Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šaunios pradinukės, 53 tema

QUOTE(alaizy @ 2014 11 14, 23:17)
šypsenėle, tai gal gal lietuvos šalelėj dainą turi?

Šitos dainelės neturiu... unsure.gif
Atsakyti
Naršau internetą bet niekur nerandu dainelės „Afrika žirafrika“Gal kas nors turite?
Atsakyti
Įsiterpsiu ir aš į Kalėdų temą. Mes puošiame ir mokyklą ir kabinetus ir Advento kalendorius daro. Šventes darom atskirai klasės. Dailės klasės kiekvienais metais ruošia spektaklius, muzikinės - koncertas+mokytojos kažkoks spektakliukas. Šiais metais mano klasės tėvai nusprendė šeštadienį važiuoti į sodybą susitikti su Kalėdų seneliu.
Atsakyti
Visoms prireikė dainelių... biggrin.gif

Gal kas turit Šypsena ,,Naujieji vėl kartojas" fonogramą ?

ax.gif

Atsakyti
QUOTE(ninkute @ 2014 11 15, 18:06)
Galima daryti ir sportinę šventę, nes tėvus pažįsti ir žinai ko jie labiau nori. Pavyzdžiui pas mane, tai jie nori būti klasėje ir vienais metais nedarėme nieko bendro su visais pradinukais, tai aš klasėje dariau tokį rimtą Adventinį renginį prie žvakių šviesos. Tėveliai liko patenkinti.

Aš šventę darysiu klasėje, kadangi esam tik maži pirmokėliai, tai padainuosim dainelę, deklamuosim eilėraštukus, darysim dovanėles tėveliams ir žaidimų kokių pažaisim g.gif
Atsakyti
QUOTE(domassss @ 2014 11 16, 18:44)
Visoms prireikė dainelių... biggrin.gif

Gal kas turit Šypsena ,,Naujieji vėl kartojas" fonogramą ?

ax.gif

Sveikos, gal kuri esate užmačiusi „Balta daina“ fonogramą mūsų pašte?
Atsakyti
QUOTE(Bebras2014 @ 2014 11 16, 20:42)
darysim dovanėles tėveliams  g.gif

Ši dalis labiausiai domina. Kokias dovanas esi numačiusi paruošti su vaikais?
Atsakyti
4u.gif Sveikos
Sudominot QR kodais mirksiukas.gif lutute, tu didžiausias specas čia. Paprotink mane blush2.gif Kaip sugeneruoti tekstą- suprantu ir jau moku. O va kaip su paveikslėliu? Kaip nuotrauką, paveiksliuką "paslėpt?
Atsakyti
QUOTE(b.s @ 2014 11 16, 21:35)

O kas ją atlieka? Turiu tik „Balta diena“
Atsakyti
O dėl to,, kad vienai norisi, o kitom ne, tai labai dviprasmiška...iš vienos pusės tai gražu, kad mokytoja stengiasi, dirba, o kai kolegės nepritaria-nemalonu ir konfliktas. Manyčiau reikėtų susėsti ir nutarti visom, ką visus metus organizuosite bendrai, o ką individualiai klasėse, tada nebebus pykčių ir tam tikro baltos varnos vaidmens. Pas mus kažkada panašiai buvo, tačiau padėjo būtent tai. Kūrybingas mokytojas visada ras ką veikti savo klasėje, o kiti renginiai, tai turi būti bendras susitarimas...
[/quote]
gal ir natūralu, kad visos esam skirtingos.Visais atvejais turėtų laimėti bendras susitarimas.Mes kažkaip labai draugiškai susitariam dėl visų klausimų. Viena Rudenėlios šventę, kuriai labiau prie dūšios-ta sportinę, kita kokią valstybinę, visos randa savo nišą.Jei viena organizuoja, kitos besąlygiškai padedam, prisidedam ir jokių bėdų 4u.gif Kalėdas organizuoja ketvirtokai, įtraukdami visų klasių po numerį.Paskui ateina kviestas Kalėdų senelis su programa, vaikai pajuda, pašėlsta, smagumėlis 4u.gif O kaip klasės nepuošt, advento kalendoriaus nedaryt, taigi, rankos pačios kyla, kaip kitaip tą Kalėdinę nuotaiką susikursi 4u.gif Liūdna, kad kitoms reikia ,,kovoti" dėl tokių elementarių dalykų g.gif
Atsakyti
QUOTE(b.s @ 2014 11 16, 21:35)

Sveika, ši daina tikrai yra muzikiniame pašte, pati ją ir siunčiau. Siunčiau skenuotą knygelę ir daineles. Pabandyk įvesti į paiešką. Dabar nepamenu, kaip ta knygelė vadinasi, sklerozė doh.gif
Atsakyti
QUOTE(ninkute @ 2014 11 16, 21:57)
O kas ją atlieka? Turiu tik „Balta diena“

Balta daina. Atlieka Džimbos vaikai.

QUOTE(22peliukas22 @ 2014 11 16, 22:11)
Sveika, ši daina tikrai yra muzikiniame pašte, pati ją ir siunčiau. Siunčiau skenuotą knygelę ir daineles. Pabandyk įvesti į paiešką. Dabar nepamenu, kaip ta knygelė vadinasi, sklerozė  doh.gif

Jau kažką aptikau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo b.s: 16 lapkričio 2014 - 22:26