Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šaunios pradinukės, 53 tema

Merginos ketvirtokės, man iškilo toks klausimas dėl pasirengimo standartiniams rašymo.Taigi, matematikos yra 10 testų. Kaip suprantu standartizuotus rašysim balandžio mėnesį, ane?? smile.gif Tai kaip jūs išsidėstysit šituos pasirengimo testus? Šiandien aš jau Nr.2 išsitaisiau. Tiesą sakant, tai jame buvo daugyba iš dviženklio, kurios dar nesimokėm. Jei lauksiu pavasario, tai tada teks kas savaitę po testą rašyt?
Suku galvą blush2.gif Jei kas supratot, ką čia sušnekėjau, pasidalinkit 4u.gif
p.s. antro testo taisyme-dvi klaidos.
Atsakyti
Mergaites, kaunietes, kur pasiūlytumėt prieš Kalėdas nuvykti Kaune? Norėjom į Aviacijos muziejų, ten , sako, labai gera edukacinė programa su Seniu Šalčiu, bet mūsų didelė grupė (apie 40) tai nepriima verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Vaivorytė @ 2014 11 17, 15:44)
Merginos ketvirtokės, man iškilo toks klausimas dėl pasirengimo standartiniams rašymo.Taigi, matematikos yra 10 testų. Kaip suprantu standartizuotus rašysim balandžio mėnesį, ane?? smile.gif  Tai kaip jūs išsidėstysit šituos pasirengimo testus? Šiandien aš jau Nr.2 išsitaisiau. Tiesą sakant, tai jame buvo daugyba iš dviženklio, kurios dar nesimokėm.  Jei lauksiu pavasario, tai tada teks kas savaitę po testą rašyt?

Juk nebūtina juos visu parašyti. Tiesiog atsirinkti, kas sunkiau sekasi mokiniams. Svarbu, kad būtų sprendę įvairesnių uždavinių. Juk šie testai tik orientaciniai. Tai nereiškia, kad būtent tokie uždaviniai bus.
Atsakyti
QUOTE(Vaivorytė @ 2014 11 17, 14:44)
Merginos ketvirtokės, man iškilo toks klausimas dėl pasirengimo standartiniams rašymo.Taigi, matematikos yra 10 testų. Kaip suprantu standartizuotus rašysim balandžio mėnesį, ane?? smile.gif  Tai kaip jūs išsidėstysit šituos pasirengimo testus? Šiandien aš jau Nr.2 išsitaisiau. Tiesą sakant, tai jame buvo daugyba iš dviženklio, kurios dar nesimokėm.  Jei lauksiu pavasario, tai tada teks kas savaitę po testą rašyt?

Sveikos, neparašysim ir nereiks. Aišku, galima duoti porą testų spręsti namuose. Svarbu, kad pratintųsi prie uždavinių pasirinkimo savo lygiui. Juk ne visi ir išsprendžia juos. Tiesa, kiek laiko duodat spręsti vieną testą? Vieną, dvi pamokas?
Kokiose užduotyse klaidos?
Atsakyti
Man labai patiko šis puslapiukas. Gal ką sudomins

http://krokotak.com/...days/christmas/
Atsakyti
QUOTE(Varna80 @ 2014 11 17, 18:09)
Man labai patiko šis puslapiukas. Gal ką sudomins

http://krokotak.com/...days/christmas/

Ačiū tikrai įdomūs darbeliai. 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Ruošiuosi savo pirmokiukams gaminti Advento kalendorių. Gal galėtumėte patarti, kokių užduotėlių, palinkėjimų ar pan. ką galėtume kasdien rasti kalendoriuje g.gif smile.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Ryt vedu atvirą matematikos pamoką ketvirtokams "Po Lietuvą" (statistika). Gal kas patartumėt, kokių įdomesnių užduočių galėtumėm padaryt?

Dar norėjau pasiteiraut dirbančių su SMART lenta. Kaip padaryti, kad vienoj vietoj būtų daug objektų, bet matytųsi tik vienas? Lektorius per paskaitėlę rodė, kaip į krepšelį deda obuolius ir tie obuoliai vis nesibaigia. Niekaip neprisimenu, kaip tai padaroma. doh.gif

Dar norėjau klaust, ar yra Smart'e šablonų diagramų sudarymui. Gal kas kokiu pavyzdėliu galėtų pasidalint?
Suprantu, kad ne paskutinę dieną reiktų pradėt nauja programa mokytis dirbt, bet kad teks vest atvirą pamoką, tai tik vakar sužinojau.. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Varna80 @ 2014 11 17, 19:22)
Ruošiuosi savo pirmokiukams gaminti Advento kalendorių. Gal galėtumėte patarti, kokių užduotėlių, palinkėjimų ar pan. ką galėtume kasdien rasti kalendoriuje g.gif  smile.gif

Nusiunčiau į paštą užduotėlių, gal kas tiks.
Atsakyti
QUOTE(Varna80 @ 2014 11 17, 19:22)
Ruošiuosi savo pirmokiukams gaminti Advento kalendorių. Gal galėtumėte patarti, kokių užduotėlių, palinkėjimų ar pan. ką galėtume kasdien rasti kalendoriuje g.gif  smile.gif

Aš tai dėdavau klausimus susijusius su kalėdomis. O kas atsakydavo gaudavo po saldainiuką...
Atsakyti
QUOTE(ninkute @ 2014 11 17, 19:33)
Nusiunčiau į paštą užduotėlių, gal kas tiks.

Ačiū, bet aš negaliu įeiti į paštą. verysad.gif
Papildyta:
QUOTE(liepsnele2 @ 2014 11 17, 19:35)
Aš tai dėdavau klausimus susijusius su kalėdomis. O kas atsakydavo gaudavo po saldainiuką...

Labai ačiū už idėją smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Varna80 @ 2014 11 17, 19:54)
Ačiū, bet aš negaliu įeiti į paštą. verysad.gif
Papildyta:

Labai ačiū už idėją smile.gif

Klausimų neberandu, tačiau radau 428 patarimus, kaip padaryti Kalėdas linksmiausias sau ir kitiems iš knygos "Kalėdų džiaugsmas". Ir dar įmesiu žaidimą, kurį galima žaisti su vaikais per šį laikotarpį.
Atsakyti