11 17, 20:52)
Sveikutės
Gal galite pagelbėti su 4 kl standartizuotais lietuvių k. testais ir persiųsti, nes mūsų knygyne nėra ir neaišku ar turės. Būčiau labai dėkinga.

Galiu nuskenuoti, kokio testo norėtum?
Atsakyti
QUOTE(b.s @ 2014 11 17, 22:41)
Galiu nuskenuoti, kokio testo norėtum?

Šiaip norėčiau visų.
Atsakyti
QUOTE(ninkute @ 2014 11 17, 20:52)
Sveikutės

turiu dalį knygos nuskenavus, jei dar niekas neatsiuntė galiu įmesti smile.gif
Atsakyti
Gal kas galite pagelbėti susidarant šokio pamokos vertinimo kriterijus? Kitoms pamokoms kriterijus susikūrėme visos pradinukės. O šokį mokau aš viena, todėl neturiu su kuo pasikonsultuoti. Bet kokia idėja man labai vertinga.
Atsakyti
4u.gif
Labutis, gal galėtumėt man pagebėti su dainelės žodžiais. Yra toks mokyklinis diskelis KARAOKE 1. Tame diskelyje trečia daina vadinasi "SAULELĖ", man labai reikia šios dainelės teksto, gal kas nors turit?
Priedainis prasideda: "Aš tavo širdį savo širdyje girdžiu per dieną..."
Atsakyti
QUOTE(giedruole @ 2014 11 18, 12:08)
4u.gif
Labutis, gal galėtumėt man pagebėti su dainelės žodžiais. Yra toks mokyklinis diskelis KARAOKE 1. Tame diskelyje trečia daina vadinasi "SAULELĖ", man labai reikia šios dainelės teksto, gal kas nors turit?
Priedainis prasideda: "Aš tavo širdį savo širdyje girdžiu per dieną..."

Turiu, tuo nuskanuosiu ir įmesiu į paštą.
Atsakyti